ahmetkoklu
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 63
- İsim
- Ahmet köklü
18 yasindayim arkadasimla yaklasik 2 yildir tanisiyoruz oda asosyal biri bende asosyal biriyim ve bilgisayarda takiliyoruz ikimizde. Ama asiri derecede yersiz konusmalari var ve b12 görme bozuklugu vb. Turu seyleri var hem bana karsi hemde diger arkadasima karsi. Oncelikle bu zamana kadar yaptiklarini aciklayayim. Aramizda malesefki ailevi degerlere kufur ederdik yani oyun oynarken vb. Ciddi degil. Ancak cocugun sikintisini sonradan fark ettim. Kendi kardesimin cocugu var fotografina bakiyordum. "Onu kizartip yiyeceksin" vb. Diyor o cocugu kaciririm bak vb. Diyor. Kiz kardesini bi alirim kurtaramazsin, yerim parcalarim. Cnsel seyler diyordu bende cildirip her turlu seyi dedim ama hala guluyordu. Ozellikle internet ustunden konusurken cok diyor bunları. Cocugun hicbir hedefi yok ne kendi öz bakimi var nede adam akilli konusmasi asosyal kendine laf edilince iki uc kelime ediyor sonra cevap vermiyor. Ciddi bir konu konussak bile m2l gibi davraniyor internette cc yapan allaha ataya kitaba soven insanlarla konusup 'onlar beni koruyor birsey yapmaz' diyor. Onlar iyi insanlar sen onlara birsey demezsen onlarda sana bulasmaz duyor. Ovup duruyor. Lise bittikten sonra konusmak ustemiyorum cunku psikoloji bozuyor. Arkadasimizin sevgilisine falanda ayni seyleri diyor. Fiziki anlamda cocuk 50 60 kilo spor yapmamis hayatinda top bile vurmamis biri ciddi diyorum yani öyle biri. 3 yil dovus sanatlarina gittim 190 boyunda 100 kiloyum ve cocuga birsey yapmadigim icin pismanim eskidende arkadasligimizi kestigimiz bir kac kisi diyordu hicbirsey dememistim. Gercekten karnina karacigerine vb tekme atip saniyesinde fiziken etkisiz hale getirebilirim. ama benden fiziken ve tekniken dusuk birine vurunca kendimi kotu hissediyorum. Ama hakli oldugunuda biliyorum. Karisik bir psikoljide kaldim hayatim boyunca arkadasim olmadigi icin onunla arkadas olmustum.