Pendroz

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Pendroz
      Pendroz, Çözüldü✓ 5800x3d 3000tl Farka Değermi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Anakartınız ve soğutucunuz müsait ise 3k farkla geçilir.
    • Pendroz
      Pendroz, NZXT C850 850w 80+ Gold Atx 3.1 Gen 5 - 6.099tl! başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Fiyatlar halen malul seviyede iken PSU alışverişi düşünüyordum. RM850 ile C850 takip ediyorum bir süredir. Nedense core modeli hakkında aldım başına şu...
    • Pendroz
      Pendroz, Tebilon Sistem Tavsiyesi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Sitenin güvenirliği ile ilgili problem yok bilinen bir firma fakat özelleştirme seçeneklerinde fiyat makası çok dengesiz. Daha düzgün bir anakart fiyat...
    • Pendroz
      Pendroz, AMD Ekran Kartları Her Zaman Çöker (?) başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Ona sallamak demeyelimde ne yaptığınızı bilirseniz resimlerde göründüğü gibi bir setup kurarsanız kasa fanlarınız direk ekran kartına vuracak şekilde...
      • Ekran görüntüsü 2026-08-23 024339.webp
      • IMG_0429.webp
    • Pendroz
      Güle güle kullan 😀 çok sevindim memnun olmana https://forum.donanimarsivi.com/konu/13-nesil-intel-ve-rx-9070li-ddr4-sistemim.1249361/ sonunda bende...
    • Pendroz
      Pendroz, Displayport Kablosu Öneri başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      5 aydır kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım. https://amzn.eu/d/0h7D9IvI
    • Pendroz
      Pendroz, AMD Ekran Kartları Her Zaman Çöker (?) başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      25 Nisan 2026 dan bu yana Sapphire Nitro + 9070 kullanıcısıyım. Top tier neredeyse tüm AAA oyunları deneme fırsatım oldu ve bunları oyunun verebildiği...
    • Pendroz
      Pendroz, Bilgisayar Başında Kullanmaya Koltuk Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Son dönemde fiyatı biraz yükseldi ama IKEA’nın Markus modeli güzel bir koltuktur.10 yıl mekanizma garantisi de mevcut.
    • Pendroz
      Pendroz, 50 Bin TL OEM PC Onerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      O bütçede kampanya denk gelmediği sürece tüm firmalarda aynı bileşenlere sahip sistem bulunur. 47-48 bandında bir sistem seçilir kalan 2-3 bin tl bütçe...
    • Pendroz
      Pendroz, Çözüldü✓ 20.000 TL'ye 2. El PC Almalı Mıyım başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      20K ve biraz üzeri bütçe ile alınacak DDR 4 1080p hedefli gaming pc hedefiniz aşağıdaki donanım olmalıdır; R5 5600 işlemci Minimum RTX 3060 12 gb & RX...
    • Pendroz
      Bakanlık onaylı mı. Yenilenmiş telefonlara böyle bi onay mı geldi? Kimler alabiliyor bu onayı 1787081034 Türkiyede esnaflar başta olmak üzere bütün beyaz...
    • Pendroz
      Pendroz, Yenilenmiş Telefon Almak Mantıklı mı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Yakın zamanda MediaMarkt’ın değişim kampanyasından yararlanarak iPhone 13 cihazımı iPhone 17 ile yeniledim. Verdiğim telefon kozmetik olarak tek bir nokta...
    • Pendroz
      Tavsiyem Lokalde LLM için sistem topluyorsanız düzgün soğutmalı bir 5090 ve çok kaliteli bir psu tercih edin. SSD mutlaka Dram cache kullanan bir model...
    • Pendroz
      Pendroz, PlayStation 5 Satıcı Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bütçe konusunda zorluk çıkartmıyorsa Pro tarafını tercih etmek daha makul. Konu GTA 6 olacak ise ay sonu yayınlanacak olan gameplay videosu sonrası net...
    • Pendroz
      9800x3d in varsa 3-4 yıl işlemci ihtiyacın olmaz ya. Halen ne olacağı belli değil performans sıçraması yapamayacaklar belkide? Yeni nesil çıktıkça upgrade...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,011
Üyeler
202,173
Son üye
nazmiklcc
Geri