10 k etmez bu kasa PSU da öyle bunun yerine gidip fsp pusulu vento almak daha mantıklı 4k ya yeterli gereksiz ki dış kasa eğer görünüme o kadar önem vermiyorsaniz iskeletten ibaret
yani normal değil sanki 3 senelik batarya ömrü gibi performans veriyor hatta 5 senelik 3 4 saat ekran süresi ne hocam redmi telefonla ben o süreleri alıyorum
kötü bence fason ürün malzeme kalitesi kötü diye düşünüyorum bu tarz markaların evet bir kasadan fazla beklentimiz olmaması lazım ama 2 defa sök tak yapsak bir daha o fan yuvaları eskisi gibi kalacağını zannetmiyorum
vallaha kanka kart güçlü de miningsiz halini bulmak zor gerçekten ki güncel almak daha iyi fazlasıyla saçma gelecek ama kas gücü zayıf olsa da yapay zeka önde 9060xt alınabilir yerine veya 5060ti bu para verilmez buna
ayıplı mal olarak sayılması için fazla derecede ölü pixel olması lazım onun alt limiti var 5 adet diye biliyorum yani rahatsız etmesi lazım serviste bunu onaylayıp tamir olmadan direkt değişim sağlanır diğer türlüsü paketi açtım şu bu olmaz ki zaten forumda herkes diyor amazondan alın diye 300...
Teknoloji şans işidir hocam moral bozmayın hakkınızı arayabilirsiniz sadece süreç yorar sizi garantisini arayın durumu ve çözüm sürecindeki yaptığınız şeyleri bir bir anlatın 14 gün süre kusurlu mal durumundan iade hakkınız var ve bunu kullanmak istediğinizi belirtin baktın ki olmuyor geri...
bende gigabyte aorus c450 glass mid tower atx kasa var fanları fazlasıyla kaliteli malzeme yapısı da öyle fanlar 2500rpm de dönüyor oldukça iyi tek sıkıntı boş hali kasanın 10 kg onun haricinde sıkıntı yok kalite bakımından alınır fiyat da uygun
Araştırdım bende ama bulamadım sadece tustan ayarlanır şekilde var sanırım çok çok ufak bir RGB kontroller alıp sonrasında oraya lehimlersek olabilir ama kim uğraşacak
2k alsan daha tatlı olur gibi sanki de o fiyata 2k zor gibi hocam ya ben geçen gün 1080p 27 inç LG aldım 7.400 şu 7.800 olmuş panel olarak en kaliteli paneli LG üretir cikabiliyorsan iyidir 2k kar 10k dan başlar yani öyle ekran kartım olsa ben bekler 2k kaliteli bir şey alırım
Yani Çinliler sektörde daha geniş ama LG Güney Kore malı panel kalite sıralaması 1 LG 2 auo 3 boe benim düşüncem Çin malı yerine Güney Kore malı çok daha iyi ki geçen bir forumda yorumda gördüm LG monitörlerin içinde saat sayacı var 10400 saattir kullanıyorum bir sıkıntısı yok yazmış adam yine...