Pendroz isimli üyenin son içerikleri

1. Pendroz

Çözüldü✓ 5800x3d 3000tl Farka Değermi

Anakartınız ve soğutucunuz müsait ise 3k farkla geçilir.
  2. Pendroz

NZXT C850 850w 80+ Gold Atx 3.1 Gen 5 - 6.099tl!

Fiyatlar halen malul seviyede iken PSU alışverişi düşünüyordum. RM850 ile C850 takip ediyorum bir süredir. Nedense core modeli hakkında aldım başına şu geldi diyen yok ama ısrarla düz olanın kapasitör kalitesi yüzünden daha iyi olduğunda ısrarcı herkes. Core kullanan varsa konuyu...
  3. Pendroz

Tebilon Sistem Tavsiyesi

Sitenin güvenirliği ile ilgili problem yok bilinen bir firma fakat özelleştirme seçeneklerinde fiyat makası çok dengesiz. Daha düzgün bir anakart fiyat farkı oldukça yüksek. Alternatif siteleri araştırmakta fayda var.
  4. Pendroz

AMD Ekran Kartları Her Zaman Çöker (?)

Ona sallamak demeyelimde ne yaptığınızı bilirseniz resimlerde göründüğü gibi bir setup kurarsanız kasa fanlarınız direk ekran kartına vuracak şekilde konumlanırsa fan ayarlarınız o setup üzerine yapılırsa mümkün oluyor diyelim.
  5. Pendroz

Displayport Kablosu Öneri

5 aydır kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım. https://amzn.eu/d/0h7D9IvI
  6. Pendroz

AMD Ekran Kartları Her Zaman Çöker (?)

25 Nisan 2026 dan bu yana Sapphire Nitro + 9070 kullanıcısıyım. Top tier neredeyse tüm AAA oyunları deneme fırsatım oldu ve bunları oyunun verebildiği desteklediği derecede en yüksek grafik seviyesinde RT açık olarak 2K çözünürlükte oynadım. Herhangi bir atma ötme çökme olmadan deneyimledim...
  7. Pendroz

Bilgisayar Başında Kullanmaya Koltuk Önerisi

Son dönemde fiyatı biraz yükseldi ama IKEA’nın Markus modeli güzel bir koltuktur.10 yıl mekanizma garantisi de mevcut.
  8. Pendroz

50 Bin TL OEM PC Onerisi

O bütçede kampanya denk gelmediği sürece tüm firmalarda aynı bileşenlere sahip sistem bulunur. 47-48 bandında bir sistem seçilir kalan 2-3 bin tl bütçe ilede küçük özelleştirme yapılır. Yani günün sonunda alacağınız şey 7500F, 16 GB Ram, 5060 8 gb ekran kartı.
  9. Pendroz

Çözüldü✓ 20.000 TL'ye 2. El PC Almalı Mıyım

20K ve biraz üzeri bütçe ile alınacak DDR 4 1080p hedefli gaming pc hedefiniz aşağıdaki donanım olmalıdır; R5 5600 işlemci Minimum RTX 3060 12 gb & RX 6600 GPU
  10. Pendroz

Yenilenmiş Telefon Almak Mantıklı mı

Yakın zamanda MediaMarkt’ın değişim kampanyasından yararlanarak iPhone 13 cihazımı iPhone 17 ile yeniledim. Verdiğim telefon kozmetik olarak tek bir nokta hatası bile olmayan, hiç tamir görmemiş ve pil sağlığı %85 olan oldukça temiz bir cihazdı. Ancak işlem sırasında beni asıl şaşırtan satış...
  11. Pendroz

Çözüldü✓ RTX 5090 Bilgisayar Toplama Yardım Talebi

Tavsiyem Lokalde LLM için sistem topluyorsanız düzgün soğutmalı bir 5090 ve çok kaliteli bir psu tercih edin. SSD mutlaka Dram cache kullanan bir model seçin. Anakart X870E çipset olmak şartı ile ilerde de kullanacağınız bağlantı noktalarını kapsayan bir model seçin.İşlemci seçimi size kalmış...
  12. Pendroz

PlayStation 5 Satıcı Önerisi

Bütçe konusunda zorluk çıkartmıyorsa Pro tarafını tercih etmek daha makul. Konu GTA 6 olacak ise ay sonu yayınlanacak olan gameplay videosu sonrası net konuşulabilir ancak; Her ne kadar Rockstar oyun optimizasyonu mükemmel olsada oyunun ne kadar grafik detayı ile geleceğini görmek lazım...
  13. Pendroz

10.Nesil Ryzen X3d İşlemcilerin Silikon Kaliteleri Nasıl Olur

Günlük kullanım açısından bir engel olmuyor tabii ki bana bu durum sadece sürpriz yumurta sisteminden hoşnut değilim. Zen 6 serisine geçiş yapacağım için çok önemsemedim bu durumu bakalım ordaki şansımız ne olacak göreceğiz.
  14. Pendroz

7500F ve 9800 X3D ile de test etme fırsatım oldu.Benim işlemcimin silikonun kötü olması dışında bir sorunum yok.
  15. Pendroz

Onun ki B650 M-R Benimki 850 Tomahawk Max Wifi
Geri