Layhton

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Layhton
      Gerçekten bu oyunu kol ile nasıl oynuyorsunuz bilmiyorum. Ben rdr de bile kol ile oyunu oynayamıyorum gta da hiç beceremem. Kola alışık olsaydım xbox series...
    • Layhton
      Ben de PS5 Pro LG Oled TV olmasına karşılık, grafiklere güvenip te alamıyorum. Whitcher 3 ün ps sürümü ile pc sürümü arasındaki farkı gördükten sonra şu...
    • Layhton
      Layhton, ATK N9 PRO/ULTRA ekolayzer ayarları hakkında yardım başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Ben de o zamandan beri deneme yanılma bişeyler yaptım şuan memnunum ama atarsan bir deneyim benimki daha çok amatör deneyimlere göreydi 1782373163 isimle dc...
    • Layhton
      Layhton, Gta 6 80$ Olacak! başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      PC ye çıkıcağı zamanda ön sipariş olur mu? olursa burda ki ultimate de verilen versiyonları pc ultimate de de olur mu? olmassa acayip üzer gibi
    • Layhton
      Layhton, /AÖF/ Askerlik Tecil Ediyor Mu? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      artık başvurunca ertelenirse hayırlı olsun ertelenmezse her türlü ya bedelli ya da diğer opsiyonlar
    • Layhton
      Layhton, ❌İndirim Bitti! Hawk Gaming Chair Fab V4 7.999tl başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Benim boyum 1.90 kilo 95 fitness yapmadan önce bile omuzlarım sığmıyordu koltuğa o yüzden rahatsız ediyordu. Koca adamsanız yanları kavramalı modeli olan...
    • Layhton
      Layhton, Exemshop Güvenilir Midir ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      hocam monitör arkası ambilight aldım bende ancak ekranda ki görüntüyo yansıtması okadarda başarılı değil. Sadece tek renk arkada ışık olsun ortama hava...
    • Layhton
      Layhton, /AÖF/ Askerlik Tecil Ediyor Mu? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      bende 2025 şubatta önlisansdan mezun oldum 2027 başında tecil bitiyor. Anadolu üniversitesinde açık öğrenim LİSANS bölümü yazarsam tecil ediyor dimi? Geçmiş...
    • Layhton
      Layhton, Maaş ile Çalışmanın Köleliği başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Onlardın devrinde belki öyleydi ama şu zamanda asgari ile çalışarak 30 yılda bir ev bir araba bile alamazsın istanbulda.
    • Layhton
      Layhton, Maaş ile Çalışmanın Köleliği başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Dediklerinde haklısın, başkasının kölesi olup ona para kazandıracağına kendi işini inanarak yaparsan belki bir süre sürünürsün ama uzun vadede elbet kazanan...
    • Layhton
      Layhton, Ses Sistemleri kategorisinde Setup İçin Soundbar Önerisi başlıklı bir konu açtı.
      Merhaba beyaz sistem için beyaz bir soundbar istiyorum. Beyaz olması şart, monitör de 27 inç. Kullanım ihtiyacı ise film/dizi, forza horizan 6 ve bazı...
    • Layhton
      online alışveerişlerde bu yüzden hepsiburada ve ya trendyol satıcılarında bişe almamanız lazım. Şimdi thh ye başvurunca hakı çıkıcaksın, haklı çıktığın...
    • Layhton
      Layhton, 4000 Tl Gamepad Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      peki hocam çok teşekkür ederim geçmiş yazdığınız mesajları da okumuştum çok yardımcı oldunuz araştırmamda
    • Layhton
      Layhton, 4000 Tl Gamepad Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      g7 pro wuchang sipariş verdim hocam teşekkürler. Açıkcası bu kadar kaliteli bir modele ihtiyacım yoktu, cyclone 2 modeli işimi görüyordu ama 6 ay taksit...
    • Layhton
      Layhton, Rust Oynamak İsteyen Arkadaşlar Aranıyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bende +4k saat olarak konuşuyorum bu oyunu oynamanın en mantıklı şekli olmuş diğer türlü kanser oluyosun sadece tamamen ruh hastalarının olduğu toxic bir...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,085
Üyeler
198,474
Son üye
kazoo_44
Geri