Çözüldü✓ Işlemcim ryzen 5600x değiştirmem lazımmı

Reaksiyon skoru
5
ben bu işlemciyi yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum hiç açıp macun felan sürmedim sizce değitirmelimiyim işlemciye bağlı oyunlarda fps de baya düştü

Oyunlarda 80 derecenin üstünde sıcaklık görmüyorsan değiştirmene gerek yok. İşlemcin aşırı ısınıyorsa yapman gerekebilir.

Sıcaklık değerlerini paylaşmanız daha yararlı olur.

yarim.yamalak bilgi paylasimi yapmayin. sistemin ne, sicaklik ne. hangi oyunlarda kac dan kaca düştü fps.????

tavsiyem şu olacaktır. 5 yıl fazla bir süre ve muhakkak macun bakımı gerektiren bir süre. Artic MX 4 macun al. Bilgisayarına macun bakımı yapmadan önce furmark ta işlemciye yüklenip o şekilde fanı sök.. eğer bu işlemi yapmadan fanı sökmeye kalkarsan çok büyük ihtimalle fan ile birlikte işlemciyi de sökersin çoğu zaman pin yamulmalarına kırılmalarına neden olabiliyor. O sebeple bilgisayarını sökmeden önce furmarkta işlemciye yüklenip işlemciyi ısıt o şekilde aç. İşlemcin gayet iyi değiştirmene gerek yok fakat macun bakımı şart.

tavsiyem şu olacaktır. 5 yıl fazla bir süre ve muhakkak macun bakımı gerektiren bir süre. Artic MX 4 macun al. Bilgisayarına macun bakımı yapmadan önce furmark ta işlemciye yüklenip o şekilde fanı sök.. eğer bu işlemi yapmadan fanı sökmeye kalkarsan çok büyük ihtimalle fan ile birlikte işlemciyi de sökersin çoğu zaman pin yamulmalarına kırılmalarına neden olabiliyor. O sebeple bilgisayarını sökmeden önce furmarkta işlemciye yüklenip işlemciyi ısıt o şekilde aç. İşlemcin gayet iyi değiştirmene gerek yok fakat macun bakımı şart.
bilginiz için çok teşekkür ederim yapacağım.

Geri