Neler Yeni

IOS Iphone 6 Ekran Sararması

cexu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Beyza Nur Ortakaya
Öncelikle herkese merhabalar, iphone 6 kullanıyorum ekranın köşelerinde sararmalar mevcut bunlar neden kaynaklı ve bir hasara yol açarlar mı (veya bir hasardan kaynaklı mı oluşmuş) ekranı değiştirmeli miyim, daha önce bu durumla karşılaşanlar oldu mu, yardımcı olursanız sevinirim. :)

Ekler

• Başlıksız-1.png
    Başlıksız-1.png
    212.2 KB · Hit: 413

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Öncelikle herkese merhabalar, iphone 6 kullanıyorum ekranın köşelerinde sararmalar mevcut bunlar neden kaynaklı ve bir hasara yol açarlar mı (veya bir hasardan kaynaklı mı oluşmuş) ekranı değiştirmeli miyim, daha önce bu durumla karşılaşanlar oldu mu, yardımcı olursanız sevinirim. :)
Eskimiş olabilir :D, sanırım ekran değişince gider, fakat değişme gerektircek kadar kötü durmuyor bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Harun
Kanka bu sorun uzun kullanımlar sonucu oluşuyor. Pek bi zararı olmaz ama rahatsız ediyorsa değiştir. Değiştirirken de garantisi yoksa telefonun 300-400 lira verme git kadıköyde tahtakale de değiştirt.

cexu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Beyza Nur Ortakaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka bu sorun uzun kullanımlar sonucu oluşuyor. Pek bi zararı olmaz ama rahatsız ediyorsa değiştir. Değiştirirken de garantisi yoksa telefonun 300-400 lira verme git kadıköyde tahtakale de değiştirt.
aslında pek bi rahatsız etmiyor, garantisi yok, malesef ankara da oturuyorum dostum :D, 200-300 tl civarındaysa ekran değiştirmeye değmez bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Akın Yeşil
Hocam iPhone telefonlarda kronik sorun kullanabildiğin kadar kullan, ayrıca 300 liraya sakın yaptırma ekranların satış fiyatları 110 TL ve 15 dakika işçiliği var??

Knife

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Derin Berkoz
yere dusuruncede olabiliyor benim ark a aynısı oldu o da sorunu bulamdı

Death Mark

80+ Bronze
En kötü ihtimalle ekran bir kere kapanır bir daha açılmaz. :D
O yüzden bir apple yetkili servisine götürüp ekran panelini değiştirin.

mepusat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Metin Murat Yulafcı
belli olmuyor dostum
devam etmelisin :)

• Beğen
Reaksiyonlar: cexu
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Tarık Baran Bayazıt
Eğer ekranı değiştirmen gerekirse internetten 100-150 arası bulabilirsin takıldığın yerler olursa ben dahil burada yardım edebilecek çok kişi var tamircilere o kadar para vermekten iyidir.

• Beğen
Reaksiyonlar: cexu

cexu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Beyza Nur Ortakaya
Eğer ekranı değiştirmen gerekirse internetten 100-150 arası bulabilirsin takıldığın yerler olursa ben dahil burada yardım edebilecek çok kişi var tamircilere o kadar para vermekten iyidir.
teşekkürler ☺

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,280
Üyeler
159,752
Son üye
uie_
Top Bottom