Fiyat konusunda ve ürünün kalitesi konusunda soru işareti yok elim satın al butonuna gitmek üzere.
Cashback kampanyasıdan yararlanan oldumu daha önce sorun yaşayan pürüz yaşayan yeşillendirirseniz sevinirim.
Öncelikle geçmiş olsun.Bu tür durumlarda hukuki olarak neler yapılabileceği ile ilgili bir rehber niteliğinde ilerliyor konu.
Eminim ki hakettiği şekilde cezasını görecektir satın alımı yapan kişi bu kadar banka yolu ile işlem varken hemde klonlama yapılamayan bir cihaz olmasından ötürü çözüme...
Giriş seviyesi AM5 sistemin 50k maliyetle satıldığı şu günlerde son upgrade için alınır.2. El için öncelik 4.5 K bandı olmalıdır.Sıfır alınacaksa daha geçtiğimiz cuma gaming gecesinde 5.399 TL fiyatlara verildi o civarda sıfır alınabilir.
Kendi kullandığım yöntemi tavsiye edebilirim.
Standart bir Windows 11 pro kurulumundan sonra Chris Titus Tech's Windows Utility aracı ile dilediğim gibi debloat edip gereksiz telemetrileri kapatıyorum.Gayet stabil bir deneyim sunuyor.İncelemek isterseniz birçok yerli kanal bu uygulamayı...
Sadece sarı sitenin güvende olduğu bir sistem param güvende.
Ekran kartı sattım yakın zamanda bende yüzyüze satmak için tüm mesajları geri çevirdim. Alıcı geldi dilediği testi yaptı benim sistemimde hatta en çok oynadığı oyunu bile yükleyip denemesine izin verdim.
Her iki taraf içinde güvenli...