Pendroz isimli üyenin son içerikleri

1. Pendroz

Topladığım sistem nasıl

Soğutucuyu bir üst kademe alın bu sistemde yarın bir gün 7800 X3D geçiş fırsatı olursa tekrar para vermeyin. https://www.gaming.gen.tr/urun/384878/thermalright-peerless-assassin-120-se-argb-tl-c12c-s-120mm-6-x-6mm-isi-borulu-amd-intel-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
  2. Pendroz

İkinci el 5700x3d Piyasası neden böyle?

Bir ay kadar önce 12500 lira gibi bir bedel ile aldık bir arkadaşım için yinede pahalı demiştim o günün şartlarında. Eğer düzgün fiyatlar ile piyasada bol bulunuyor olsa idi bu işlemci herhalde bende AM5 geçişini yapmazdım oldukça iyi performansı özellikle cpu bound oyunlarda AM5 aratmadı...
  3. Pendroz

R5 5600'den R5 7500X3D'ye Geçiş: Rust ve FiveM Performansı Nasıl Olur?

Gayet başarılı işlemci güle güle kullanın.Biostan dahili ekran kartını disable etmeyi unutmayın.
  4. Pendroz

🔥İndirim AMD Ryzen 5 9600X 3.9 GHz AM5 32 MB Cache 65 W İşlemci 8.599TL / 6 Taksit

Güzel fiyat güzel işlemci.7500F ile yaklaşık %13 performans farkı var 65watt modunda.105w yapıldığında 65w moduna göre +%13 daha ekleniyor.4 nanometre farkıda hoş ısı konusunda.Tek çekirdek performansı şaşırtıcı derecede iyi.
  5. Pendroz

Çözüldü✓ Ryzen 7 9700X Yüksek Sıcaklık Sorunu (105 Modunda 95°C)

Aynı soğutucu ile 5700X3D kullanıyor bir arkadaşım oda 105 W bir işlemci curve yapmadan yükte 75 leri görüyor.9700 x için rahatlıkla tutması lazım ters giden bir durum var hava akışınızda.
  6. Pendroz

CL 46 5400 Mhz Ram Alınır Mı?

Doğrumu oldu yanlış mı oldu öyle olsa dahamı iyidi diye soru işareti bırakmamak için.CL 30 16 gb Hynix bir bellek alın sonrasında eliniz rahatladığında birtane daha alın.Konu kafanızda açılmamak üzere kapanmış oksun.
  7. Pendroz

XFX Swift RX9070XT Sıcaklıklar Normal Mi?

Son itopya kampanyasında alanlar çok oldu herhangi bir şekilde iade etmeden bir kaç kişiden benzer test sonuçlarını görün derim. Dediğiniz gibi sıcaklıklar fena görünmüyor sadece fanlar biraz fazla rpm görünüyor.
  8. Pendroz

Yardım Görünüsünü Beğendiğiniz Akvaryum Kasa Önerisi ?

Valla hocam her 2 üründe müthiş güzeller.
  9. Pendroz

Yardım Görünüsünü Beğendiğiniz Akvaryum Kasa Önerisi ?

Belki konuya farklı bütçeler ile alım yapacak kişilerde bakabilir diye bir kasa paylaşıyorum.Denk gelirseniz ve astronomik bir fiyat olmaz ise tercih edillir.Canlı bakma fırsatım oldu çok beğendiğim bir model. https://amzn.eu/d/02zIBt3S
  10. Pendroz

Sapphire 9070XT Nitro+ Beyazı (Gride Olabilir) Çıkıyor 🔥

Güzel görünüyor.Benim gibi masanın üstünde sistemi izlemekten keyif alanlar için nefis tasarım.
  11. Pendroz

❌İndirim Bitti! SAPPHIRE NITRO+ AMD RADEON™ RX 9070 GAMING OC 30000TL

tabii ki herkesin görüşüne saygı duymak lazım bir şey diyemiyorum. Ben kartın TDP sini bildiğim ve PSU kalitemi kablomun taşıyacağı yükü bildiğim ve montajında nelere dikkat edilmesi gerektiğini bildiğim için tercih ettim çünkü kartın bileşen ve soğutma kalitesi hi-end.
  12. Pendroz

Yanma yaşayan modeller 12VHPWR kullanan XT kartlar aynı dönemde bu soketi kullanan Nvidia kartlarda sıkıntı yaşamıştı genel bir soket problemi idi.Konuda şuan konuşulan düz 9070 modelinin zaten güç tüketimi 245 watt ısınacak yanacak bir TDP si yok.
  13. Pendroz

Çok hafif çapraz açı ile herhangi bir sürtme olmadan taktım bir problem yaşamadım.Zaten içerde ön fanlar arasında oldukça fazla boşluk var.Hava akışındada bir problem yaratmadı.
  14. Pendroz

https://tr.msi.com/PC-Case/MAG-FORGE-121A-AIRFLOW
Geri