Arama sonuçları: *

1. Layhton

İnstagram'Da Ki Tarih Yazılı Akımların Olayı Ne?

nasıl yani kiminde mutlu dizi sahneleri koyarken kiminde sad sahneler koyuyorlar. bide almanca videolarda var bu şekilde
  2. Layhton

İnstagram'Da Ki Tarih Yazılı Akımların Olayı Ne?

Bu sıralar çok fazla sadece tarih yazan, arkaplan sad ya da huzur veren dizi film editleri paylaşıyolar. Mevzu tam olarak ne bilen varsa aydınlatabilirmi?
  3. Layhton

ATK neptune n9 ultra bu fiyata alınır mı?

hiç terletme olmadı daha bugüne kadar yaz ayında nasıl olur bilmiyorum ama bazen sadece biraz sıcak bastı gibi hissettiriyo
  4. Layhton

ATK neptune n9 ultra bu fiyata alınır mı?

bende turuncusu var emsallerini bilmiyorum ama güzel kulaklık. Cloud3 den geçtim ilk başta çok tiz geliyodu sesler şimdi alıştım zaten bissürü eq ayarı var ve değiştirince net bir şekilde farkediliyor.
  5. Layhton

Yemeksepeti Market Kuruyemişlerde %50 İndirim

Adresine hizmet veremiyoruz diyor
  6. Layhton

7500f güncelleme için 7800x3d vs 9800x3d.

benzer sistem bende de var bende daha çok fps rekabetçi oyunlar oynuyorum ve 7800x3d ye upgrade etmek istiyorum. Bence 9800x3d biraz fazla olur ama uzun vadeli bir sistem düşünüyosan bütçe sıkıntın da yoksa 9800x3d al
  7. Layhton

🔥İndirim Galatasaray Puma 2024/2025 İç Saha Parçalı Forma 2'li alımda tanesi 800TL

Bu vesileyle pedere hediye almış olduk teşekkürler brom
  8. Layhton

🔥İndirim Galatasaray Puma 2024/2025 İç Saha Parçalı Forma 2'li alımda tanesi 800TL

190 boy 95 kilo için xl mi iyi olur XXL mi
  9. Layhton

Yardım CS 2 Bıçaklar Hakkında Yardım Lazım - Uygun Fiyatlı Bıçak Önerisi

Yeni başladığın bi oyuna hemen para yatırma bence özellikle cs’ye. Şuan bütün seçkin maçlarda hangi tarafın hilesi daha iyiyse o kazanıyo çabuk tilt olabilirsin bence acele etme
  10. Layhton

Hızlı bozumcu - yemek kartını nakite çevirme

herhangi bir kurumsal şirket zaten bu paraları veriyor günlük max harca limitin var bu arkadaşda günlük bi yemek yese 450-500 zaten
  11. Layhton

Uyarı: Giriş yapabilmeniz için önce hesabınızın onaylanması gerekiyor!

bu nasıl bi konu dostum sorunu nerde aldığını bile yazmamışsın
  12. Layhton

❌İndirim Bitti! 70x160 cm Çalışma Masası 1690 TL

indirim bitmiş galiba güncel 3099 gözüküyor
  13. Layhton

Yardım Citizen Tsuyosa vs tissot prx quartz

hocam 1 dakikaya yakın sapma var bende ama benim için çok önemli değil
  14. Layhton

Yardım Citizen Tsuyosa vs tissot prx quartz

hocam ben zenshin modelinin tifiny blue yu aldım kullanıyorum on numara saat. Giriş seviyesi için tsuyosa gayet güzel bir seçenek. Dünayada zaten bi isveç saati var birde japon saati. Citizen bütçene uygun al bi tane sevdiğin bi modelin güzel bi rengini gerisine bakma. Mekanizma iyi diye içine...
  15. Layhton

Yardım Cs Terminalden Eldiven Düştü Alınır mı??

ben olsam bende alırdım
  16. Layhton

Beden böyle hissediyorum

Herkesin yaşantısı ve psikolojisi çok farklı. Senin yaşadığın çevreye göre korku ve zorluk algıların değişiklik gösteriyor olabilir bu herkesde olan şeyler. Farklı hayatlar farklı hikayeler eğer birileri sana çok iyisin başarılısın gayet kendi ayaklarının üstünde durabiliyorsun dese bile yine...
  17. Layhton

7-8 bin tl arası monitör öneri

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-msi-g274qpf-e2-27-1-ms-wqhd-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,608254666.html gray to gray 1 ms 2k 27 inç 180hz pivotlu cillop gibi monitör bütçe yetiyosa bunu alabilirsin. Biraz daha çıkarsan aynı özellikli mag serisi var onun renk değeri bir tık daha iyi ama gözle...
  18. Layhton

Büyük Mouse Önerisi ACİL sevgiliye

steelseries rival 650, eski ürün ama ergonomik olarak çok iyi ayrıca güzel ürün https://www.trendyol.com/steelseries/rival-650-kablosuz-cift-optik-sensor-ayarlanabilir-agirlikli-gaming-mouse-p-3810768
  19. Layhton

Ferrari F1 Tablo'su için yardım

Kendim böyle bir şey yaptım sizce nasıl olmuş
  20. Layhton

Ferrari F1 Tablo'su için yardım

Merhaba setup'ın üstüne 3 tane 30x40 tablo almak istiyorum. Ferrari f1 temasında olucaklar ancak hem görsel seçiminde hemde seçtiğim görsellerin kalitesinde sorun yaşıyorum. Mesela orta tabloya sf-24 legomu koymayı sağ ve sola ise hamilton ile leclerc'in arabaları ile numaralarının yazdığı...
Geri