27 inç monitör arkasına aydınlatmak bakıyorum sanırım tr de alınabilecek en uygunu skydimo markası. Bunuda iki satıcı satıyor exem shop ve neeko. Kullanan var mı? varsa hangisinden aldınız memnumusunuz? bi fotoğraf paylaşırsanız sevinirim.
hocam ihtiyacın yoksa bu tarz keyif harcamalarına bence mantıklı değil. Yaşın varsa büyük ihtimalle bi zaman sonra sıkılıcaksın zaten o yüzden bence mantıklı hiç bir yanı yok.
Denemedim ya bi bakmak lazım
1767032650
O iyi duruyor baya kokusu nasıl?
1767032698
captain çok klasik duruyo denemem büyük ihtimalle ama bearglowe bi bakıcam eyvallah
Beyler merhaba old spice deodorant ya da roll on almak istiyorum ama hangi modelini alsam bilmiyorum ve anpa grossa falan sırf bunun için gitmek istemiyorum. Önceden gamer mı ne yazan vardı onun kokusu hoşuma gidiyodu diye alıyodum ama artık sarmıyo. Şöyle ferah kokan bişey lazım var mı...
Zaman ayırıp cevapladığınız için teşekkür ederim ilk bir tur doğaçlama oynayıp ondan sonra istediğim senaryoyu ortaya çıkaracak şekilde oynamak daha zevkli olur gibi ikinizi de ayrı ayrı teşekkür ederim
Merhaba herkese oyunu oynamaya yeni başladım ve acayip sarıyor gerçekten ancak nelere dikkat etmem gerekiyor bilmiyorum. Oynarken karakterleri anlayarak onların yaşadığı karakter gelişimine göre seçim yapmak istiyorum ama yaptığım seçimler arasında terslikler var gibi gözüküyor. Mesela connor...
eywallah türkiyede şu ürünleri satan en iyi markasınız ama yani fiyatlar indirim mi ya gerçekten? Ayrıca ürünün başına bişey geldiğinde garanti sürecinde çok yoruyosunuz insanı ve boktan sebeplerden dolayı garanti iptalleri ile karşılaşıyoruz.
Satılan ürünler kaliteli ama müşteri memnuniyeti...