Arkadaşlar kasa toplayacağım. İndirimleri takip etmeye çalışıyorum. Düzenli indirim olan yerleri ve zamanlarını yazar mısınız? İncehesapın cuma saat 10da olan indirimleri gibi
Arkadaşlar 5060 ti veya 5070 almayı düşünüyorum. Gigabyte msi ve asus gördüğüm başlıca markalar. Bunların arasında farklar nelerdir performans olarak hangisi tercih edilmeli ne farkediyor
Arkadaşlar bütçemi 60kya kadar çıkarabilirim ama biraz düşündüm ve ben görsel odaklı oyunların çoğuyla yani hikayeli oyunlarla ilgilenmiyorum ve bir iki yıl içinde yükseltirim diye düşündüğüm için uzun ömürlü bir sistem kovalamama gerek yok. Klasik riot oyunları cs falan takılıyorum. Sizce 60a...
https://www.incehesap.com/freedom-oem-paket-fiyati-40898/ Yaklaşık hangi fiyata düşer arkadaşlar. İndirimi önceden takip eden arkadaşlar bilgilendirebilir mi?
Başka bir arkadaşın başlığında gördüm ürünün fiyatı 20 mayısta 53bin tl gibi bir şeymiş. O fiyatı öğrendikten sonra şuanki fiyat canımı sıktı. Fırsatlar oluyor demek ki benim acelem yok yaz tatili geliyor çocuklar için güzel indirimler olur diye düşünüyorum
Hocam ne zamandır hazır sistem kovalıyorsun ben dün bakmaya başladım bu sistem mantıklı geldi ama hemen balık gibi atlamak istemiyorum biraz beklemek daha mantıklı gibi
Gta 6 çıkınca ttwo fiyatında nasıl bir oynama bekliyorsunuz? gta5in çıkışı ve yaşanan gelişmeler sizce bize nasıl bir tablo verir? tahminlerinizi merak ediyorum.
kasımda fiyatlar çok mu oynar arkadaşlar? cuma günü indirim olacak diyorlar. o indirimle kasımda alacağım ürünün fiyatı çok mu farklı olur uzun süredir piyasayı takip edenler cevaplarsa sevinirim. beklenmeli mi?
bir arkadaş önerdi. ben anlamadığım için sizlere soruyorum arkadaşlar ne diyorsunuz? başka bir forumcu da cuma akşamı daha güzel indirimler olabilir diyor...