Pendroz isimli üyenin son içerikleri

1. Pendroz

9070 Gre Ekran Kartından İlk Fiyat Geldi (Fiyat Hayal Kırıklığı Bence)

Ne stokla gelir ülkeye bilmiyorum ama hazır sistem içinde görürüz bu kartı.Performans testleri iyice çıksın tekrar hakettiği fiyat konuşulur şuan erken gibi sanki şu fiyata alınır demek için.
  2. Pendroz

Forza Horizon 6 Hızlı Gelişme Taktikleri

Öyle hızlı tükeniyor ki oyunun içeriği parayı da hızlı kasarsanız yapacak hiç bir şey kalmıyor oyunda.Tavsiyem sindire sindire oynamak yönünde olacak.
  3. Pendroz

Çözüldü✓ Markalar Neyi Etkiler

Nvidia üreticilerin kutu tasarımlarına ve isimlendirmelerine kadar karışır. Örneğin kutunun sağ alt köşesindeki yeşil "GeForce RTX" logosunun boyutundan, yazı tipine kadar her şey Nvidia'nın marka kılavuzuna uymak zorundadır. Hatta kartların fabrika çıkışlı olarak ne kadar hız aşırtmalı...
  4. Pendroz

Thermalright Burst Assassin 120 Se Montajı Doğru Mu?

Yapay zeka sağolsun.
  5. Pendroz

Sizce Bu Sistemin İkinci El Değeri Nedir?

Hızlı nakite dönebilmek için ekran kartını tek başına satıp, kalan sistemi ayrı bir şekilde değerlendirmek süreci kesinlikle hızlandıracaktır. Çünkü bu düzeydeki sistemlerin ikinci elde, sıfır ve güncel sistemlerle karşılaştırılması kaçınılmazdır. Alıcının; kendi adına faturalı, taksit imkanlı...
  6. Pendroz

Alacağım Anakart ile Kullandığım Ramler ile Uyuşmazlık Olur Mu ?

İmzamdaki sisteme bakın sorunsuz çalışıyor EXPO.
  7. Pendroz

Işlemci Yükseltme Önerisi

Mevcut sisteminiz için son durak 5600 ne altında bir modele ne üstünde bir modele gerek yok.Basit bir 120 mm kule tipi soğutucu alınabilir yanında başka bir upgrade yapmaya gerek yok.
  8. Pendroz

Öneri Iphone 17 mi Yoksa S26 Ultra mı Almalıyım?

Tüm diğer özellikleri bir kenara bırakarak ticari veya hobi farketmez meta ile çalışılacaksa Apple eko sistemi harici cihaz düşünmeyin 17, pro, max farketmez. Bütçe neye yetiyorsa alın.
  9. Pendroz

🔥İndirim Arctic P12 Pro Pwm 446 TL // Arctic Mx-7 - 4 Gr 334 TL

Güvenilir sitedir alışveriş yapabilirsiniz. Genellikle resmi satışı olmayan ülkeye gelmeyen ürünleri tedarik etmesiyle tanınır.
  10. Pendroz

R7 9800xd3 RTX 5080 Toplama Sistem Yardım

Psu için msi mag düşünülebilir.Kasa olarak Antec Modellerine de göz gezdirebilirsiniz.Masa altı kalacaksa sistem mesh yapıda tercih daha iyi olacaktır hava sirkülasyonu için. MSI MAG A1000GL PCIE5 II 1000W 80Plus Gold ATX 3.1 Full Modüler Güç Kaynağı - 7.832,79 TL...
  11. Pendroz

Display Port Kablo Önerisi

2K 240 hz monitör ile kullanıyorum sorunsuz. https://amzn.eu/d/0hmADfM3
  12. Pendroz

Çözüldü✓ 12gb VRAM 2k Yeterli mi?

İmzamdaki sistem eşliğinde 9070 (Non XT) Sapphire Nitro+ ile yaklaşık 40 günüm doldu birçok oyun mevcut elimde test fırsatım oldu hepsini (Cyberpunk, Gow 2018, Gow ragnarok, Rdr 2, witcher 3, Fh5, Gta 5 enh, Fh6, Hogwarts legacy, CS 2, Valo ) FPS oyunları haricinde hepsi grafik ayarı full dibine...
  13. Pendroz

R3 2200g’Den Hangi İşlemciye Geçmeliyim

Kendi işlemcinizi de elden çıkarıp 5600G 4K civarına almak mantıklı olur harici bir işlemciye bütçe ayırmaya gerek yok AM4 için son mantıklı durak burası.
  14. Pendroz

Yardım Max 10k'ya Direksiyon Seti Arıyorum

Forza Horizon 6 çıkışı ile fiyatları arttı yine iş güzarlık yaptı firmalar.Bir süre yüksek seyreder rüzgar dinene kadar.
  15. Pendroz

Ryzen 5 5600 İşlemci Donma Kasmalara Sebep Oluyor.

Format öncesi chipset driverları temizleyip yeniden kurmayı deneyin.Detaylı anlatım video da mevcut.
Geri