mimiRxw isimli üyenin son içerikleri

1. mimiRxw

MCHOSE V9 PRO nasıldır, alınır mı ?

haocam mersinde yaşıyorum ben cloud 2 kullanıyordum önceden ondan geçtim cloud 2 nin deri pedini hiç kullanmadım bu sıcak yerde kullanamam da v9 proda sadece deri var x9 da hem sünger hem de dışı deri ama kulağa temas eden yer naylon jel gibi bir taban var sesi baya izole ediyor kablolu cloud 2...
  2. mimiRxw

Kilerde duran sistemi ne yapayım ?

yanı satmaktan ziyade hatıra olarak kalabilir bakımları yapılıp veya arkadaşın dediği gibi arşiv pcsi de yapılabilir veya tv falan varsa ona bağlar sadece film dizi için kullanılabilir satmak çok mantıksız açıkçası işime yaramaz satacam diyorsan da parça parça satman daha mantıklı zaten duruyor...
  3. mimiRxw

Çözüldü✓ Vento Kasa + FSP Güc kaynağı uyumlu değil ? [VG3400S]

servisi ara direkt sor da psu kasanın içinde direkt montajlı gelmiyor mu zaten fanlar da otomatik bağlı olması gerekiyor eğer öyle değilse konnektör varsa ondan alman lazım ya da direkt servisi ara durumu belirt iade geçer ya da değişim yaparsın
  4. mimiRxw

Yardım İkinci el RTX 2070 Super Furmark 87 Derece Alınır mı ?

Vallaha hocam kartı alıp neden undervolt yaparsın yapacaksan düz 2070 2060 Süper al yapmadan kullan diye düşünürüm kartın içini açmadan bilemezsin 3 fanliysa sıkıntı gerçekten değerler yüksek fanlar bile %97 de çalışıyor ki acali 1 dakika olmuş sıkıntı 1775766635 2. El 9k ya falan pazarlıkla 8 e...
  5. mimiRxw

Yardım İkinci el RTX 2070 Super Furmark 87 Derece Alınır mı ?

fanlar fullde dönüyor bir de sıkıntı umarım sadece macundan yapıyordur yoksa padler de falan gitmiş olabilir bir de gigabyte kartlarda voltaj sıkıntısı var diye hatırlıyorum fazla voltaj falana veriyorlar diye de ne kadar doğru bilmiyorum karın en son bakımını ne zaman yapmışlar?
  6. mimiRxw

60x90 masa arıyorum bilgisayar için bir tane buldum ideal mi?

çok özür dilerim paylaştım zannediyordum 1775751802 paylaştım hocam 1775751808 paylaştım hocam
  7. mimiRxw

60x90 masa arıyorum bilgisayar için bir tane buldum ideal mi?

fazla abartı bir şey aramıyorum f/p açısından bakıyorum monitör standım var 90x40 mausped de var aynı masayı hepsiburadada baktım yorumları iyi tek kafamdaki düşünce yonga levhadan yapıyorlar mdf değil ki fiyate göre gayet normal alınır mı...
  8. mimiRxw

Yardım Kule tipi soğutucu yanlış mı takıldı ?

yanlış takılmış egzoz fanından sıcak hava tahliye edilmesi gerek fanı ters çevir ramler sıkıntı oluyorsa mandallı zaten o fan biraz yukarı takarsın ramlere temas etmeyecek şekilde olur biter çünkü şu an işlemcinin ssıcaklığını içeri veriyor öndeki 3 fan da temiz hava çekiyor egzozun tahliyesi de...
  9. mimiRxw

MCHOSE V9 PRO nasıldır, alınır mı ?

v9 un yazılımı dandik geldiği için x9 almıştım bende ve memnunum yedek ped avantajı ile çok iyi v9 u bilmiyorum da x9 da eq ayarı yapmak gerekiyor yoksa berbat sesi var kalitesiz onun haricinde bataryası falan güzel gidiyor
  10. mimiRxw

Anakart değişimi sonrası bootlamama

yani kule tipinin fanını sökün işlemci ısınır zaten direkt de bu büyük ihtimal anakartin disk girişleri ile alakalı gibi duruyor hocam
  11. mimiRxw

❌İndirim Bitti! 70x160 cm Çalışma Masası 1690 TL

direkt ürün fotoğraftaki gibi geliyor değil mi ayaklar dahil?
  12. mimiRxw

❌İndirim Bitti! 70x160 cm Çalışma Masası 1690 TL

hocam sizinkinin sonu yok gibi duruyor oda boyu alacaksınız gibi sanki .d
  13. mimiRxw

Çözüldü✓ INNO3D RTX 5070 Ti fan dönmeme ve ekran gidip gelme sorunları

funmarka sok bir oraya göre fan açıp kapayacak otomatik zaten 1 fan dönmüyorsa kesin garantiye yollaman gerekiyor görüntü kesilme durumuda başka ekran kartı dene pcde sıkıntı yoksa tabi kablo değiş hdmı dene dp dene portları değiş monitör değiş yine aynı oluyorsa ekran kartındaki vramlerde okuma...
  14. mimiRxw

Anakart değişimi sonrası bootlamama

yani dostum gerekli şeyleri denemişsin de takarken acaba işlemcinin oraya pinlerinin o kısma toz termal macun kalıntısı gibi bir şey girmişse o da yapabilir benim işlemcimden dolayı ses kesiyordu pc çok saçmaydı mesela veya yeni anakartın m2 yerinde sıkıntı olabilir başka bir yuva varsa ona tak...
  15. mimiRxw

3-4 Bin TL Bütçeli Kablosuz Klavye Önerisi

f75 i arkadaşım kullanıyor 2. el almıştı hala da kullanır bir sıkıntısını görmedi bende de f87pro var ikisi hemen hemen aynı f75 te tekerlek var bende fiyat farkından dolayı vermedim switchler falan da aynı yapısal farklılık var sadece ve f87pro türkçe tek kötü yanı tuşların içi aydınlanmıyor...
Geri