Agent Router uygun hesaplara 175 dolar değerinde yapay zeka API kredisi veriyor. Claude ve ChatGPT tarafındaki bazı modelleri destekliyor.
Ne veriliyor...
Bütçeyi 20K seviyesine çıkarıp tek kalemde test edilecek şekilde hazır bir kasa bakılabilir " R5 5600 & RTX 3060 12 GB " tabanlı.
Tüm parçaları ayrı ayrı...
Yine işteyim maalesef müsaitlik olduğuda atacağım.
Fan sesi için ben evham yapmışım Eski kasada MSI kasamda PWM fan olmadığından dolayı ayarları agresif...
Bu kadar detaylı ve özene özene anlatman çok iyi oldu. Teşekkür ederim sana da zahmet verdik. Emeğine sağlık hayırlı olsun.
Varsa fotoğraflarını ve fan...
* Fiyatına göre saç kalınlığı gayet iyi premium hissiyatı veriyor ( Bir Lian Li O11 Dynamic EVO XL değil beklenti o yönde olmasın)
* Alt kısımdaki fanların...
Sizlerin de böyle bir sisteme sahip olmanız dileğiyle tecrübelerimi yazıyorum. MSI Gaming Trio RTX 5070 Ti OC 16 GB. Default ayarda Ryzen 5 7500F ve XPG...
King 45 yarın elimde olacak sistemi içine taşıdıktan sonra hem kalitesi hem kullanımı hakkında tecrübe paylaşabilirim.Genel itibari ile Montech ürünleri...
Konuyu açan arkadaşıma teşekkürler.Uzun süredir almak istediğim bir modeldi 45 lik ara ara bakıyordum fiyatında hiç oynama olmuyordu değerlendirmiş olduk.
https://promotion.asus.com/tr/unleash-your-limit-2026/
bu linkten aşağıya indikten sonra kırmızı kutuda paranızı iade edin diye kutucuk var ona tıklayıp...
Pelta'yı bende gaming gecesinden almıştım kısa olarak şöyle söyleyebilirim kulaklık güzel rahat ve ergonomik cashback ile iyi fiyata geliyor ama şunu...