Arama sonuçları: *

1. 64bitexe

27 İnç 1080p mi Yoksa 2k mı Almalıyım?

sadece hz değil panel farkı var 2k 200 hz olan 8 bit boe panel 2k 300 hz olan 8 bit +frc 10 bit auo panel ve ek olarak da 2 adet usb 3.1 veya 3.0 1 adet de 15w typc var her gün monitör almıyorsun sonuçta bir defa alıyorsun ben alacaktım 12k idi 1 hafta da 14 oldu yapacak bir şey yok dedim tercih...
  2. 64bitexe

27 İnç 1080p mi Yoksa 2k mı Almalıyım?

27 inç te 1080p de kullandım şu an 2k da kullanıyorum. Kartın 5070 güçlü kart. Gerektiği yerde mfg ile destek alırsın zaten. 2k alman tavsiyemdir. Monitör olarak arkadaşın gösterdiği lg kaliteli. KTC H27T22C, GIGABYTTE G27Q2 VE ASUS VG27AQ5A aldım hepsi iadede. Sorunlu geldiler benim şansıma. En...
  3. 64bitexe

Çözüldü✓ Ryzen 7 7800 X3d Anlık Isı Dalgalanması

yani 500 hz monitör olmadığı için sorun yok gibi millet 1000 fps alma derdinde de sistemi gereksiz yormak o monitör herzine sabitlemek en mantklısı
  4. 64bitexe

Yardım Msi G274qpx Monitörde Sorun Var

yani o özelliklere yok şu anlık uğraşırım diyorsan değer kaybı falan hesaplanır o da uzun iş. Yerinde olsam iade isterim direkt LG 27G640A-B alabilirsin.
  5. 64bitexe

Çözüldü✓ Ryzen 7 7800 X3d Anlık Isı Dalgalanması

bu windows ayarı ne oluyor tam olarak hocam bende de ryzen 7 5800x var aynı durum bende de var tarayıcı açınca 65 dereceye kadar çıkıyor 70 e kadar sonra düşüyor undervolt da yaptım 120w sınırladım curve -15 verdim
  6. 64bitexe

Teklif edilecek ürünü öğrenip red etme hakkın elbetteki var sen mağdur oluyorsun. THH başvurabilir fiyat farkını bile alabilirsin de uğraştırır yerinde olsam diret iade isterim. Lg vardı bende almadılar iade parlak pixel vardı thh başvurdum kazandım şimdide diyorlar ki parlak pixel direkt...
  7. 64bitexe

beğenmezsen para iadesi iste fiyat farkı durumları da var da uğraştırır ayrıca monitörde typc olsun hoparlör olsun fazla takmanı önermem monitör sonuçta televizyon veya şarj cihazı değil.
  8. 64bitexe

Monitör Takası Yapılır mı?

bulunduğun konuma göre satılmıyor olabilir.
  9. 64bitexe

Monitör Takası Yapılır mı?

Yani ben o topa gitmezdim kaliteli mal var çünkü sende ki satarken de marka satmak var bir de diğer monitörü satmak var öyle düşün. LG çok kolay piyasadan çıkar. Çünkü LG . Kalite koktu. O bir LG.
  10. 64bitexe

❌İndirim Bitti! 🔥 Ktc H27t22c 6299 TL - Milli Monitörümüz 🔥

vallaha paraya kıydım ben lg 300hz aldım 2k 6 ay taksite de böldüm bunaldım kanka artık asus tuf dene panel arızalı geldi yolla gigabyte dene panel arızalı yolla ktc dene ölü pixel ve sol altta paneli çizmişler yolla yeterli artık
  11. 64bitexe

İlk Defa Monitör Aldım Sorun Var Galiba

Kimileri de ortada bir neden arıyor direkt.
  12. 64bitexe

Yardım Rtx4060 Ryzen 5 7500f Hazır Sistem

4060 li sıfır sistem bulmak zor gibi ve fahiş fiyat olur. 5060 li hazır sistem vardı giriş seviyesi 45k seviyelerdeydi. 2. El toplamak fiyat konusundan belki bir tık daha iyi olabilir ama bazı ikinci eller sıfırdan daha pahalı. İkinci elde de ürünün kaliteli olup olmadığı sorunlu sorunsuz emin...
  13. 64bitexe

LG OLED Monitör Gray Banding Tek Duzelik Testi

Yanık gibi duruyor monitörün saatine bak kaç saat kullanılmış, eğer tazelemede geçmiyorsa direkt iade yolla.
  14. 64bitexe

İlk Defa Monitör Aldım Sorun Var Galiba

Amazondan 3. Monitör iadem olacak incehesap biraz uzatıyor ama iade kabul ediyor. Amazonun politikası biraz sert bu konuda. 14 gün içerisinde sorunlu olduğu için iade hakkın var. Panel dışarıda duruyor bastırma. Hassas bölgeler elinde patlamasin. Direkt talep oluştur. Açıklamaya da panel orta...
  15. 64bitexe

Hangi Kartı Almalıyım?

Bende 5070 var DLLS 5 açınca yarı gariya düşüyor FPS. 5060 da ne olur bilmem. İleriye doğru güncellenir belki. Nvidia almak daha mantıklı yapay zeka konusunda.
  16. 64bitexe

Hangi Kartı Almalıyım?

Vram bu kadar takıyorsan ve hala bütçe gizemliyse 4060 ti 16 GB bak 2. El. Fhd için 8 GB vram hikayeli oyunlarda ucu ucuna yetiyor DLLS 5 veya RTX açmak için güçlü değil 5060 veya 4060. 5060 da mfg 6x yaparsın oynarsın. 4060 da ise 2x yapar oynarsın. Ben 4060 la da 5060 la da hikayeli oyunlar...
  17. 64bitexe

Max 7k Ya Monitör Önerisi

27 fhd de pixel sayılmaz, ben kullandım arkadaşım da kullanıyor aman aman monitörü öpecek seviyede kullanmıyorsan pixel sayılmaz. O kadar yakında her monitör de pixel sayarsın. Kaliteli 27 fhd bulursan saymazsın. Ben LG, Asus tuf, Dell alienware kullandım saymadım. Pivotuda fazla takma çünkü...
  18. 64bitexe

Hangi Kartı Almalıyım?

Hikayeli oyunlarda yetmez tabi mfg ile rahat edersin full HD de önceki konuna da baktım sistemin eski b450 anakart r5 5600 işlemci al üstüne de 5060 tak hikayeli oyunlarda full HD de ultarada mfg ile oynarsın 60 FPS üstü alırsın rahat. Çok sıkıntı çıkarsa da grafik düşürürsün
  19. 64bitexe

Sistemime Ekran Kartı Darboğaz Yapar mı?

Bak bu adamı dinle bu adam doğru konuşuyor
  20. 64bitexe

Hangi Kartı Almalıyım?

Bütçe belirtsen iyi olurdu da ikisi arasında seçim yapacak olursak tabii ki 5060 mfg falan var.
Geri