IOS Iphone 6 Ekran Sararması

cexu

80+
Reaksiyon skoru
22
Öncelikle herkese merhabalar, iphone 6 kullanıyorum ekranın köşelerinde sararmalar mevcut bunlar neden kaynaklı ve bir hasara yol açarlar mı (veya bir hasardan kaynaklı mı oluşmuş) ekranı değiştirmeli miyim, daha önce bu durumla karşılaşanlar oldu mu, yardımcı olursanız sevinirim. :)

Ekler

• Başlıksız-1.webp
    Başlıksız-1.webp
    16.4 KB · Hit: 520
Öncelikle herkese merhabalar, iphone 6 kullanıyorum ekranın köşelerinde sararmalar mevcut bunlar neden kaynaklı ve bir hasara yol açarlar mı (veya bir hasardan kaynaklı mı oluşmuş) ekranı değiştirmeli miyim, daha önce bu durumla karşılaşanlar oldu mu, yardımcı olursanız sevinirim. :)
Eskimiş olabilir :D, sanırım ekran değişince gider, fakat değişme gerektircek kadar kötü durmuyor bence.

Kanka bu sorun uzun kullanımlar sonucu oluşuyor. Pek bi zararı olmaz ama rahatsız ediyorsa değiştir. Değiştirirken de garantisi yoksa telefonun 300-400 lira verme git kadıköyde tahtakale de değiştirt.

Kanka bu sorun uzun kullanımlar sonucu oluşuyor. Pek bi zararı olmaz ama rahatsız ediyorsa değiştir. Değiştirirken de garantisi yoksa telefonun 300-400 lira verme git kadıköyde tahtakale de değiştirt.
aslında pek bi rahatsız etmiyor, garantisi yok, malesef ankara da oturuyorum dostum :D, 200-300 tl civarındaysa ekran değiştirmeye değmez bence

Hocam iPhone telefonlarda kronik sorun kullanabildiğin kadar kullan, ayrıca 300 liraya sakın yaptırma ekranların satış fiyatları 110 TL ve 15 dakika işçiliği var??

En kötü ihtimalle ekran bir kere kapanır bir daha açılmaz. :D
O yüzden bir apple yetkili servisine götürüp ekran panelini değiştirin.

Eğer ekranı değiştirmen gerekirse internetten 100-150 arası bulabilirsin takıldığın yerler olursa ben dahil burada yardım edebilecek çok kişi var tamircilere o kadar para vermekten iyidir.

• Beğen
Reaksiyonlar: cexu
Eğer ekranı değiştirmen gerekirse internetten 100-150 arası bulabilirsin takıldığın yerler olursa ben dahil burada yardım edebilecek çok kişi var tamircilere o kadar para vermekten iyidir.
teşekkürler ☺

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,722
Üyeler
186,779
Son üye
Giresunlu
Geri