haocam mersinde yaşıyorum ben cloud 2 kullanıyordum önceden ondan geçtim cloud 2 nin deri pedini hiç kullanmadım bu sıcak yerde kullanamam da v9 proda...
yanı satmaktan ziyade hatıra olarak kalabilir bakımları yapılıp veya arkadaşın dediği gibi arşiv pcsi de yapılabilir veya tv falan varsa ona bağlar sadece...
servisi ara direkt sor da psu kasanın içinde direkt montajlı gelmiyor mu zaten fanlar da otomatik bağlı olması gerekiyor eğer öyle değilse konnektör varsa...
Vallaha hocam kartı alıp neden undervolt yaparsın yapacaksan düz 2070 2060 Süper al yapmadan kullan diye düşünürüm kartın içini açmadan bilemezsin 3...
fanlar fullde dönüyor bir de sıkıntı umarım sadece macundan yapıyordur yoksa padler de falan gitmiş olabilir bir de gigabyte kartlarda voltaj sıkıntısı var...
yanlış takılmış egzoz fanından sıcak hava tahliye edilmesi gerek fanı ters çevir ramler sıkıntı oluyorsa mandallı zaten o fan biraz yukarı takarsın ramlere...
v9 un yazılımı dandik geldiği için x9 almıştım bende ve memnunum yedek ped avantajı ile çok iyi v9 u bilmiyorum da x9 da eq ayarı yapmak gerekiyor yoksa...
Furmark testini gerçekleştirdim. Ekran kartı sıcaklığı 77 dereceye çıktı. Fan0 ve fan1 kullanımı %65lerde gözüküyordu. Rpm değeri fan1'de gözüküyordu ve...
funmarka sok bir oraya göre fan açıp kapayacak otomatik zaten 1 fan dönmüyorsa kesin garantiye yollaman gerekiyor görüntü kesilme durumuda başka ekran kartı...
yani dostum gerekli şeyleri denemişsin de takarken acaba işlemcinin oraya pinlerinin o kısma toz termal macun kalıntısı gibi bir şey girmişse o da yapabilir...