Gerçekten bu oyunu kol ile nasıl oynuyorsunuz bilmiyorum. Ben rdr de bile kol ile oyunu oynayamıyorum gta da hiç beceremem. Kola alışık olsaydım xbox series x alıcaktım ama zevk alamam büyük ihtimal o yüzden pc beklicez.
Ben de o zamandan beri deneme yanılma bişeyler yaptım şuan memnunum ama atarsan bir deneyim benimki daha çok amatör deneyimlere göreydi
1782373163
isimle dc aynı ''layhton''
Benim boyum 1.90 kilo 95 fitness yapmadan önce bile omuzlarım sığmıyordu koltuğa o yüzden rahatsız ediyordu. Koca adamsanız yanları kavramalı modeli olan fab serisini almayın
hocam monitör arkası ambilight aldım bende ancak ekranda ki görüntüyo yansıtması okadarda başarılı değil. Sadece tek renk arkada ışık olsun ortama hava katsın istiyosan olur gayet güzel ama ambiyans performansı çok kötü bence
bende 2025 şubatta önlisansdan mezun oldum 2027 başında tecil bitiyor. Anadolu üniversitesinde açık öğrenim LİSANS bölümü yazarsam tecil ediyor dimi? Geçmiş senelerden konuştuğum insanlar olduğunu söylüyor, chat gpt de aynı şekilde tecil ettirirsin diyor ama bazıları bir üst kademeye yani benim...
Dediklerinde haklısın, başkasının kölesi olup ona para kazandıracağına kendi işini inanarak yaparsan belki bir süre sürünürsün ama uzun vadede elbet kazanan yine sen olursun. 70-80 lerin çağı şuan düzenli maaş almanın daha mantıklı olduğunu söyleyip duruyorlar ve bir türlü onlarıda...
Merhaba beyaz sistem için beyaz bir soundbar istiyorum. Beyaz olması şart, monitör de 27 inç. Kullanım ihtiyacı ise film/dizi, forza horizan 6 ve bazı hikayeli oyunlar. Müzik nerdeyse hiç açmam benim için net ses ve gecikme olmaması lazım...
online alışveerişlerde bu yüzden hepsiburada ve ya trendyol satıcılarında bişe almamanız lazım. Şimdi thh ye başvurunca hakı çıkıcaksın, haklı çıktığın belgeyi markaya gönderince bizim şirket politikamız böyle değil diyecekler ve iade edicekler parayı. Olayı icraya taşırsan kazanırsın ama...
g7 pro wuchang sipariş verdim hocam teşekkürler. Açıkcası bu kadar kaliteli bir modele ihtiyacım yoktu, cyclone 2 modeli işimi görüyordu ama 6 ay taksit için aldım.
Bende +4k saat olarak konuşuyorum bu oyunu oynamanın en mantıklı şekli olmuş diğer türlü kanser oluyosun sadece tamamen ruh hastalarının olduğu toxic bir kitleye sahip.
Fiyatı biraz daha düşürmek istiyorum çünkü çok sık ve profesyonel bir şekilde kullanacağım bir ürün olmayacak. Forza horizan 6, rdr2, ets2 vb oyunlarda keyif için kullanacağım. Ama tabikide sağlam ve kaliteli hissettirsin isterim, o yüzden cyclone 2 mantıklı gibi geliyor ancak gamepad ler...