Arama sonuçları: *

1. Lost_Dragon

Alın Size DLSS Dediğiniz Olay:

RTX 4090 kullanıyorsan neden DLSS açıyorsun ki Fırat ?
  2. Lost_Dragon

Her oyunda yüksek FPS alıyorum fakat oyunum hiç akıcı değil.

Monitör içi ayarlarına girip Free-SYNC yada Adaptive SYNC özelliğini aktif etmemiş olabilir misin ?
  3. Lost_Dragon

Yeni aldığım sistem nasıl?

çalışır ama o hızlara ulaşmaz.
  4. Lost_Dragon

Yeni aldığım sistem nasıl?

idare eder.
  5. Lost_Dragon

Hangi işlemci mantıklı

Bu testte RTX 4090 kullanılmış. Senin kullanacağın ekran kartına göre FPS değerleri değişir tabii ki.
  6. Lost_Dragon

Hangi işlemci mantıklı

14600K daha iyi görünüyor.
  7. Lost_Dragon

I5-12400f iyi bir işlemci mi? Fiyatını hakediyor mu?

Ben kullanıyorum 12400F ve RTX 4060Ti 16GB. Yeterli bir işlemci. 2K çözünürlükte Assassin's Creed Shadows'u sadece Ray Tracing düşük diğer ayarlar maksimum'da olacak şeklilde Frame Generation açık, DLSS Balance ayarda ortalama 60FPS oynatyıyor.
  8. Lost_Dragon

5070ti Gainward Phoenix vs Galax Gamer 1 Click

Arada fan gürültüsü ve ısınma farkları olur. Onun dışında performans olarak yakın değerler gösterir. 1743592759 Galax alınabilir.
  9. Lost_Dragon

TP-Link UB500 Bluetooth 5.0 alınır mı ?

Ben kullanıyorum XBOX 9.nesil gamepad ile PC'de bir sıkıntısı yok.
  10. Lost_Dragon

Çözüldü✓ Işlemcim ryzen 5600x değiştirmem lazımmı

Oyunlarda 80 derecenin üstünde sıcaklık görmüyorsan değiştirmene gerek yok. İşlemcin aşırı ısınıyorsa yapman gerekebilir.
  11. Lost_Dragon

1440p IPS Monitör Önerisi

ASUS'u ben de kullanıyorum. Işık sızması çok az da olsa var ama oyun oynarken, film izlerken yada internette dolanırken seni etkileyecek seviyede değil. Anlamak için aşırı dikkat edip o noktaya yoğunlaşman lazım. Işık sızmasını da görebilirsen karanlık sahnelerde anlarsın anca. Işık sızması...
  12. Lost_Dragon

Matrix'i Hakkında Sorularım Var

Kaşığı eğmeyi deneme bu imkansız. Bunun yerine sadece gerçeği anlamaya çalış. Bir kaşık yok, eğmeye çalıştığın sadece kendinsin. Yani Neo seçilmiş kişi falan değil. Seçilmiş kişi diye bir şey yok. Sadece o seçilmiş kişi olabileceğine inanmıştı.
  13. Lost_Dragon

1080P oyunculuk için 5-6 yıl götürebilecek sistem

En az RTX 4070 yada üstü bir ekran kartı lazım.
  14. Lost_Dragon

DRAM Modüllü M2 SSD Önerisi

https://www.amazon.com.tr/dp/B09K7CR37G?m=A1UNQM1SR2CHM&tag=epeyt-21&th=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=6...
  15. Lost_Dragon

Bana hikayeli oyun önerisi lazım

Control Ultimate Editon Dead Space (2023) Far cry 5 Far Cry 4 Indiana Jones (belki zorlar) Mafia Definite Editon Quantum Break The Evil Within 2
  16. Lost_Dragon

RX 6600' den ARC B580 Geçmek mantıklı mı?

%20-25 bir artış olur.
  17. Lost_Dragon

Yardım X870 mi alınmalı B850'mi ?

B850 çipsetli anakart alırsan 2. veya 3. M2 SSD slotlarına SSD taktığında ekran kartın PCI E x16'dan X8 hızına düşer. Bu da oyunlarda %1-%2'lik bir FPS düşüşüne neden olur. X870'de herhangi bir düşüş yaşamazsın. https://rog.asus.com/tr/motherboards/rog-strix/rog-strix-b850-e-gaming-wifi/spec/
  18. Lost_Dragon

Çözüldü✓ Koltuk konusunda yardım

Rahatlık istiyorsan deri koltuk almalısın. Ama onların da yazın terletme ve uzun süre kullanımdan sonra derilerin dökülmesi sorunu oluyor. Uzun süre kullanım istiyorsan kumaş koltuk almalısın. Onların da temizleme sorunu var ve rahat değiller.
  19. Lost_Dragon

Film icin 4k monitör önerisi

Quantum Dot (QD) özellikli monitör alırsan daha kaliteli renkler verir. OLED en iyisi ama o fiyat aralığında yok.
  20. Lost_Dragon

Çözüldü✓ Ekran kartı 1070, işlemci R7 5800x darboğaza benzer sorun yaşıyorum

Windows 11'den devam et istersen. Windows 10 da kurabilirsin ama bir kaç ay sonra Microsoft, Windows 10 desteğini kesecek.
Top Bottom