Pendroz isimli üyenin son içerikleri

1. Pendroz

RTX 3090 Kullanıyorum RTX 5070 Geçmek Mantıklı mı?

Bende şöyle yorumluyorum Termal putty ile kolay bakım yapılır ve 60 serisi çıkınca ona geçilir.
  2. Pendroz

❌İndirim Bitti! Asus Pelta İncehesap Nakit İadesiyle 4000tl!

Fiyat konusunda ve ürünün kalitesi konusunda soru işareti yok elim satın al butonuna gitmek üzere. Cashback kampanyasıdan yararlanan oldumu daha önce sorun yaşayan pürüz yaşayan yeşillendirirseniz sevinirim.
  3. Pendroz

Yardım Sahibinden Param Guvende Hakkında Yardım !

Öncelikle geçmiş olsun.Bu tür durumlarda hukuki olarak neler yapılabileceği ile ilgili bir rehber niteliğinde ilerliyor konu. Eminim ki hakettiği şekilde cezasını görecektir satın alımı yapan kişi bu kadar banka yolu ile işlem varken hemde klonlama yapılamayan bir cihaz olmasından ötürü çözüme...
  4. Pendroz

Öneri Şu Zamanda R5 5600 Sıfır Alınır mı

Giriş seviyesi AM5 sistemin 50k maliyetle satıldığı şu günlerde son upgrade için alınır.2. El için öncelik 4.5 K bandı olmalıdır.Sıfır alınacaksa daha geçtiğimiz cuma gaming gecesinde 5.399 TL fiyatlara verildi o civarda sıfır alınabilir.
  5. Pendroz

Bilgisayarı Sömürmeyen W11 Kurma?

Kendi kullandığım yöntemi tavsiye edebilirim. Standart bir Windows 11 pro kurulumundan sonra Chris Titus Tech's Windows Utility aracı ile dilediğim gibi debloat edip gereksiz telemetrileri kapatıyorum.Gayet stabil bir deneyim sunuyor.İncelemek isterseniz birçok yerli kanal bu uygulamayı...
  6. Pendroz

Bu Teknik Servis İyi mi?

Laptop ise cihazınız YouTube üzerinden Ozan Çetin diye aratın o arkadaşın işçiliği fena görünmüyor.Fiyat konusunda bir şey diyemiyorum.
  7. Pendroz

Lıan Lı V100r Siyah 750w 80+ Gold Psu Nedir?

Kaliteli bir psu ile kombinlenebilir.Fiyat güzel. https://amzn.eu/d/0h67BLxV
  8. Pendroz

Yardım Yeni Sistem İçin Anakart Tavsiyesi

Fazlası ile yeterli fiyat makul...
  9. Pendroz

7500f ve 5060 Ti İçin Psu Önerisi

3K bandında 650W MSI ve FSP ürünleri tercih edilebilir.
  10. Pendroz

AMD Adrenalin 26.6.2 (Whql) Çıktı !

Stabil sürümde bir süre beklemek iyi gibi görünüyor rollback gelmiş sürüme. https://www.amd.com/en/resources/support-articles/faqs/PA-622.html
  11. Pendroz

2. El Ürün Alırken Risk Alıyor Musunuz?

Sadece sarı sitenin güvende olduğu bir sistem param güvende. Ekran kartı sattım yakın zamanda bende yüzyüze satmak için tüm mesajları geri çevirdim. Alıcı geldi dilediği testi yaptı benim sistemimde hatta en çok oynadığı oyunu bile yükleyip denemesine izin verdim. Her iki taraf içinde güvenli...
  12. Pendroz

Ps5 İndirim Gelir mi

Şok market indirimi olacak gibi bir şey görmüştüm düz 5 için araştırmakta fayda var.
  13. Pendroz

Havit Fuxi H3 Ses Kesilme Sorunu

Kasa üzerinde 2.0 olan portlarda kullanıyorsanız yapabilir bir dönem kullanmıştım ürünü. USB 3 portunuz varsa orada deneyebilirsiniz.
  14. Pendroz

RX 6800 XT Ddr5 mi RX 9060 XT Ddr4 Mü

DDR 5 başlamak daha mantıklı AM4 başlayıp ilerde 5’e geçiş için 3 parça değişimi gerekli ekran kartında ise tek kalemde upgrade mümkün.
  15. Pendroz

İkinci El Bu Sistem Alınır mı?

40 civarı alternatifler mevcut dd5 sistemde. https://www.itopya.com/modart-spicy-amd-ryzen-5-7500f-asus-geforce-rtx-5060-8gb-16gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ssd-oem-_h33580
Geri