İyi günler gece pazarına 1243 vp ye oni phantom geldi oda ortalama oyun içinde 450 tl ediyor 1000vp+475vp oyunda yeniyim hiç skinim yok sizce alınır mı?
11 de ben tyt matematik temeli atmıştım çok işime yaramıştı. Ayrıca 11 de tyt bitirmek mantıklı olmaz konuları çabuk unutursun bence yılına odaklan ayt yi...
Ayrıca hocam 9 10 hep yüksek tuttum 90'dan aşşağı karne notum olmadı geçen yıl hocam okul 1. Liği için çağırdı onun sayesinde daha iyi yerlere girebilirim...
Hocam selamın aleyküm 11.sınıfa yeni geçtim ortaokulda bok yememden 325 gibi düşük bir puanla meslek lisesine gittim birde meslek programındayım yani 11 ve...
İkisi de iyidir ya, güncel iyi bir sistemin varsa Cyberpunk grafik olarak daha tatmin edebilir, DLC ile beraber hikayesi yeterince iyi ve Türkçe altyazılı...
hocam şuanda epic gamesde iki oyunda indirimde gta 5 520 tl , cyperounk 2077 299 tl bu zamana kadar ikisinide oynamadım gta 5 o kadar eski olmasına rağmen...
Hocam tam olarak şuandamı anlamadımda çünkü 128 gb si 32.400 tl nasıl 25600 oluyor anlamadım şuanda öğrenci hesabım yok çünkü tc kimliğimi vermekten...
Sağolun hocam peki a101 in iade sistemi nasıldır bir sorun çıkarsa çok zorlanırmıyım bide elimde şuan en az 3 4 yıldır hiç sıfırlamadan kullandığım samsung...