Arama sonuçları: *

1. teknoji uzmanı

Hasarlı iPhone 14 Pro Max Tamiri

Fppro reklam yapar sadece. Sizin en iyi yapacağını uyguna orjinal parçalarını temin edin, bildiğiniz bir yerede götürün zaten hallederler. Öyle reklam seven yerlerle boşuna bir iş yaptırmayın derim, aşırı şekilde şikayetleri var onların. Kimse keyfinden şikayet etmez
  2. teknoji uzmanı

İphone 13 pro max 4 ayda %95 pil sağlığı

Uzun süre kutuda duracaksa, kullanmayacaksanız, %100 şarj olduktan sonra ana karttan bağlantısını keserseniz bir sorun olmaz, kapalıda olsa içinde bir akım, döngü olur demektir
  3. teknoji uzmanı

Yd cihaz alınır mı? (iphone)

Cihazın içini açmadan anlayamazsınız çünkü pili basit devre ile uyarı vermesinin önüne geçiyorlar. Emin değilseniz içini açarak öğrenirsiniz anca
  4. teknoji uzmanı

Biri ile konuşurken ahizeden ses gelmiyor

Sıvı kaynaklı sorun oluşmuş. İçini açıp kurutmak lazım ama yapamıyorsanız prinç dolu kapta bekletin, birde silica jel ekleyin öylelikle düzelebilir
  5. teknoji uzmanı

Parmağıma 07 uc girdi

Ruh hastası bir kız vardı ilkokulda, aniden koluma uçlu kalem saplamıştı, kalemin ucundan dolayı siyahlaşma olmuştu kolumda ama yıllar sonra geçti, rengi, lekesi. Parmağından bir şey olmaz sonuçta eklem yerine saplanmamış
  6. teknoji uzmanı

El agrısına kemik hastanesi bakarmı

Önce ortopediye bir kontrol olun, kontrolde anlayamaz ise zaten içten ne hasar var diye mr, röntgen falan yönlendirir. Çözüm bulamazsa, en son çağre oraya gidin derim
  7. teknoji uzmanı

🔥İndirim LEGO mickey mouse festivali 100 parça 379 tl

Oğluma alıyım dedimde en fazla 1 saat sonra parçalarını kaybeder ve ertesi gün'e nerede diye sormaya başlar o yüzden vaz geçtim. Birde hb 500 lira üzeri kargoya bedava yapmış, 500 az bence 40-50 bin üzerine kargo bedava yapsın, iyice soğumaya başladım şu siteden artık. Geçen 100 lira hediye...
  8. teknoji uzmanı

Arkadasimin bana karsi dedikleri

Ruh hastasıyla arkadaşlık yapacağına kendine hobi kazandır, kitap oku, ders çalış falan hiç değilse bir gereksizi çevrende tutmazsın
  9. teknoji uzmanı

Sokakta küfür eden çocuklar

Daha beteri bizim mahallede oluyor, akşam parkın içine gelip birbirleriyle bağırarak küfür ediyorlar ve yanı başında evler var, dibinde polis memuru var korkudan en fazla pencere perdesini açıp bakar, sesini bile çıkaramıyor. Diğer binada bile polis memuru var onun umurunda bile olmaz. Mahalle...
  10. teknoji uzmanı

Sinir Bozucu Yazım Hataları!

Şu "k" yazanlara kılım. Yok 300k 500k yazan cinslere uyuz olurum. Para birimini değiştirip yazanlar olur bunlar genelde
  11. teknoji uzmanı

Nasıl tanışıyorsunuz?

Cesaretli ol konuş, sen acaba ne der, ne söyler diye düşünürsen zaten umursamaz. Ayrıca şunu düşün hayatına tam anlamıyla girdiğinde ilgisi sende olur yoksa zaten elinin altında 826272 abaza 83628383 keko 752937272 dızo 37262827 her sabah şiirler yazan tip kesin vardır. Yani seni umursaması için...
  12. teknoji uzmanı

Yemek Sepeti dolandırıldım

Kötü düşünmek istemiyorum ama kuryenin suçu gibi geliyor bana
  13. teknoji uzmanı

Hasarlı iPhone 14 Pro Max Tamiri

Eliniz yatkınsa olur ama değilse bulaşmayın, iphoneda her vida bile farklı olduğundan, en ufak yanlış vidayı bir yere takmaya çalıştığınızda ana karta hasar bile verebilirsiniz. Anca tek yapacağınız bence, malzemeleri siz alın, tanıdığınız bir tamirciye işçilik parası verirsiniz bu ucuza gelir
  14. teknoji uzmanı

Biri ile konuşurken ahizeden ses gelmiyor

Islanınca bu sorun oluyor iphoneda genelde, telefona su kaçtı mı ?
  15. teknoji uzmanı

Telefon kameramin iç lensi buhar oldu

Kameralar açılmıyorsa, hasar olmuştur ama açılıpta, buhar çıkıyorsa ana telefonunuzsa en hızlısı yüksek performanslı oyun oynayarak telefonu ısıtırsınız ve buharlaşır. Vaktiniz varsa en iyisi pirinçte bekletmek, hatta içine silica jel eklemek
  16. teknoji uzmanı

Yardım Wifi7 'den WiFi4 şaka gibi sorun 14T Pro

İmei oynanmış, repair yapılmış cihazlardansa normaldir çünkü yazılımla beraber bazı hatalarda gelebiliyor
  17. teknoji uzmanı

XİOMİ Mİ 11T BİR ANDA SİM KART GÖRMEME SORUNU

Yazılımla atılan repair ise yazılım yazar gördüyse, imei çökebilir
  18. teknoji uzmanı

🔥İndirim Kron Tx 150 bisiklet 8 bin Tl

Mekanik disk freni, balatasını, tesisatını kendim değiştiririm. Bakımınıda kendim yapıyorum. Hidrolik olanı ise sadece yağ istiyor, bakımı daha az olur. Basit tamiri aslında, biraz anlıyorsanız kolayca yapılıyor
  19. teknoji uzmanı

Başlangıç İçin Otomatik Motor mu Manuel Motor mu?

Bütçene uyan, aklına yatan tarzda alabilirsin genelde hepsi aynı oluyor, kuba cristal var nasılsa başlangıç olarak uygun. İleride yükseltme durumunda hızlıca elinden çıkarırsın
  20. teknoji uzmanı

Cimer'e Türk Telekomu Şikayet Etmeli Miyim?

Ombudsman, kamu denetçiliği kurumu. Önce telekomdan düşük hızlar aldığın için yazılı olarak, hattının yenilenmesini talep et. Eğer duymazlarsa bunu, fiber altyapı talebinde bulun. Başta hattının, kabloları, teknik ekibin yenilenmesiyle çözüm olur ama baktın ki telekom oralı olmuyor saha...
Top Bottom