Arama sonuçları: *

1. E

İncehesap Benimle Dalga Geçiyor ?

Parama 4 gün boyunca hiç uğruna el konuldu farkında mısın? Adamlar mesaj yazıp sonra siliyor amatör küçük dükkan sanki. Siteden 3 gün içinde tedarik edilmesi planlanıyor diye mesaj atıyorlar iyi bari diyorum. 1 dakika sonra ya yok biz onun stoğu yenileyemicez diyorlar. Ben mi bunları...
  2. E

Evet hocam haklısında insanın siniri bozuluyor. Kargoya verilsin diye bekliyorum ne güzel ürün almışım diye adam bana daha çok para ver öyle göndercez diyor resmen
  3. E

İncehesap Aslında Rezil Bir Yer mi?

Utanmadan 300tl hediye çeki teklif ediyorlar bir de :D
  4. E

amazonda bile oluyor olması satıcıyı haklı konuma mı getiriyor. Haftalarca takip ediyorum satın alıyorum bana dört gün sonra ya biz senin paranı aldık ama elimizde bu yokmuş sen 1600tl daha ver bize biz sana bunun kırmızısını gönderelim diyorlar bu nedir 1783414682 Siparişimi direkt iptal...
  5. E

Güncelliği gitti oranın insanlara daha çok ulaşsın diye uğraşıyom king
  6. E

Bu var bi de:D
  7. E

Durum bu. 300tl çek diyor dalga geçer gibi :D. Koltuk aldım paramı aldılar. 4 gün sonra stokta kalmamış diyorlar. Stokta yoksa ödeme niye alıyorsun.
  8. E

trol mü bunlar?
  9. E

Ben takip ediyordum gaming gecesinden önce 6bin tlden düşüktü eminim 1783346542 Harbiden şimdi incehesabı araştıran bi insan bunu görecek iki kez düşünecek onlar daha zararlı çıkacak. Değdi mi yani yaptıkları şey. Kaldı ki incehesap adının geçtiğini gördüğüm her yerde ben bu olayı söyleyip...
  10. E

Hangi hafta çok eski mi 1783345125 Yani beyler böyle hatalar yapılmaz hangi yıldayız bir otomasyon sistem kuramamış kocaman siteler. Üç beş kuruş para için uğraşıyoruz sonra onunla dalga geçer gibi takılıyorlar. Bakalım incehesap böyle bir rezillik yapıp üstüne pişkin pişkin hiç bir telafi...
  11. E

Hocam çok büyük bir indirim yoktu aslında yanlış hatırlamıyorsam ürün normal fiyatı 5800 indirimli fiyat 5300dü. Yani 5e düşse falan baya güzel indirim derdim ama normal bi indirimdi bence bu
  12. E

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz. Hatalı işlem açılıyorsa ödeme almayacaksınız stokta yok diyeceksiniz. Ben bu ürünü cuma akşamı indirimdeyken aldım. Stokta 2 adet gözüküyordu. Cumartesi günü çalışıyorlardır diye düşünerek bütün gün heyecanla kargolanmasını bekledim bugün aldığım mesaja...
  13. E

Masa Rengi Değiştirme

Arkadaşlar kendime güzel Bi gaming room yapma yolundayım baya alışverişler falan yaptım ama masa daha gelmeden pişman oldum beyaz aldığım için. Siyah odama daha çok yakışacaktır. Çok güzel indirimden aldığım için iade etmek istemiyorum sadede gelirsek şunu sormak istiyorum. Kaplama veya boya...
  14. E

Fazeon F15 750w 80plus Lcd Ekranlı ARGB Atx Kasa 4299 TL

Ekrandan çok bi beklentiniz olmasın argbleri de çok yeterli değil haberiniz olsun kullanıyorum daha güzel bişe bulabilirsiniz
  15. E

Cs 110-180 Fps Arası Bu Sisteme Göre Normal mi?

Beyler pardon ya benim monitör 144hz oyunda da 200fps sınır ayarı varmış şdkdşdkdl şimdi ne alaka bilmiyorum ama 190fpsde falanım ama yeni soru. Sistem daha fazla gücü verme potansiyeline sahipken benim sabit 199fps almam gerekmiyor mu neden 185 197 arası dalgalanıyor 1782742595 Göremesemde...
  16. E

Tek kanal Açık Yüksek 1080 Cpu 48 derece. %50 civarında kullanılıyor. Gpu 55 derece. %29 kullanılıyor 1782740880 7500f alacaktım oem sistemde özelleştirme yoktu intelin bu işlemcisi 7500fden daha iyi olduğu için sıkıntı yapmadan bunu tercih ettim
  17. E

5070 245KF Vatan Sistem CS2 150-250 FPS

Hocam sorunu çözdün mü bende şimdi benzer bir başlık açtım
  18. E

Arkadaşlar CS2 yüksek ayarlarda 120 ila 180 Fps arasında alıyorum sistem özellikleri şu şekilde Intel ultra beş 245 KF işlemci 5070 ekran kartı 16 GB RAM İnternetteki testlere göre çok düşük kalıyor sizce normal mi
  19. E

Çözüldü✓ Xmp Açınca Bağlantım Gitti

Bios güncel abi Msi pro810m-e İntel u245kf Gskill 16gb ddr5 6000mhz cl36 1782048186 Intel önerilen ayarlar yerine msi önerilen bios ayarlarına geçtim düzeldi teşekkürler yinede hocam
  20. E

Çözüldü✓ Xmp Açınca Bağlantım Gitti

Arkadaşlar xmpyi açtım kablolu bağlantım çalışmıyor anakartım wifi destekli olmadığı için internete erişemiyorum. Xmpyi kapatmak dışında bi öneriniz var mı
Geri