Layhton isimli üyenin son içerikleri

1. Layhton

Çözüldü✓ Hepsiburada Değişim Ürününü Onayım Olmadan İade Aldı.

online alışveerişlerde bu yüzden hepsiburada ve ya trendyol satıcılarında bişe almamanız lazım. Şimdi thh ye başvurunca hakı çıkıcaksın, haklı çıktığın belgeyi markaya gönderince bizim şirket politikamız böyle değil diyecekler ve iade edicekler parayı. Olayı icraya taşırsan kazanırsın ama...
  2. Layhton

4000 Tl Gamepad Önerisi

peki hocam çok teşekkür ederim geçmiş yazdığınız mesajları da okumuştum çok yardımcı oldunuz araştırmamda
  3. Layhton

4000 Tl Gamepad Önerisi

g7 pro wuchang sipariş verdim hocam teşekkürler. Açıkcası bu kadar kaliteli bir modele ihtiyacım yoktu, cyclone 2 modeli işimi görüyordu ama 6 ay taksit için aldım.
  4. Layhton

Rust Oynamak İsteyen Arkadaşlar Aranıyor

Bende +4k saat olarak konuşuyorum bu oyunu oynamanın en mantıklı şekli olmuş diğer türlü kanser oluyosun sadece tamamen ruh hastalarının olduğu toxic bir kitleye sahip.
  5. Layhton

Gamepad Önerisi Forza Horizon 6 İçin

Fiyatı biraz daha düşürmek istiyorum çünkü çok sık ve profesyonel bir şekilde kullanacağım bir ürün olmayacak. Forza horizan 6, rdr2, ets2 vb oyunlarda keyif için kullanacağım. Ama tabikide sağlam ve kaliteli hissettirsin isterim, o yüzden cyclone 2 mantıklı gibi geliyor ancak gamepad ler...
  6. Layhton

hiç bir zaman onları kullanmadım joystickler kullanılmıyor mu genelde? illa onu kullanmak zorunda olduğum durumlar var mı?
  7. Layhton

4000 Tl Gamepad Önerisi

Hocam pc de kullanmaya forza 6 ve bazı hikayeli oyunlar için GameSir Cyclone 2 mi önerirsin yoksa başka önerebileceğin model var mı?
  8. Layhton

https://wraithesports.com/products/bigbig-won-gale-hall-oyun-kolu?variant=48943365849281 https://www.amazon.com.tr/GameSir-T4-Cyclone-Controller-White/dp/B0DBLN822T?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&smid=A1OW8EUT5LYXI0&utm_source=chatgpt.com&th=1 bu iki modeli seven çok kişi olduğunu...
  9. Layhton

d pad muhabbetinin ne olduğunu bilmiyorum o yüzden sorunun ne olduğunu anlamadım
  10. Layhton

Merhaba, iyi forumlar. Başta forza horizan 6 olmak üzere oyunlarda kullanabilmek için bir el konsolu bakıyorum. Bütçe belli değil daha çok fiyat/performans ürünleri tercih ederim. Xbox series x almayı düşünüyordum eğer alırsam diye 9. nesil gamepad alırım diye düşündüm ancak çok iyi bir tercih...
  11. Layhton

❌İndirim Bitti! Xbox 9. Nesil Oyun Kolu 2999tl 6 Taksit

Aynı şekil pc den forza 6 oynamak için varsa kol önerisi güzel olur
  12. Layhton

🔥İndirim Meyer Gaming Kurban Bayramı İndirimleri

Katılıyorum, adamlar zaten başkalarının ürünlerini satıyor yani hizmet sağlıyolar milletde ürünler iyi diye wraithi övüyor. Adamların yapması gereken müşteri memnuniyeti ve destek olmasına rağmen iki konudada sınıfta kalan tok satıcı bir firma.
  13. Layhton

Gs Kutlamaya Bilet Lazım!

Değik dua lipa hiç bir sanatçı çıkmayacakmış sahneye. İnstagramda da güven problemi var o yüzden çekiniyorum ama teşekkürler.
  14. Layhton

Gs Kutlamaya Bilet Lazım!

Merhaba, Cuma günü olan kutlamaya bilet lazım. İki kardeşimide götürmek istiyorum ama sadece iki tane bilet alabildim ve bir taneye daha ihtiyacım var. Aramızda satabilecek biri varsa ve ya ikinci el, kara borsa falan bilet alabileceğim bildiğiniz yer varsa. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
  15. Layhton

Atk Neptune N9 Ultra Frimwareye Sahipmidir

driver içerisinde vardır varsa
Geri