mimiRxw isimli üyenin son içerikleri

1. mimiRxw

Bilgisayarda oturmak için koltuk önerisi alabilir miyim?

bilgisayar başında oturuyorum da koltuğum kırıldı fazlasıyla max 3 4k bandında oyuncu olması şart değil ofis koltukları niteliğinde koltuk bakıyorum da...
  2. mimiRxw

3 telefon arasında kaldık

konu geçen salı atılmış sallamalık bir durum yok beyfendi 1760038117 vatan diye belirtmiş konu sahibi ona göre yorum yapmak daha mantıklı
  3. mimiRxw

dediğinizi anlamadım ama ben xiaomiden ıskılmış birisi olarak honor 200 aldım gayet memnunum stabil sorunu yok honor 400 sonra çıktı elimde olsa onu alırdım lakin xiaominin piyasaı daha çok var yani teknik özelliklere bakacak olursanız onlar daha iyi diye düşünüyorum kişisel tercih meselesi...
  4. mimiRxw

Anakart kırmızı ışık

biraz internette araştırsanız bulursunuz aslında
  5. mimiRxw

honor 400 geçen gün 15k falandı
  6. mimiRxw

Ekranda kareler çıkıyor mönitör gidip geliyor

yani sorunu araştırdım sanrıım chromeden kaynaklı resim paylaşamıyorum yakalaymıyorum hocam ekran kaydeticisi kurayım yakalar herhalde
  7. mimiRxw

AOC 27g4x alınır mı?

https://www.pazarama.com/asus-tuf-gaming-vg259qm5a-245-inc-240hz-03ms-full-hd-adaptive-sync-fast-ips-gaming-monitor-p-4711636058940?magaza=betaplus&utm_source=price_comp&utm_medium=Akakce_cpc&utm_campaign=Akakce-fiyat-karsilastirma-quickview&v=1.25.2 ?
  8. mimiRxw

Ekranda kareler çıkıyor mönitör gidip geliyor

merhaba arkadaşlar kolay gelsin sorun bahsettiğim gibi ekranda küçük kareler oluyor anlık olarak ekran gidip geliyor donanımsal olduğunu sanmıyorum çünkü bunu sadece windows 10 da yapıyor 11 e geçtim bu yüzden kesmişti ama şimdi 10 a tekrar dönmek zorunda kaldım maalesef chromede falan yapıyor...
  9. mimiRxw

3060 ekran kartımı 3060 ti ile takasladım (bedava)

güzel ticaret kanka ben gibi birisi daha varmış sonunda .d
  10. mimiRxw

Beyler Bana gaming kablosuz mouse önerir misiniz?.

ajazz 159 pro
  11. mimiRxw

Parola Para %50 cashback?

İlk harcamada mı yoksa genel mi
  12. mimiRxw

Redmi Note 12 4G Animasyonlar yok.

her kafadan bir ses çıkar çin romu xiaominin bölgesel romlarından biris ive enstabil olanları uzun zamandır ilgilenmediğim için pek yardımcı olamam telegram gruplarında aradağını bulabilirsin
  13. mimiRxw

Mavi Ekran Sorunlu mavi ekran yiyorum

ekran kartının modeline markasına göre googleye yaz bulursun youtube de yapan var uygulama falan değil rufusla flasa yazdırıp oradan biostan kodla açıyorsun
  14. mimiRxw

Redmi Note 12 4G Animasyonlar yok.

telegram gruplarına forumlara bak oradan aradağın cevabı bulacaksın ki animasyon o kadr önemli değil root rom xposed gibi şeyler 3. partı yazılımlar zamanında çok kullanmıs birisi olarak söylüyorum animasyonlar boş yerinde olsam telefonun çinde satılıyorsa orjinal çin romunu kurar debloat yapar...
  15. mimiRxw

Mavi Ekran Sorunlu mavi ekran yiyorum

Çok nedeni var aslında da ekran kartı gibi duruyor kabloları kontrol et başka kablo neden başka bir porta takıp dene format at belki windows dosyaları bozulmuş olabilir çakışıyor olabilir ekran kartını funmarka sok yükte ne oluyor ona bak sonrasında vram testi var ona sok eğer belleklerde hata...
Geri