Neler Yeni

Çözüldü✓ Işlemcim ryzen 5600x değiştirmem lazımmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Umutcan
ben bu işlemciyi yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum hiç açıp macun felan sürmedim sizce değitirmelimiyim işlemciye bağlı oyunlarda fps de baya düştü

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Erdem çay
Sıcaklık değerlerini paylaşmanız daha yararlı olur.

TahinPekmez

80+ Gold
yarim.yamalak bilgi paylasimi yapmayin. sistemin ne, sicaklik ne. hangi oyunlarda kac dan kaca düştü fps.????

Sanjay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Joga Bonito
tavsiyem şu olacaktır. 5 yıl fazla bir süre ve muhakkak macun bakımı gerektiren bir süre. Artic MX 4 macun al. Bilgisayarına macun bakımı yapmadan önce furmark ta işlemciye yüklenip o şekilde fanı sök.. eğer bu işlemi yapmadan fanı sökmeye kalkarsan çok büyük ihtimalle fan ile birlikte işlemciyi de sökersin çoğu zaman pin yamulmalarına kırılmalarına neden olabiliyor. O sebeple bilgisayarını sökmeden önce furmarkta işlemciye yüklenip işlemciyi ısıt o şekilde aç. İşlemcin gayet iyi değiştirmene gerek yok fakat macun bakımı şart.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Umutcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tavsiyem şu olacaktır. 5 yıl fazla bir süre ve muhakkak macun bakımı gerektiren bir süre. Artic MX 4 macun al. Bilgisayarına macun bakımı yapmadan önce furmark ta işlemciye yüklenip o şekilde fanı sök.. eğer bu işlemi yapmadan fanı sökmeye kalkarsan çok büyük ihtimalle fan ile birlikte işlemciyi de sökersin çoğu zaman pin yamulmalarına kırılmalarına neden olabiliyor. O sebeple bilgisayarını sökmeden önce furmarkta işlemciye yüklenip işlemciyi ısıt o şekilde aç. İşlemcin gayet iyi değiştirmene gerek yok fakat macun bakımı şart.
bilginiz için çok teşekkür ederim yapacağım.

Top Bottom