RGB isteğiniz var sanırım sizin yoksa attığım linkteki ürün SK hynix A-die olarak geliyor.
Sorunuza gelecek olursak Klevv,Corsair Dominator,G.Skill Trident...
Bütçe dahilinde tepe modele gidilmeyecekse elle timing ayarı yapıcam gibi takıntılarınız yoksa.
Sepete 2 adet ekleyin geçin modeli.Satıcısıda Hepsi Burada...
Diğerlerinden 3-5bin TL fazla kazanmak için yırtınan fırsatçı iyi aile çocukları aç kurtlar gibi buldukları ürüne saldırıyorlar. İlana koyduğum jantlara...
ilanlardaki vatan çıkması ramler temizlenmediği sürece orada denge yerine gelmeyecek.Ekran kartında kalmak bana mantıklı gelen durum.Artık ramleri iPhone...
Fiyat makul alanın zarar edeceği veya eksikliğini hissedeceği çok kritik bir özellik yok bu bütçeye dolu dolu bir kart.Günlük kullanım için herhangi bir X3D...
Orta seviye dükkan işleten bir arkadaşım şöyle bir bilgi verdi parçaları tedarik eden toptancıdan aldığı bir bilgi bu (teyit mümkün değil maalesef ama bana...
Bir öneride benden olsun madem Gaming gen ile ilişkiler iyi onların kullandığı şu formatı tüm listelenen sistemlere entegre edebilirseniz gerçekten güzel iş...
Sadece minik hatırlatma yapmak isterim Intel kart ilk çıktığında birçok kanal bunun incelemesini yapmıştı ve şöyle bahsettiklerini hatırlıyorum performansı...