Pendroz isimli üyenin son içerikleri

1. Pendroz

Yardım Hangi ram'i almalıyım ?

RGB isteğiniz var sanırım sizin yoksa attığım linkteki ürün SK hynix A-die olarak geliyor. Sorunuza gelecek olursak Klevv,Corsair Dominator,G.Skill Trident Z5 Neo gibi modellere gidilemiyorsa anakart üreticilerinin uyumluluk listelerinde her sorguladığımda bilgilerine rahat ulaşabildiğim için...
  2. Pendroz

Yardım Hangi ram'i almalıyım ?

Bütçe dahilinde tepe modele gidilmeyecekse elle timing ayarı yapıcam gibi takıntılarınız yoksa. Sepete 2 adet ekleyin geçin modeli.Satıcısıda Hepsi Burada fiyat makul şuan indirimli bir miktar. Kingston Beast 16GB 6000MT/S Ddr5 CL30 Dımm KF560C30BBE-16TR Masaüstü Ram...
  3. Pendroz

5080 kartıma ram takas teklifi geldi?

ilanlardaki vatan çıkması ramler temizlenmediği sürece orada denge yerine gelmeyecek.Ekran kartında kalmak bana mantıklı gelen durum.Artık ramleri iPhone takasına falan öneriyor arkadaşlar ne yapacaklarını şaşırdılar çünkü.
  4. Pendroz

Yardım 360mm sıvı soğutma tavsiyesi

Bu tür alışverişlerde ben referans noktamı techpowerup veya tomshardware alıyorum YouTube incelemelerine pek takılmıyorum.
  5. Pendroz

Yardım 360mm sıvı soğutma tavsiyesi

Tercih meselesidir kimi ekranlı seviyor, kimi alevli meyveli tercihen Arctic Liquid Freezer III Pro takıp soğutma olayını unutmayı tavsiye ederim.
  6. Pendroz

Arkadaşlar gaminggentr den 63k ya böyle bir sistem var

Çok acil alım değil ise yarın İncehesap gaming gecesinde sunulacak olan sistem tekliflerine göz atmakta fayda olabilir.
  7. Pendroz

Arkadaşlar bu kasa psu alınır mı.

https://www.amazon.com.tr/dp/B0BSLJLLG9?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1 Edit : Pardon Bütçe kısıtını görmemiştim attığım ürünün fiyatı güzel bir seviyelerde gezdiği için gönderdim.
  8. Pendroz

🔥İndirim 8424TL GIGABYTE ANAKART AMD AM5 ATX X870 GAMING WIFI6

Fiyat makul alanın zarar edeceği veya eksikliğini hissedeceği çok kritik bir özellik yok bu bütçeye dolu dolu bir kart.Günlük kullanım için herhangi bir X3D varyantı işlemci içinde, herhangi bir hızlı M2 ssd içinde, 5080-5090 9070 XT ekran kartı içinde fazla fazla yeterli güle güle kullanın.
  9. Pendroz

🔥İndirim GSkill DDR5 Ram alana Intel Ultra 5 İşlemci Hediye

Orta seviye dükkan işleten bir arkadaşım şöyle bir bilgi verdi parçaları tedarik eden toptancıdan aldığı bir bilgi bu (teyit mümkün değil maalesef ama bana mantıklı geldi); İntel yeni tanıttığı plus işlemcileri Amd karşısında daha agresif bir fiyat politikası sergilemek istiyormuş bu yüzden...
  10. Pendroz

FARKSIZ TAKSİTLİ 14400F + 5060 34.999₺ SİSTEM

Bütçe varsa fena olmayan bir fiyat. https://www.itopya.com/dh-birthday-oem-paketler_s846?utm_source=youtube&utm_medium=donanimhaber&utm_campaign=superdogumgunu&utm_term=uy
  11. Pendroz

Eski bilgisayarım için ekran kartı önerisi

Evet doğru hatırlamışım.Gördüğüm kadarı ile bütçeniz kısıtlı bir durumda.Alt seviye kartlar için kullanan arkadaşlar daha iyi yorum yaparlar yanlış yönlendirmek istemem açıkçası ama 8 GB VRAM bir kart Sweet spot denilen yer olur bu tarz bir sistem için tavsiyem bu yönde olabilir sadece.
  12. Pendroz

Unlost Eco07 F/P kasa tavsiye

İnce hesap Gaming gecesini bekleyebilirsiniz cuma günü öncelikle, Stok yenilenirse bu sistemi takip edin...
  13. Pendroz

Yapay Zeka ile Hazır Sistem seçme app'i geliştirdim: enucuzsistem.com

Bir öneride benden olsun madem Gaming gen ile ilişkiler iyi onların kullandığı şu formatı tüm listelenen sistemlere entegre edebilirseniz gerçekten güzel iş olur kullanıcı deneyimi için.
  14. Pendroz

Eski bilgisayarım için ekran kartı önerisi

Sadece minik hatırlatma yapmak isterim Intel kart ilk çıktığında birçok kanal bunun incelemesini yapmıştı ve şöyle bahsettiklerini hatırlıyorum performansı fiyatına göre güzel ama yeni nesil işlemci istiyor performans için denilmişti yani intelde minimum 12. Nesil Amd de ise 5000 serisi...
  15. Pendroz

40k Bandında RTX 5060 Sistem Alınır mı? (İtopya - Doğan Keser)

Kampanya harici pek sistem yok şu sıralar sıfır tarafında bütçeye en yakın bu olabilir...
Geri