Neler Yeni

Arkadasimin bana karsi dedikleri

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Ahmet köklü
18 yasindayim arkadasimla yaklasik 2 yildir tanisiyoruz oda asosyal biri bende asosyal biriyim ve bilgisayarda takiliyoruz ikimizde. Ama asiri derecede yersiz konusmalari var ve b12 görme bozuklugu vb. Turu seyleri var hem bana karsi hemde diger arkadasima karsi. Oncelikle bu zamana kadar yaptiklarini aciklayayim. Aramizda malesefki ailevi degerlere kufur ederdik yani oyun oynarken vb. Ciddi degil. Ancak cocugun sikintisini sonradan fark ettim. Kendi kardesimin cocugu var fotografina bakiyordum. "Onu kizartip yiyeceksin" vb. Diyor o cocugu kaciririm bak vb. Diyor. Kiz kardesini bi alirim kurtaramazsin, yerim parcalarim. Cnsel seyler diyordu bende cildirip her turlu seyi dedim ama hala guluyordu. Ozellikle internet ustunden konusurken cok diyor bunları. Cocugun hicbir hedefi yok ne kendi öz bakimi var nede adam akilli konusmasi asosyal kendine laf edilince iki uc kelime ediyor sonra cevap vermiyor. Ciddi bir konu konussak bile m2l gibi davraniyor internette cc yapan allaha ataya kitaba soven insanlarla konusup 'onlar beni koruyor birsey yapmaz' diyor. Onlar iyi insanlar sen onlara birsey demezsen onlarda sana bulasmaz duyor. Ovup duruyor. Lise bittikten sonra konusmak ustemiyorum cunku psikoloji bozuyor. Arkadasimizin sevgilisine falanda ayni seyleri diyor. Fiziki anlamda cocuk 50 60 kilo spor yapmamis hayatinda top bile vurmamis biri ciddi diyorum yani öyle biri. 3 yil dovus sanatlarina gittim 190 boyunda 100 kiloyum ve cocuga birsey yapmadigim icin pismanim eskidende arkadasligimizi kestigimiz bir kac kisi diyordu hicbirsey dememistim. Gercekten karnina karacigerine vb tekme atip saniyesinde fiziken etkisiz hale getirebilirim. ama benden fiziken ve tekniken dusuk birine vurunca kendimi kotu hissediyorum. Ama hakli oldugunuda biliyorum. Karisik bir psikoljide kaldim hayatim boyunca arkadasim olmadigi icin onunla arkadas olmustum.

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Umut
boş ver konuşmaları üstten al fazla diyalog kurma süttür olup gider uğraşılmaz böyle kişilerle o anne ye edilen bir küfürün de makarası olmaz saçma sapan birisiymiş arkadaşınız

Lumi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Lumi
Dövme bence darp raporu falan alır sıkıntıya girersin sonra.

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Ahmet köklü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dövme bence darp raporu falan alır sıkıntıya girersin sonra.
Hayatimda ilkokul ve ortaokul baslarindan beridir kimse ile kavga etmedim o zamanda bebi zorbalayan ve ustume 2 3 kisi geldikleri icin saldirirdim. Kimseye saygisizligim olmadi okulda hep sevilen ogrenciydim ama sessiz bueiyim duye ogrenciler saf ***** yerine koyuyordu bu yuzden cok sikinti cektim kucukken. Dovus egitimi aldığımdan beridir hic kimseye vurmadim ve karsima cikanlar cok sikintili serseri kisiler idi. Kendim evden cikmayan biriyim genelde. Be kiz arkadasim oldu nede uzun bir arkadasligim. İri oldugum icin bana karsi kimisi 'milletu hasat edersin hee' gibisinden konusma yapiyor. Ancak bir insani dovmenin bir vizyonu yok. Bunu hava ilarak goren kisi serseridir kolpacidir. Dovus egutiminde salonda yillardir bu isi yapan yasi kac olursa olsun saygisiz en fazla 1 2 kisi gormusumdur. Onlarda cok iyi degildi. Ama geneli gercekten saygili ve cok iyi insanlar salondakilerin.

• Üzgün
Reaksiyonlar: Lumi

Shiwa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Baran
direkt de ben arkadaşlığımıza devam etmek istemiyorum teşşekürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Teknoloji
Ruh hastasıyla arkadaşlık yapacağına kendine hobi kazandır, kitap oku, ders çalış falan hiç değilse bir gereksizi çevrende tutmazsın

X SHADOW X

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Oğuzhan
Üzüm üzüme baka baka kararır

Shix2x

80+ Bronze
Adam misin lan sen:mad: Insan kardesine oyle bir sey dedirtir mi la

Ekler

• images (2).jpeg
    images (2).jpeg
    9.6 KB · Hit: 20

Kuversa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
...
yalniz kalmamak icin bu tiplerle ugrasmaniz sizin psikolojinizi bayagi yorar kendiniz de bunun bilincindesiniz zaten, bence bu cocugun yaptiklarinin bir cezasi olmali ve karma bu konularda zayif kaliyor... :C bu sozde sakalara gercek hayatta veya sinifta yaptigi takdirde fiziksel bir sekilde cevap verebilme hakkina sahipsiniz cunku sizin gercekten de saglam bir sebebiniz var, insanlarin sevgilisine veya kardesine bu tur yorumlarda bulunan adamin serseriden pek bir farki oldugunu dusunmuyorum

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Alperen Yılmaz
dayak her sorunun çözümü değildir ama bazı sorunların dayaktan başka çözümü yoktur

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,860
İsim
efe araci
18 yasindayim arkadasimla yaklasik 2 yildir tanisiyoruz oda asosyal biri bende asosyal biriyim ve bilgisayarda takiliyoruz ikimizde. Ama asiri derecede yersiz konusmalari var ve b12 görme bozuklugu vb. Turu seyleri var hem bana karsi hemde diger arkadasima karsi. Oncelikle bu zamana kadar yaptiklarini aciklayayim. Aramizda malesefki ailevi degerlere kufur ederdik yani oyun oynarken vb. Ciddi degil. Ancak cocugun sikintisini sonradan fark ettim. Kendi kardesimin cocugu var fotografina bakiyordum. "Onu kizartip yiyeceksin" vb. Diyor o cocugu kaciririm bak vb. Diyor. Kiz kardesini bi alirim kurtaramazsin, yerim parcalarim. Cnsel seyler diyordu bende cildirip her turlu seyi dedim ama hala guluyordu. Ozellikle internet ustunden konusurken cok diyor bunları. Cocugun hicbir hedefi yok ne kendi öz bakimi var nede adam akilli konusmasi asosyal kendine laf edilince iki uc kelime ediyor sonra cevap vermiyor. Ciddi bir konu konussak bile m2l gibi davraniyor internette cc yapan allaha ataya kitaba soven insanlarla konusup 'onlar beni koruyor birsey yapmaz' diyor. Onlar iyi insanlar sen onlara birsey demezsen onlarda sana bulasmaz duyor. Ovup duruyor. Lise bittikten sonra konusmak ustemiyorum cunku psikoloji bozuyor. Arkadasimizin sevgilisine falanda ayni seyleri diyor. Fiziki anlamda cocuk 50 60 kilo spor yapmamis hayatinda top bile vurmamis biri ciddi diyorum yani öyle biri. 3 yil dovus sanatlarina gittim 190 boyunda 100 kiloyum ve cocuga birsey yapmadigim icin pismanim eskidende arkadasligimizi kestigimiz bir kac kisi diyordu hicbirsey dememistim. Gercekten karnina karacigerine vb tekme atip saniyesinde fiziken etkisiz hale getirebilirim. ama benden fiziken ve tekniken dusuk birine vurunca kendimi kotu hissediyorum. Ama hakli oldugunuda biliyorum. Karisik bir psikoljide kaldim hayatim boyunca arkadasim olmadigi icin onunla arkadas olmustum.
normalde ''şiddet'' bir çözüm değil ama bunu adam etmenin tek yolu güzel bir dayak gibi bilemedim yerinde olan her şey güzeldir arkadaşlığını direkt kes oksijen israfı birisi benim de böyle arkadaşım olmuştu.

Top Bottom