sadece hz değil panel farkı var 2k 200 hz olan 8 bit boe panel 2k 300 hz olan 8 bit +frc 10 bit auo panel ve ek olarak da 2 adet usb 3.1 veya 3.0 1 adet de...
27 inç te 1080p de kullandım şu an 2k da kullanıyorum. Kartın 5070 güçlü kart. Gerektiği yerde mfg ile destek alırsın zaten. 2k alman tavsiyemdir. Monitör...
yani o özelliklere yok şu anlık uğraşırım diyorsan değer kaybı falan hesaplanır o da uzun iş. Yerinde olsam iade isterim direkt LG 27G640A-B alabilirsin.
bu windows ayarı ne oluyor tam olarak hocam bende de ryzen 7 5800x var aynı durum bende de var tarayıcı açınca 65 dereceye kadar çıkıyor 70 e kadar sonra...
Teklif edilecek ürünü öğrenip red etme hakkın elbetteki var sen mağdur oluyorsun. THH başvurabilir fiyat farkını bile alabilirsin de uğraştırır yerinde...
beğenmezsen para iadesi iste fiyat farkı durumları da var da uğraştırır ayrıca monitörde typc olsun hoparlör olsun fazla takmanı önermem monitör sonuçta...
Yani ben o topa gitmezdim kaliteli mal var çünkü sende ki satarken de marka satmak var bir de diğer monitörü satmak var öyle düşün. LG çok kolay piyasadan...
1789548950
Cevap için teşekkürler galiba en mantıklısı indirimleri bekleyip tek tek toplamak çünkü 2.el bi parçayı alıp deneme şansım yok
1789549020
Kanka...
vallaha paraya kıydım ben lg 300hz aldım 2k 6 ay taksite de böldüm bunaldım kanka artık asus tuf dene panel arızalı geldi yolla gigabyte dene panel arızalı...
4060 li sıfır sistem bulmak zor gibi ve fahiş fiyat olur. 5060 li hazır sistem vardı giriş seviyesi 45k seviyelerdeydi. 2. El toplamak fiyat konusundan...