Arama sonuçları: *

1. RevDeisDou

🔴CPU IŞIĞI KIRMIZI YANIYOR

Pek bilgim yok ama windows varsa boot etmeyi deneyebilirsin
  2. RevDeisDou

🔴CPU IŞIĞI KIRMIZI YANIYOR

İki RAM' i de anakartının 4. slotunda dene. Sonuç alamazsan arkadaşın dediği gibi pinlere bakmanda fayda var. Ayrıca ek olarak 2. slotta da 2 rami tek tek deneyebilrisin. Ayrıca boot için en az 5 dakika beklemeni öneririm. Bazen bu süre 10 dakikaya kadar bile uzuyor. BU sürenin kısalması için...
  3. RevDeisDou

Bin Hz ile sekiz bin Hz arasında ne fark var ?

Bende de 4K fare var bende 2K da kullanıyorum bana sweet spot gibi geliyor 1k ile 2k arasındaki farkı görüyorsun net 4k da görünüyor ayrıca fark ama 1k ile 2k arasında bence daha belirgin bir fark oluyor. Bende Rampage Zenith Pro var.
  4. RevDeisDou

Yardım Amd İşlemcide 7000MHz CL32 Ram sıkıntı çıkartır mı?

6000 al gelmediyse. 6000 de sipariş et 7000 gelince kapıdan iade edersin. Çoğu ramde 6400 MHz sonrasında Intel kullanım agırlıklı oldugu için EXPO olmuyor ayrıca
  5. RevDeisDou

Yardım Amd İşlemcide 7000MHz CL32 Ram sıkıntı çıkartır mı?

Bunlar muhtemelen aynı çiptir değilse bile 7000 CL32 yi rahat 6000 CL28-30 da calıstırrısın ama alt timingler falan daha kötü olur 7000' e ayarlıdır muhtemelen XMP profili iyi yazıldıysa En iyisi 6000 MHz bir bellek alıp ne kadar CL düşüyosa düşürmek veya stok bırakmak fiyat açısından sıkıntın...
  6. RevDeisDou

Bilgisayara virus bulaştı nasıl çözebilirim

Discord üzerinden baskalarına senin hesabınla link atıldıysa ya discord hesabını caldırmıssın ya da discord da erişim verdiğin bir bot ile ilgili bir sıkıntın var. Veya direkt tüm hesapların gitmiş olabilir yani bir yerden sızıntı da olmuş olabilir önce bilgisayarı tarat bir şey cıkmazsa tüm...
  7. RevDeisDou

Bu laptop u aldım sizce nasıl casper x600

13420h daha iyi bence CPU gerek metin2 ye
  8. RevDeisDou

Bu laptop u aldım sizce nasıl casper x600

GPU olarak zayıf ama CPU olarak bu fiyatta aşırı iyi
  9. RevDeisDou

Yardım RGB'siz veya RGB'siz kullanılabilen kasa önerisi

100R ve M100R Project Zero cok kafa karıştırıyo bu bütçede. Ayrıca düz kasalardan da Phanteks G500A var 6100 TL o da tabii o önde 3 tane 140 lık DRGB fanlarla satılıyor.
  10. RevDeisDou

Yani çok bütçeli kasalarda uygun bir tercih olabilir tasarımı falan iyi. Boş olmasına göre biraz pahalı geldi o kadar
  11. RevDeisDou

Bu da cok pahalı geldi wraith zaten pahalı bir yer
  12. RevDeisDou

Pano M100R mı bu mu veya düz 100R da olabilir
  13. RevDeisDou

Rehber AMD Smart Access Memory Özelliğini Aktif Etmek

25.x.x sürümlerde pc nin biranda reset yemesi sorunu var ya 24.12.1 de kalmak iyi ama bunun dışında bir problem görmedim. 25.3.2 de sıklığı da baya azaldı
  14. RevDeisDou

Samsung Galaxy A35 5G Kulaklık Girişi Yok

Yani 2-3 yıl önce bu karara karsıydım ama günümüzde bluetooth yeterince yaygın bence. Mobilde de gecikme ihtiyacı olan bir insan çevirici alır geçer.
  15. RevDeisDou

Samsung Galaxy A35 5G Kulaklık Girişi Yok

Yeni olup da giriş seviye olmayan tüm cihazlarda böyle zaten
  16. RevDeisDou

🔥İndirim ASROCK RX 9070 XT Taichi 39.999₺

Üst modeli 34999 Max girişler 30-32 en girişler fighter falan 28-29 olmalı üstüne ben bile almazdim
  17. RevDeisDou

Sıfır 7700xt mi ikinci el 3080 mi

İkinci el 6900XT veya 6800 XT de olabilir diğer parçalara para kalır VRAM sıkıntısı da yok 3080-3080Ti ile aynı performans.
  18. RevDeisDou

NZXT H7 Flow Nasıl Alınır Mı?

Lancool 2
  19. RevDeisDou

Nvidia tarafında 4000 serisi amd tarafında 7000 serisi 6 ay içinde alınmaz mı ?

4000 serisine de 3000 serisindeki gibi fg/mfg olmadan gelir dlss4 dlss3 de öyle gelmemiş miydi?
  20. RevDeisDou

Nvidia tarafında 4000 serisi amd tarafında 7000 serisi 6 ay içinde alınmaz mı ?

O da multi frame geni almayacak fsr4 ve dlss4 de övünülen. Düz FSR4' ü muhtemelen tüm AMD kartlar alır veya yazılımsal olarak fsr 3.3 falan yaparlar zaten ama 9070 XT gibi bir gerçek varken de baska kart almak saçmalık gibi
Top Bottom