Pendroz isimli üyenin son içerikleri

1. Pendroz

Yardım Yeni Sistem İçin Anakart Tavsiyesi

Fazlası ile yeterli fiyat makul...
  2. Pendroz

7500f ve 5060 Ti İçin Psu Önerisi

3K bandında 650W MSI ve FSP ürünleri tercih edilebilir.
  3. Pendroz

AMD Adrenalin 26.6.2 (Whql) Çıktı !

Stabil sürümde bir süre beklemek iyi gibi görünüyor rollback gelmiş sürüme. https://www.amd.com/en/resources/support-articles/faqs/PA-622.html
  4. Pendroz

2. El Ürün Alırken Risk Alıyor Musunuz?

Sadece sarı sitenin güvende olduğu bir sistem param güvende. Ekran kartı sattım yakın zamanda bende yüzyüze satmak için tüm mesajları geri çevirdim. Alıcı geldi dilediği testi yaptı benim sistemimde hatta en çok oynadığı oyunu bile yükleyip denemesine izin verdim. Her iki taraf içinde güvenli...
  5. Pendroz

Ps5 İndirim Gelir mi

Şok market indirimi olacak gibi bir şey görmüştüm düz 5 için araştırmakta fayda var.
  6. Pendroz

Havit Fuxi H3 Ses Kesilme Sorunu

Kasa üzerinde 2.0 olan portlarda kullanıyorsanız yapabilir bir dönem kullanmıştım ürünü. USB 3 portunuz varsa orada deneyebilirsiniz.
  7. Pendroz

RX 6800 XT Ddr5 mi RX 9060 XT Ddr4 Mü

DDR 5 başlamak daha mantıklı AM4 başlayıp ilerde 5’e geçiş için 3 parça değişimi gerekli ekran kartında ise tek kalemde upgrade mümkün.
  8. Pendroz

İkinci El Bu Sistem Alınır mı?

40 civarı alternatifler mevcut dd5 sistemde. https://www.itopya.com/modart-spicy-amd-ryzen-5-7500f-asus-geforce-rtx-5060-8gb-16gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ssd-oem-_h33580
  9. Pendroz

Motosiklete Takas Geldi Değer mi?

Ticari amaçla satarım diye alınmaz o sistem nakit satın geçin motoru.
  10. Pendroz

Noctua'dan Sonra Alınabilecek En İyi Hava Soğutma?

Çok uzun zamandır 4 farklı işlemci ile AK 400 Digital kullanıyorum o kadar memnunum ki değiştirmeye kıyamıyorum.Siz hangi işlemci için bu değişimi planlıyorsunuz.7800 X3D ile bile kullandım onu bile rahatça dizginledi AK400.
  11. Pendroz

9070 Gre Ekran Kartından İlk Fiyat Geldi (Fiyat Hayal Kırıklığı Bence)

Ne stokla gelir ülkeye bilmiyorum ama hazır sistem içinde görürüz bu kartı.Performans testleri iyice çıksın tekrar hakettiği fiyat konuşulur şuan erken gibi sanki şu fiyata alınır demek için.
  12. Pendroz

Forza Horizon 6 Hızlı Gelişme Taktikleri

Öyle hızlı tükeniyor ki oyunun içeriği parayı da hızlı kasarsanız yapacak hiç bir şey kalmıyor oyunda.Tavsiyem sindire sindire oynamak yönünde olacak.
  13. Pendroz

Çözüldü✓ Markalar Neyi Etkiler

Nvidia üreticilerin kutu tasarımlarına ve isimlendirmelerine kadar karışır. Örneğin kutunun sağ alt köşesindeki yeşil "GeForce RTX" logosunun boyutundan, yazı tipine kadar her şey Nvidia'nın marka kılavuzuna uymak zorundadır. Hatta kartların fabrika çıkışlı olarak ne kadar hız aşırtmalı...
  14. Pendroz

Thermalright Burst Assassin 120 Se Montajı Doğru Mu?

Yapay zeka sağolsun.
  15. Pendroz

Sizce Bu Sistemin İkinci El Değeri Nedir?

Hızlı nakite dönebilmek için ekran kartını tek başına satıp, kalan sistemi ayrı bir şekilde değerlendirmek süreci kesinlikle hızlandıracaktır. Çünkü bu düzeydeki sistemlerin ikinci elde, sıfır ve güncel sistemlerle karşılaştırılması kaçınılmazdır. Alıcının; kendi adına faturalı, taksit imkanlı...
Geri