Ne stokla gelir ülkeye bilmiyorum ama hazır sistem içinde görürüz bu kartı.Performans testleri iyice çıksın tekrar hakettiği fiyat konuşulur şuan erken gibi...
konuyu açtığım gün açıkçası moralim çok bozuktu çünkü ciddi bir para kaybettiğimi düşünüyordum. yardım edenler olduğu gibi enayi diyenler, iyi olmuş...
Nvidia üreticilerin kutu tasarımlarına ve isimlendirmelerine kadar karışır. Örneğin kutunun sağ alt köşesindeki yeşil "GeForce RTX" logosunun boyutundan...
Hızlı nakite dönebilmek için ekran kartını tek başına satıp, kalan sistemi ayrı bir şekilde değerlendirmek süreci kesinlikle hızlandıracaktır.
Çünkü bu...
Forza ile doğrudan alakası yok. Zaten zam yapacaklarını ben kaç kez dile getirmiştim. Üstüne mutlak butlan olayı, borsanın çakılması, bayram derken zam...
Mevcut sisteminiz için son durak 5600 ne altında bir modele ne üstünde bir modele gerek yok.Basit bir 120 mm kule tipi soğutucu alınabilir yanında başka bir...
Psu için msi mag düşünülebilir.Kasa olarak Antec Modellerine de göz gezdirebilirsiniz.Masa altı kalacaksa sistem mesh yapıda tercih daha iyi olacaktır hava...
İmzamdaki sistem eşliğinde 9070 (Non XT) Sapphire Nitro+ ile yaklaşık 40 günüm doldu birçok oyun mevcut elimde test fırsatım oldu hepsini (Cyberpunk, Gow...
Kendi işlemcinizi de elden çıkarıp 5600G 4K civarına almak mantıklı olur harici bir işlemciye bütçe ayırmaya gerek yok AM4 için son mantıklı durak burası.