Layhton isimli üyenin son içerikleri

1. Layhton

Beyaz Monitör Önerisi

bu monitörü çok gördüm forumda, fiyatı dahada iner mi? geçmişte sıcak fırsat olarak bir kaç kez paylaşıldığını gördüm çünkü
  2. Layhton

Beyaz Monitör Önerisi

Merhaba arkadaşlar, 5070 li beyaz bir sistemim var. Sistem için 2k / 24 inç / IPS / +180hz / Beyaz / Pivot bir monitör arıyorum. Sanırım piyasada bu filtreye göre bulmak zor 27 inç olarak da önerilerinizi alabilirim ancak tam olarak 24 inç arıyorum. Bende ki mevcut monitör ayrıca bunuda ikinci...
  3. Layhton

❌İndirim Bitti! Puma Gsk Away Jersey Forma 699 TL

bu fiyata satıp durdukları için uğraşmıyolar bile bence
  4. Layhton

Monitörümü Satıp Başka Bir Model Almayı Düşünüyorum. (MSI G274qpf E2)

Herkese iyi forumlar, Elimde ki monitörün modeli MSI G274QPF E2 27" bu. Yeni alıcam monitörün 24inç, 2k, beyaz ve 180 hz üzeri olmasını istiyorum. Monitörü satıp gerekirse biraz üstüne ekleyebilirim. Model önerileriniz varsa bekliyorum.
  5. Layhton

🔥İndirim Ugreen Ürünlerinde Güzel İndirimler

eyw hocam takipteyim
  6. Layhton

🔥İndirim Ugreen Ürünlerinde Güzel İndirimler

hocam n11 linki çalışmadı 10 metre cat8 internet kablosu lazımdı
  7. Layhton

Yardım iPhone 17 Pro Btk Sorgu Garipliği !

hocam btk var diyorsa vardır. Sen yeni hattını önce imei 2 ye geçirdiysen o hat kitleniyo ve otomatik olarak her seferinde imei 2 olarak çalışıyor o yüzden yeni hat ile yap
  8. Layhton

Yardım iPhone 17 Pro Btk Sorgu Garipliği !

Cihaz 1 esim 1 fiziksel sim diye bir şey yok hocam. Her cihazın iki tane imei hakkı olur, ister ikisinide e-sim kullanırsın ister fiziksel sim. İmei süren hakkında ise büyük ihtimalle bugüne kadar hangi imei 1 mi imei 2 mi kullandın bilmiyor olabilirsin o yüzden btk hangisinde hak var diyosa o...
  9. Layhton

Sarae Nin Gidişat Hakkında Beklentiniz ve Yorumlarınız Neler?

Arkadaşlar sarae tutuyormusunuz beklentiniz ve düşünceleriniz neler?
  10. Layhton

🔥İndirim Gta 6 Standart 3495₺/ Ultimate 4485₺!

Gerçekten bu oyunu kol ile nasıl oynuyorsunuz bilmiyorum. Ben rdr de bile kol ile oyunu oynayamıyorum gta da hiç beceremem. Kola alışık olsaydım xbox series x alıcaktım ama zevk alamam büyük ihtimal o yüzden pc beklicez.
  11. Layhton

ATK N9 PRO/ULTRA ekolayzer ayarları hakkında yardım

Ben de o zamandan beri deneme yanılma bişeyler yaptım şuan memnunum ama atarsan bir deneyim benimki daha çok amatör deneyimlere göreydi 1782373163 isimle dc aynı ''layhton''
  12. Layhton

Gta 6 80$ Olacak!

PC ye çıkıcağı zamanda ön sipariş olur mu? olursa burda ki ultimate de verilen versiyonları pc ultimate de de olur mu? olmassa acayip üzer gibi
  13. Layhton

/AÖF/ Askerlik Tecil Ediyor Mu?

artık başvurunca ertelenirse hayırlı olsun ertelenmezse her türlü ya bedelli ya da diğer opsiyonlar
  14. Layhton

❌İndirim Bitti! Hawk Gaming Chair Fab V4 7.999tl

Benim boyum 1.90 kilo 95 fitness yapmadan önce bile omuzlarım sığmıyordu koltuğa o yüzden rahatsız ediyordu. Koca adamsanız yanları kavramalı modeli olan fab serisini almayın
  15. Layhton

Exemshop Güvenilir Midir ?

hocam monitör arkası ambilight aldım bende ancak ekranda ki görüntüyo yansıtması okadarda başarılı değil. Sadece tek renk arkada ışık olsun ortama hava katsın istiyosan olur gayet güzel ama ambiyans performansı çok kötü bence
Geri