online alışveerişlerde bu yüzden hepsiburada ve ya trendyol satıcılarında bişe almamanız lazım. Şimdi thh ye başvurunca hakı çıkıcaksın, haklı çıktığın...
g7 pro wuchang sipariş verdim hocam teşekkürler. Açıkcası bu kadar kaliteli bir modele ihtiyacım yoktu, cyclone 2 modeli işimi görüyordu ama 6 ay taksit...
Bende +4k saat olarak konuşuyorum bu oyunu oynamanın en mantıklı şekli olmuş diğer türlü kanser oluyosun sadece tamamen ruh hastalarının olduğu toxic bir...
cyclone 2 ile arasında materyal kalite farkı var hissiyatta önemliyse GD 7 pro iyidir ama dediğiniz gibi normal standart kullanımda cyclone 2 biçilmiş...
Fiyatı biraz daha düşürmek istiyorum çünkü çok sık ve profesyonel bir şekilde kullanacağım bir ürün olmayacak. Forza horizan 6, rdr2, ets2 vb oyunlarda...
Tuşları mekanik klavyelerdeki gibi mekanik sayılır. Bu sebeple kaliteli ve uzun ömürlü. Bir tık sert basman gerekiyor çapraz basman için. Sorun değil...
Merhaba, iyi forumlar. Başta forza horizan 6 olmak üzere oyunlarda kullanabilmek için bir el konsolu bakıyorum. Bütçe belli değil daha çok fiyat/performans...
Katılıyorum, adamlar zaten başkalarının ürünlerini satıyor yani hizmet sağlıyolar milletde ürünler iyi diye wraithi övüyor. Adamların yapması gereken...