efeyim isimli üyenin son içerikleri

1. E

Çözüldü✓ Xmp Açınca Bağlantım Gitti

Bios güncel abi Msi pro810m-e İntel u245kf Gskill 16gb ddr5 6000mhz cl36 1782048186 Intel önerilen ayarlar yerine msi önerilen bios ayarlarına geçtim düzeldi teşekkürler yinede hocam
  2. E

Çözüldü✓ Xmp Açınca Bağlantım Gitti

Arkadaşlar xmpyi açtım kablolu bağlantım çalışmıyor anakartım wifi destekli olmadığı için internete erişemiyorum. Xmpyi kapatmak dışında bi öneriniz var mı
  3. E

Sürekli Kırmızı Işık Yanıp Sönüyor

Kırmızı ışık sürekli hızlıca yanıp sönüyor pcyi yeni kurdum ne olabilir fazeon f15
  4. E

Kesinlikle Yapılması Gerekilen Bios Ayarı Var mı

Arkadaşlar windowsu kurduktan sonra yine bakarım ama kesin olarak bakılması lazım düzeltilmesi lazım dediğiniz bir bios ayarı var mı msi click bios x
  5. E

Görüntü Gelmiyor Neyden Kaynaklı Olabilir?

Biraz bekleyince düzeldi hocam sorun yok yalnız Windows kurma işini yeni öğrendim ben o tam olarak nası oluyor
  6. E

Görüntü Gelmiyor Neyden Kaynaklı Olabilir?

Kasa çalışıyor fanlar rgbler var monitör no signal diyor hdmi takılı neyden kaynaklı olabilir ilk kez açıyorum pcyi
  7. E

Çözüldü✓ Hdmi Nereye Takacağım

Eyvallah beyler 1 haftadır milyon konu açtım forumda şimdi çalıştırma zamanı umarım sıkıntı çıkmaz
  8. E

Çözüldü✓ Hdmi Nereye Takacağım

Beyler ekran kartına bağlamak için nereye takmam lazım hepsine oturuyor gibi ama zorlayınca hiç birine oturmuyor,. HDMI
  9. E

İşlemci Soğutucunun Yanında Gelen Termal Macun Çok Mu Kötü Olur

Arkadaşlar şu an işlemciye işlemci soğutucucunun yanında gelen termal macun sürülü kendim internetten iyi bir termal macunu aldım direkt değiştirmeli miyim yoksa çok fark etmez mi termal macunu değiştirmek için bütün kablolari vesaire çıkarmak gerekir mi
  10. E

Montaj Yapamamak Bunalmak

Hocam seni iki dakka instadan falan görüntülü arasam olur mu ya müsaitsen şu kasayı halledek 😄
  11. E

Anakartımda İki Ram Slotu Var Nereye Takayım

Performans farkı olur mu herkes farklı diyo
  12. E

Bu kısım tamam beyler şimdi anakartı takmaya geçiyorum o aşamada sıkıntılarla gelirim birazdan
  13. E

MSI PRO H810M-E Intel H810 Soket 1851 DDR5 6400MHz (OC) M.2 Anakart 1781724804 Samsundayım ilk kez yapıyom yordu ya uğraşcaz mecbur
  14. E

Beyler bunun üstündeki çentikler kasaya mı oturtulcak yoksa anakarta mı ikisinde de uygun yer göremedim
  15. E

Montaj Yardım Agalar Daha Çok Konu Açacam

Hocam anakarta ekran kartını takmadım anakartı kasayada oturtmadım henüz. Şuan bu kablolama işlerini mi yapayım yoksa önce anakartı mı takayım nasıl daha rahat oluyor bilemedim
Geri