Sadece sarı sitenin güvende olduğu bir sistem param güvende.
Ekran kartı sattım yakın zamanda bende yüzyüze satmak için tüm mesajları geri çevirdim. Alıcı geldi dilediği testi yaptı benim sistemimde hatta en çok oynadığı oyunu bile yükleyip denemesine izin verdim.
Her iki taraf içinde güvenli...
Çok uzun zamandır 4 farklı işlemci ile AK 400 Digital kullanıyorum o kadar memnunum ki değiştirmeye kıyamıyorum.Siz hangi işlemci için bu değişimi planlıyorsunuz.7800 X3D ile bile kullandım onu bile rahatça dizginledi AK400.
Ne stokla gelir ülkeye bilmiyorum ama hazır sistem içinde görürüz bu kartı.Performans testleri iyice çıksın tekrar hakettiği fiyat konuşulur şuan erken gibi sanki şu fiyata alınır demek için.
Nvidia üreticilerin kutu tasarımlarına ve isimlendirmelerine kadar karışır. Örneğin kutunun sağ alt köşesindeki yeşil "GeForce RTX" logosunun boyutundan, yazı tipine kadar her şey Nvidia'nın marka kılavuzuna uymak zorundadır. Hatta kartların fabrika çıkışlı olarak ne kadar hız aşırtmalı...
Hızlı nakite dönebilmek için ekran kartını tek başına satıp, kalan sistemi ayrı bir şekilde değerlendirmek süreci kesinlikle hızlandıracaktır.
Çünkü bu düzeydeki sistemlerin ikinci elde, sıfır ve güncel sistemlerle karşılaştırılması kaçınılmazdır. Alıcının; kendi adına faturalı, taksit imkanlı...