Arama sonuçları: *

1. Pendroz

Sizce Hangisini Almalıyım?

Seçenek 3 uygun kombinasyon.Benzer halde RTX 3060 12 gb ekran kartlı bir alternatifde bulursanız değerlendirin.
  2. Pendroz

Ryzen 5 9600x Kule Tipi Soğutucu Ney Alınabilir

65w kullanılıcaksa herhangi tek kule yeterli 105w modunda kullanılacaksa çift kule bir ürün tercih edin.240 mm sıvı da yeterli olacaktır normal şartlarda güzel bir termal macun ile gayet güzel soğutur.
  3. Pendroz

Ddr3 Sisteme Parça Önerisi

Pinsiz için düz 1650 alınabilir. Super ve 60 da Pinsiz bulunmaz.
  4. Pendroz

Ddr3 Sisteme Parça Önerisi

1650 super veya 1660 yeterli olacaktır.
  5. Pendroz

10bin ile 15bin TL Arasında 2. El Sistem Önerisi

Bütçeyi 20K seviyesine çıkarıp tek kalemde test edilecek şekilde hazır bir kasa bakılabilir " R5 5600 & RTX 3060 12 GB " tabanlı. Tüm parçaları ayrı ayrı alsanız bile eve getirip tam bir test imkanı olmadığında risk yüksek oluyor. Kısa zaman önce bir arkadaşımda bu şekilde bir sistem toplama...
  6. Pendroz

Yardım Kasa Değişimi İçin Yardım Gerekiyor

Yine işteyim maalesef müsaitlik olduğuda atacağım. Fan sesi için ben evham yapmışım Eski kasada MSI kasamda PWM fan olmadığından dolayı ayarları agresif yapmışım biosta yeni MONTECH AX120 PRO ARGB PWM fanlar standart bir ayarla bile gayet başarılı ve sessiz bir soğutması var.
  7. Pendroz

* Fiyatına göre saç kalınlığı gayet iyi premium hissiyatı veriyor ( Bir Lian Li O11 Dynamic EVO XL değil beklenti o yönde olmasın) * Alt kısımdaki fanların düz değil, açılı/eğimli yerleştirilmiş olması ekran kartı hava sirkülasyonu için çok iyi benimki gibi iri bir kart için muazzam bir şey ön...
  8. Pendroz

Hocam bugün ulaştı.işteyim akşam o enerjiyi bulursam halledicem olmazsa yarın mutlaka gün içinde halledeceğim.Dönüş yaparım mutlaka.
  9. Pendroz

King 45 yarın elimde olacak sistemi içine taşıdıktan sonra hem kalitesi hem kullanımı hakkında tecrübe paylaşabilirim.Genel itibari ile Montech ürünleri fena görünmüyor.
  10. Pendroz

Montech King 95 Pro & King 45 Pro İndirim!!

Konuyu açan arkadaşıma teşekkürler.Uzun süredir almak istediğim bir modeldi 45 lik ara ara bakıyordum fiyatında hiç oynama olmuyordu değerlendirmiş olduk.
  11. Pendroz

RTX 3090 Kullanıyorum RTX 5070 Geçmek Mantıklı mı?

Bende şöyle yorumluyorum Termal putty ile kolay bakım yapılır ve 60 serisi çıkınca ona geçilir.
  12. Pendroz

❌İndirim Bitti! Asus Pelta İncehesap Nakit İadesiyle 4000tl!

Fiyat konusunda ve ürünün kalitesi konusunda soru işareti yok elim satın al butonuna gitmek üzere. Cashback kampanyasıdan yararlanan oldumu daha önce sorun yaşayan pürüz yaşayan yeşillendirirseniz sevinirim.
  13. Pendroz

Yardım Sahibinden Param Guvende Hakkında Yardım !

Öncelikle geçmiş olsun.Bu tür durumlarda hukuki olarak neler yapılabileceği ile ilgili bir rehber niteliğinde ilerliyor konu. Eminim ki hakettiği şekilde cezasını görecektir satın alımı yapan kişi bu kadar banka yolu ile işlem varken hemde klonlama yapılamayan bir cihaz olmasından ötürü çözüme...
  14. Pendroz

Öneri Şu Zamanda R5 5600 Sıfır Alınır mı

Giriş seviyesi AM5 sistemin 50k maliyetle satıldığı şu günlerde son upgrade için alınır.2. El için öncelik 4.5 K bandı olmalıdır.Sıfır alınacaksa daha geçtiğimiz cuma gaming gecesinde 5.399 TL fiyatlara verildi o civarda sıfır alınabilir.
  15. Pendroz

Bilgisayarı Sömürmeyen W11 Kurma?

Kendi kullandığım yöntemi tavsiye edebilirim. Standart bir Windows 11 pro kurulumundan sonra Chris Titus Tech's Windows Utility aracı ile dilediğim gibi debloat edip gereksiz telemetrileri kapatıyorum.Gayet stabil bir deneyim sunuyor.İncelemek isterseniz birçok yerli kanal bu uygulamayı...
  16. Pendroz

Bu Teknik Servis İyi mi?

Laptop ise cihazınız YouTube üzerinden Ozan Çetin diye aratın o arkadaşın işçiliği fena görünmüyor.Fiyat konusunda bir şey diyemiyorum.
  17. Pendroz

Lıan Lı V100r Siyah 750w 80+ Gold Psu Nedir?

Kaliteli bir psu ile kombinlenebilir.Fiyat güzel. https://amzn.eu/d/0h67BLxV
  18. Pendroz

Yardım Yeni Sistem İçin Anakart Tavsiyesi

Fazlası ile yeterli fiyat makul...
  19. Pendroz

7500f ve 5060 Ti İçin Psu Önerisi

3K bandında 650W MSI ve FSP ürünleri tercih edilebilir.
  20. Pendroz

AMD Adrenalin 26.6.2 (Whql) Çıktı !

Stabil sürümde bir süre beklemek iyi gibi görünüyor rollback gelmiş sürüme. https://www.amd.com/en/resources/support-articles/faqs/PA-622.html
Geri