işte gönlüm asus diyor ama hp daha iyi hem ssd fazla hem de işlemcisi daha iyi ve yeni nesil bir de soğutması kalitesi çoğu kişi omen diyor ben 50-55k arası...
sıralama yapmak gerekirse
1. hp omen (tasarımını sevmiyorum ama alınacak en iyisi bu ben de alacağım bundan yanına da monitör alacağım büyük ihtimalle)
2...
Tabloda yer alan Victus, Nitro V ve Cyborg modelleri markaların giriş seviyesi, daha ucuz malzeme kullanılan serileridir. HP Omen ise HP'nin en üst düzey...
Bu işlemcinin standart güç tüketimi normalde 28 Watt. Ama cihazın yük durumuna ve Omen Gaming Hub'dan seçeceğin performans moduna göre 15 Watt ile 54 Watt...
Öncelikle oyun için alıyorum 16gb ram olması önemli değil ileride fırsat bulursam bir 16 daha eklerim yanınada monitör alacağım fakat 2 laptop arasında...
Gelecekte 8 GB VRAM yetersiz geldiğinde laptopu tamamen değiştirmek zorunda kalırsın.
Arka planda çok fazla uygulama açmadığın sürece 16gb yine yetebilir ...
şuan hiçbirşey yazmıyor bekliyor kısmında hallağı şuan ama ben olacağanı düşünüyorum çünkü kahve satın da alsam bakiye yüklesem de starbucksa gidiyor...
Kesinlikle nextstar gibi FASON ürünleri almayın. İçlerinde yapay zeka görüntü işleme motoru barındırmazlar. Paneli farkı firmadan SOC'yi mediatek'ten...