Merhaba dostlar,
Memlekette uzun süre kalıcaz gibi gözüküyor.
İnternet alt yapısı olmadığı için kablosuz internet sağlayıcısı arıyorum. Çok pahalı olmadıkça önerilerinizi bekliyorum (Süperbox gibi)
Bu
Bu soruya cevap vermek zor. Çin gibi önlemimizi alıp duyarlı bir vatandaş modeline bürünürsek. 1 ay içinde virüsün yayılmasını durdurabiliriz. Geri kalan vakitlerde ise virüsün enfekte ettiği vatandaşları tedavi edebiliriz.
Önlem almadan sokağa çıkıp her kapı koluna tutacaklara virüsü yayan insanların dikkatsizliği , vatamdaşın virüsü oyuncak sanması gibi sebepler virüsün hızla yayılmasına neden oluyor.
Eski bir sağlık öğrencisi olarak Türkiye gündeminde olan "Corona" ile ilgili merak ettiklerinizi bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalışıcam sorular paylaşa paylaşa azalır. ?
Kanka bu sorun uzun kullanımlar sonucu oluşuyor. Pek bi zararı olmaz ama rahatsız ediyorsa değiştir. Değiştirirken de garantisi yoksa telefonun 300-400 lira verme git kadıköyde tahtakale de değiştirt.
Merhaba dostlar,
Benim Xiomi Mi9 T Pro telefonum var ve bu telefona imei attıracağım. İmei attırma işlemi sonrası telefonumda ki veriler silinir mi ?
Cevaplarınız için teşekkür ederim.?