Aslında burada 200 defa konusu açılmıştır bu siteler müşteri memnuniyeti konusunda hiç tatmin edici seviyede olmadılar. ben Covid zamanı 2020 de bilgisayar...
Parama 4 gün boyunca hiç uğruna el konuldu farkında mısın? Adamlar mesaj yazıp sonra siliyor amatör küçük dükkan sanki. Siteden 3 gün içinde tedarik...
Evet hocam haklısında insanın siniri bozuluyor. Kargoya verilsin diye bekliyorum ne güzel ürün almışım diye adam bana daha çok para ver öyle göndercez diyor...
amazonda bile oluyor olması satıcıyı haklı konuma mı getiriyor. Haftalarca takip ediyorum satın alıyorum bana dört gün sonra ya biz senin paranı aldık ama...
Ben takip ediyordum gaming gecesinden önce 6bin tlden düşüktü eminim
1783346542
Harbiden şimdi incehesabı araştıran bi insan bunu görecek iki kez düşünecek...
Hangi hafta çok eski mi
1783345125
Yani beyler böyle hatalar yapılmaz hangi yıldayız bir otomasyon sistem kuramamış kocaman siteler. Üç beş kuruş para için...
Hocam çok büyük bir indirim yoktu aslında yanlış hatırlamıyorsam ürün normal fiyatı 5800 indirimli fiyat 5300dü. Yani 5e düşse falan baya güzel indirim...
Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz. Hatalı işlem açılıyorsa ödeme almayacaksınız stokta yok diyeceksiniz. Ben bu ürünü cuma akşamı indirimdeyken aldım...
Arkadaşlar kendime güzel Bi gaming room yapma yolundayım baya alışverişler falan yaptım ama masa daha gelmeden pişman oldum beyaz aldığım için. Siyah odama...