Fiyatlar halen malul seviyede iken PSU alışverişi düşünüyordum. RM850 ile C850 takip ediyorum bir süredir.
Nedense core modeli hakkında aldım başına şu...
Sitenin güvenirliği ile ilgili problem yok bilinen bir firma fakat özelleştirme seçeneklerinde fiyat makası çok dengesiz. Daha düzgün bir anakart fiyat...
Ona sallamak demeyelimde ne yaptığınızı bilirseniz resimlerde göründüğü gibi bir setup kurarsanız kasa fanlarınız direk ekran kartına vuracak şekilde...
25 Nisan 2026 dan bu yana Sapphire Nitro + 9070 kullanıcısıyım.
Top tier neredeyse tüm AAA oyunları deneme fırsatım oldu ve bunları oyunun verebildiği...
O bütçede kampanya denk gelmediği sürece tüm firmalarda aynı bileşenlere sahip sistem bulunur. 47-48 bandında bir sistem seçilir kalan 2-3 bin tl bütçe...
Bakanlık onaylı mı. Yenilenmiş telefonlara böyle bi onay mı geldi? Kimler alabiliyor bu onayı
1787081034
Türkiyede esnaflar başta olmak üzere bütün beyaz...
Yakın zamanda MediaMarkt’ın değişim kampanyasından yararlanarak iPhone 13 cihazımı iPhone 17 ile yeniledim.
Verdiğim telefon kozmetik olarak tek bir nokta...
Tavsiyem Lokalde LLM için sistem topluyorsanız düzgün soğutmalı bir 5090 ve çok kaliteli bir psu tercih edin.
SSD mutlaka Dram cache kullanan bir model...
Bütçe konusunda zorluk çıkartmıyorsa Pro tarafını tercih etmek daha makul.
Konu GTA 6 olacak ise ay sonu yayınlanacak olan gameplay videosu sonrası net...
9800x3d in varsa 3-4 yıl işlemci ihtiyacın olmaz ya. Halen ne olacağı belli değil performans sıçraması yapamayacaklar belkide?
Yeni nesil çıktıkça upgrade...