Evet çok çok mantıklı bir işlemci keşke alabilip işimi görmesini çok ama çok isterdim.
Bazı özel durumlar oluyor bendeki gibi mecbur kalıyoruz.Ben 15...
valla 20k bandınada geliyorsa bi zahmet kimse almasın , giderim 9700x alırım 13k falandı zam gelmediyse
7800x3d ile bazı oyunlarda kafa kafaya ama bu...
Valla inşallah hocam çıkış yılı ve teknolojisini düşünürsek 15k etrafı benim için oke.Üstüne çıkınca zaten bütçeyi zorlayıp 9800 mü alsak olayına geliyor iş.
Geçtiğimiz cuma akşamı itibari 7500 X3D (İncehesap indirimi vardı o akşam o etki etti heralde) harici tüm işlemciler yukarı doğru yürüdü ilginç şekilde...
Valla ilk aldığımda kendi uygulamasında çevrim içi insanların paylaştığı hazır profiller vardı bir kaçını denedim ve bir süre o şekilde kullandım sonra...
Yaklaşık 4 aydır kullanıyorum herhangi ölü piksel yada donanımsal sorun yaşamadım itopya'dan 10.800 lira gibi bir rakama almıştım.
Renk paleti falan gayet...
İşlemci ve ekran kartı modeliniz nedir bilmiyorum ama standart bir 9800 x3d ve 5070 ti veya 5080 setup için bile fazla fazla yeterli bir değer 1000 watt.
Bir önceki seri 1200 aktif elimde var gayet sağlıklı çalışıyor.
Konudaki beyazdan ziyade siyah olan 1000w 850w ile çok yakın fiyat ihtiyacı olan için güzel...
RGB isteğiniz var sanırım sizin yoksa attığım linkteki ürün SK hynix A-die olarak geliyor.
Sorunuza gelecek olursak Klevv,Corsair Dominator,G.Skill Trident...
Bütçe dahilinde tepe modele gidilmeyecekse elle timing ayarı yapıcam gibi takıntılarınız yoksa.
Sepete 2 adet ekleyin geçin modeli.Satıcısıda Hepsi Burada...
Diğerlerinden 3-5bin TL fazla kazanmak için yırtınan fırsatçı iyi aile çocukları aç kurtlar gibi buldukları ürüne saldırıyorlar. İlana koyduğum jantlara...
ilanlardaki vatan çıkması ramler temizlenmediği sürece orada denge yerine gelmeyecek.Ekran kartında kalmak bana mantıklı gelen durum.Artık ramleri iPhone...