Arama sonuçları: *

1. yoğurtluTANTUNİ

🔥İndirim Türksat Kablonet 4'ü Bir Arada Kampanyası Tarifeleri (1000 Mbps 829 TL)

Ben geçeli 2 ay olacak, statik ip falan muhabbeti yok. Discord'a goodbydpi ile girebiliyorum. Turknet'ten geçtim. 100mb/s kullanıyordum. Şuan Kablonet 1000/125 mb/s alıyorum. Statik ip durumu yok, isterseniz ekstra ücretle satın alıyorsunuz. Modemim ''Huawei OptiXstar EG8145X6-10 GPON'' marka...
  2. yoğurtluTANTUNİ

4k İçin RTX 5080 Saf Güç & RTX 5070 Ti'la Teknoloji Kullanarak mı ?

Yani yapay zeka olmadan 2k ultra rtx açık ayarlarda bile 5070 ti cortlar arkadaşımda 5070 ti var pragmata dlls mfg kapalı 33fps verdi ama dlls açık mfg 4x de 180 FPS verdi benim şahsi düşüncem 5070 ti yeter de sanki 5080 daha uzun ömürlü olur gibi geliyor bana.
  3. yoğurtluTANTUNİ

4060 Sistem Alınır mı?

Ryzen 5 5600 falan olsa ve piyasası olmayan şehirde yaşasan 23 derim ama Intel + bir de ankaradasın. Fiyat çok yüksek.
  4. yoğurtluTANTUNİ

Öneri Cmf Buds 2 Plus Vs Galaxy Buds Core Hangisini Almam Lazım?

Hocam telefonum Honor 200 cmf buds plusu daha sonradan gördüm galaxy core buds u sipariş ettim iptal edip cmf almaya gerek varmı arada o kadar fark var mı?
  5. yoğurtluTANTUNİ

❌İndirim Bitti! 250 TL Harcamaya Toplam 1750 TL Hediye!!!! Yeni Üyelere Özel

şimdi hocam ilk başta üye oluyoruz 750 tl geliyor 250 yatırıp 1000tl yapıyoruz dediği ulaşım yerinden bilet alıp iade ettiğimizde 1000 tl iade geliyor + 1000tl daha mı geliyor
  6. yoğurtluTANTUNİ

2100 TL Ye Aldigim Klavye

almışsın zaten neyi soruyorsun ki anlamadım mantıksız derse 2 3 kişi iade mi edeceksin
  7. yoğurtluTANTUNİ

🔥İndirim Aoc Q27g4zr Kupon Kodu Fırsatı

elimdeki monitör iade edilirse alırım da 1 2 aya da kalmaz gibi fiyat güzel gibi de videodaki monitörde sol altta feci şekilde ışık sızması mı vardı ben mi yanlış gördüm
  8. yoğurtluTANTUNİ

İşlemci Sıcaklıkları Normal mi ?

Vallaha bana kalırsa normal gibi geldi 5600 değil çünkü 7500f benim gibi Adana Mersin çevresinde ve klima yoksa gayet normal
  9. yoğurtluTANTUNİ

Öneri Samsung Odyssey G4 25" 240 Hz 1 Ms Ips Alınır mı

dolaylı yoldan panel kalitesini dile getirdim aslında lg ginin diğer panellere göre lg disiplay paneli kullandığı için renkler diğerlerine göre daha doğru diye biliyorum ama arakdaşın dediği gibi yanlış bilgi de olabilir idda etmiyorum hatta teşekkürler bilgilendirdiğin için
  10. yoğurtluTANTUNİ

4070 Süperli Sistem Alınır mı?

https://www.gamegaraj.com/oem-paketler/cyber-rx9060xt/?utm_source=enucuzsistem.com&utm_medium=partnership&utm_campaign=enucuzsistem_partnership emin değilim ama bu daha mantıklı gibi
  11. yoğurtluTANTUNİ

Yardım Fan ve ARGB Kontrol Uygulaması

anakart markana göre o programı kullan bende asus ormory crate var mesela msi lighting veya gigabyte auros diye geziyor
  12. yoğurtluTANTUNİ

kanka bileşenler aynı?
  13. yoğurtluTANTUNİ

Sıfır Arc B580 ve Ryzen 5 5600 Aldım ama PC Kasıyor

ben intel taraftarı değilim kimileri beğeniyor ama amdnin bile yazılı yeni yeni oturmaya başlamışken ki o da 9000 serisinde intel yazılım driver uyumluluk yapay zeka taraftar değilim 3060 ti kesinlikle çok daha iyi ikili olur
  14. yoğurtluTANTUNİ

İşlemci Değişmeme Değermi?

inteli sat amd geç kafa rahat mis pin uyumu yok şu yok bu yok a serisi anakarta bile adamlar bios update ile ryzen 7 bile taktırıyorlar
  15. yoğurtluTANTUNİ

anakart falan bileşenler giriş seviye 4070 süper güçlü kart hatta 5060ti 16gb yi bile tokatlıyor diye biliyorum ama mfg var 5000 serisi kartlarda yazılım olarak daha önde o yüzden kesinlikle yeni nesil almak daha mantıklı ve r57600 var igpu falan var gerek yok 7500f li sistem al 5060ti hatta...
  16. yoğurtluTANTUNİ

Çözüldü✓ Ryzen 5 7600 Soğumuyor

fan sesini biostan ayarla mx7 vs max birkaç derece yapar undervolt yapmanı gerektirecek bir işlemci olduğunu düşünmüyorum ki keza gördüğün dereceler işlemcinin kendini kısmasındaki dereceler değil benim işlemcime mecbur undervolt yaptım keza fazla ısınıyor öyle bilinen işlemci yaptığın...
  17. yoğurtluTANTUNİ

hocam sıcaklık normal gibi geldi bana o sırada benim 140w çeken ryzen 7 5800x i soğutmaya çalışan 4 bakır borulu çift fanlı thermalright boşta kullanırken benimki 55 60 derece .d
  18. yoğurtluTANTUNİ

kanka ben de kullandım o işelmciyi gayet normal hava genel sıcak yaz ayındayız klima açık değilse gayet normal ki 7500f değil 7600 bu içerisinde igpu da var 1784407526 birde kasan eski cpuya temiz hava veren fan yok ki
  19. yoğurtluTANTUNİ

oda sıcaklığı ne durumda yani hava sıcak derceler eğer antalya sıcağında falansan gayet normal yaz ayındayız ve işlemcin 90w kadar güç çekiyor yükte
Geri