Gerçekten bu oyunu kol ile nasıl oynuyorsunuz bilmiyorum. Ben rdr de bile kol ile oyunu oynayamıyorum gta da hiç beceremem. Kola alışık olsaydım xbox series...
Ben de PS5 Pro LG Oled TV olmasına karşılık, grafiklere güvenip te alamıyorum. Whitcher 3 ün ps sürümü ile pc sürümü arasındaki farkı gördükten sonra şu...
Ben de o zamandan beri deneme yanılma bişeyler yaptım şuan memnunum ama atarsan bir deneyim benimki daha çok amatör deneyimlere göreydi
1782373163
isimle dc...
Benim boyum 1.90 kilo 95 fitness yapmadan önce bile omuzlarım sığmıyordu koltuğa o yüzden rahatsız ediyordu. Koca adamsanız yanları kavramalı modeli olan...
hocam monitör arkası ambilight aldım bende ancak ekranda ki görüntüyo yansıtması okadarda başarılı değil. Sadece tek renk arkada ışık olsun ortama hava...
bende 2025 şubatta önlisansdan mezun oldum 2027 başında tecil bitiyor. Anadolu üniversitesinde açık öğrenim LİSANS bölümü yazarsam tecil ediyor dimi? Geçmiş...
Dediklerinde haklısın, başkasının kölesi olup ona para kazandıracağına kendi işini inanarak yaparsan belki bir süre sürünürsün ama uzun vadede elbet kazanan...
Merhaba beyaz sistem için beyaz bir soundbar istiyorum. Beyaz olması şart, monitör de 27 inç. Kullanım ihtiyacı ise film/dizi, forza horizan 6 ve bazı...
online alışveerişlerde bu yüzden hepsiburada ve ya trendyol satıcılarında bişe almamanız lazım. Şimdi thh ye başvurunca hakı çıkıcaksın, haklı çıktığın...
g7 pro wuchang sipariş verdim hocam teşekkürler. Açıkcası bu kadar kaliteli bir modele ihtiyacım yoktu, cyclone 2 modeli işimi görüyordu ama 6 ay taksit...
Bende +4k saat olarak konuşuyorum bu oyunu oynamanın en mantıklı şekli olmuş diğer türlü kanser oluyosun sadece tamamen ruh hastalarının olduğu toxic bir...