başkan ben seni anlayamıyorum telegram kanalında bulduğun şeyleri alıp burda paylaşıyo gibisin. Bütün paylaştığın ürünler birbirinden farklı ve alakasızlar.
Merhaba arkadaşlar, 5070 li beyaz bir sistemim var. Sistem için 2k / 24 inç / IPS / +180hz / Beyaz / Pivot bir monitör arıyorum. Sanırım piyasada bu...
Herkese iyi forumlar, Elimde ki monitörün modeli MSI G274QPF E2 27" bu. Yeni alıcam monitörün 24inç, 2k, beyaz ve 180 hz üzeri olmasını istiyorum. Monitörü...
hocam btk var diyorsa vardır. Sen yeni hattını önce imei 2 ye geçirdiysen o hat kitleniyo ve otomatik olarak her seferinde imei 2 olarak çalışıyor o yüzden...
Cihaz 1 esim 1 fiziksel sim diye bir şey yok hocam. Her cihazın iki tane imei hakkı olur, ister ikisinide e-sim kullanırsın ister fiziksel sim. İmei süren...
Gerçekten bu oyunu kol ile nasıl oynuyorsunuz bilmiyorum. Ben rdr de bile kol ile oyunu oynayamıyorum gta da hiç beceremem. Kola alışık olsaydım xbox series...
Ben de PS5 Pro LG Oled TV olmasına karşılık, grafiklere güvenip te alamıyorum. Whitcher 3 ün ps sürümü ile pc sürümü arasındaki farkı gördükten sonra şu...
Ben de o zamandan beri deneme yanılma bişeyler yaptım şuan memnunum ama atarsan bir deneyim benimki daha çok amatör deneyimlere göreydi
1782373163
isimle dc...