mimiRxw isimli üyenin son içerikleri

1. mimiRxw

Arkadaşımdan 1000tl ye bu kasayı alacağım alınır mı?

hocam rgb hubu yok bulamadım çünkü yok gamepower buldum ama kasadan 3 pin çıkıyor gamepower kontrolcüde 6 pin giriş gamepower 6 pini sökmüp 5v nerden geliyor onu ölçüp 3 pine dönüştüreceğim öyle çalışır diye düşünüyorum 1778369505 kasanın tipi benim de hoşuma gitti 800 e aldım 2 tane fan var...
  2. mimiRxw

Peki bende RGB girişi yok anakartta usta bunun RGB hub kontrolcusune bir tane reset tuşu falan bağlasam RGB şeridi falan oradan kontrol edebilir miyim?
  3. mimiRxw

800 e alıyorum hocam :d
  4. mimiRxw

onu bende düşündüm de hocam fazlasıyla kaliteli geldi gözüme ve rgb şeritleri falan hoş yarın satmak istesem pc yi daha güzel fiyata gider diye düşünüyordum
  5. mimiRxw

https://www.gigabyte.com/tr/PC-Case/GB-AC450G kasa bu 2 adet rgb olamayan fanı var bende 3 adet fan var onları takacağım tek sorun anakartımda rgb pin girişi yok yani kasanın rgb şeritlerini kontrol etmem için hub lazım reset tuşu da yok ekstra tuş alıp ki hub varsa emin değilim ona bağlayıp...
  6. mimiRxw

Farklı Yenileme Hızına Sahip Monitörlerin Kullanımı

Destekliyorsa 30 Hz bile durur problem olmaz direkt bağla gelişmiş görüntü ayarlarında monitörü seçip ayarını yaparsın 1. 2. Monitör sonrasında Hz ayarlari dağ sol konumu dikey yatay gibi
  7. mimiRxw

Hangi monitörü almalıyım

Oc 420 Hz yazıyor ki bu Hz ler abartı 300 280 hatta 240 Hz ve üstü kâfi
  8. mimiRxw

Hangi monitörü almalıyım

Yani başka satıcıdan bakın isterseniz ama Dell alienware kalitesi çoğu monitör de yok ya auo panel üreticisi ya da LG kalite akıyor Buram buram ve sana tavsiyem hoparlörlü aramak yerine hoparlörsuz alıp 200 TL ye hoparlör almak daha mantıklı çünkü bu monitörlerin hoparlörü çok kalitesiz...
  9. mimiRxw

Hangi monitörü almalıyım

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-dell-alienware-aw2525hm-24-5-0-5-ms-full-hd-pivot-ips-320-hz-oyuncu-u-fiyati,1161416842.html Hiç biri ben kesinlikle bunu alırdım
  10. mimiRxw

Yardım Kaçak telefonun eksileri nelerdir

Ben kaçak alma taraftarıyım garanti falan boş iş iyileri de denk geliyor ama totali kullanıcı hatasi IMEI sıkıntısı olur onu da kendin halledince güvenilir sıkıntı da olmuyor
  11. mimiRxw

5060 Tİ BU FİYATA ALINIR MI

8 değil de 16 olsa çok güzel olurdu 8 GB yetmiyor
  12. mimiRxw

Yardım LG 27' Ultragear 27G640A-B 1ms 300Hz Qhd IPS Gamıng Monıtor

auo ya da boe de auo diye biliyorum ama modelden modele göre değişiyor
  13. mimiRxw

Yardım LG 27' Ultragear 27G640A-B 1ms 300Hz Qhd IPS Gamıng Monıtor

LG paneli en kaliteli panellerden birisidir ben LG alırdım
  14. mimiRxw

❌İndirim Bitti! Torima 60'lı Elektrikli Tornavida Seti 333TL

iptal olma ihtimali var yani daha anladım hocam teşekkürler bekleyelim
  15. mimiRxw

❌İndirim Bitti! Torima 60'lı Elektrikli Tornavida Seti 333TL

hocam iptal oldu mu bilmiyorum da şu an sipariş gönderildi kuryenin takip numarasını güncellemesi bekleniyor diyor erteleneme durumu var mı hala
Geri