Yeni başladığın bi oyuna hemen para yatırma bence özellikle cs’ye. Şuan bütün seçkin maçlarda hangi tarafın hilesi daha iyiyse o kazanıyo çabuk tilt olabilirsin bence acele etme
hocam ben zenshin modelinin tifiny blue yu aldım kullanıyorum on numara saat. Giriş seviyesi için tsuyosa gayet güzel bir seçenek. Dünayada zaten bi isveç saati var birde japon saati. Citizen bütçene uygun al bi tane sevdiğin bi modelin güzel bi rengini gerisine bakma. Mekanizma iyi diye içine...
Herkesin yaşantısı ve psikolojisi çok farklı. Senin yaşadığın çevreye göre korku ve zorluk algıların değişiklik gösteriyor olabilir bu herkesde olan şeyler. Farklı hayatlar farklı hikayeler eğer birileri sana çok iyisin başarılısın gayet kendi ayaklarının üstünde durabiliyorsun dese bile yine...
https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-msi-g274qpf-e2-27-1-ms-wqhd-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,608254666.html
gray to gray 1 ms 2k 27 inç 180hz pivotlu cillop gibi monitör bütçe yetiyosa bunu alabilirsin. Biraz daha çıkarsan aynı özellikli mag serisi var onun renk değeri bir tık daha iyi ama gözle...
steelseries rival 650, eski ürün ama ergonomik olarak çok iyi ayrıca güzel ürün
https://www.trendyol.com/steelseries/rival-650-kablosuz-cift-optik-sensor-ayarlanabilir-agirlikli-gaming-mouse-p-3810768
Merhaba setup'ın üstüne 3 tane 30x40 tablo almak istiyorum. Ferrari f1 temasında olucaklar ancak hem görsel seçiminde hemde seçtiğim görsellerin kalitesinde sorun yaşıyorum.
Mesela orta tabloya sf-24 legomu koymayı sağ ve sola ise hamilton ile leclerc'in arabaları ile numaralarının yazdığı...
pardon karıştırmışım yanlış bilgi için özür dilerim kendi mekanizmasını kullanıyolarmış. Birde saati her gün kurmana gerek yok, tsuyosa nın 40 saate kadar güç rezervi var yani eğer 35-40 saat boyunca saati koluna takmaz ve ya hareketsiz bırakırsan saat durur tekrar kurman gerekir.
Quartz saate o kadar para vermek gereksiz hele ki prx quartızına hiç gerek yok. Sapma konusu ise şöyle hocam saat dediğin aksesuardır, tabi saati göstersin ama tsuyosa gibi zarif bir otomatik saati alıp kolunda gezmen hoş olur. Bildiğim kadarıyla seiko5 in mekanizmasını kullanıyolar 1-2 dakka...
cs de faceit dışı bütün maçlarda hile var. Elemanlar bide belli etmemeye çalışıyolar ama dümdüz bariz. Sabit faceit 4lvl başlayan lavuk 3lvl e düşmüş belli etmeden 25k eloda hileyle oynamaya çalışıyo