Arama sonuçları: *

1. Ö

Modding CS2 İÇİN EN İYİ "OS" SİZCE HANGİSİ

Zamanında çok kurcaladım fark yaratmıyor anca 1% low değerleri iyileşir Ltsc kurulabilir illa yapılacaksa
  2. Ö

Sürekli kötü düşünme

Tabi yanlış düşünceye dalınca uyku yalan oluyor ama günü dolu geçirince (en azından bende) sık yaşanmıyor
  3. Ö

Sürekli kötü düşünme

Aga abartı olacak ama kader bu sanırım boşta kalmamak dışında çözümü yok bende
  4. Ö

Yurtdışından araba motoru

Faturalı olmalı motor ki proje çizilip kodu ruhsata işlenebilsin
  5. Ö

AMD 7000MHZ ram testi

Onun düzelmesi mümkün değil hocam yine de kullanılır çok dert değil gecikmelere, frekansa ayar çekmeye kalkınca saatlerce sürer zaten
  6. Ö

AMD 7000MHZ ram testi

Memtest86 vb programlar iş yapar ram işi ryzende karışık biraz stabil çalışsa da gecikme penaltısı yememe şansı yok o hızlarda
  7. Ö

Çözüldü✓ Ryzen 7 7700 vs Ryzen 5 7500f

Çok fark yok 9000 ile 7000 serisi arasında 7700 bütçe yoksa 7500f de yeterli olur
  8. Ö

Ekran kartı piyasası ne zaman sakinleşir

Üreticiler server kartlardan deli gibi para kazanırken üretim hattını rx/rtx kartlarla meşgul eder mi? Etmediği için kart bulamıyoruz işte
  9. Ö

Ekran kartı piyasası ne zaman sakinleşir

Yapay zekanın bitmesi lazım Yada üretimi arttırmanın bir yolunu bulmalılar yakın zamanda olmayacak gibi
  10. Ö

Ekran kartında hava soğutma mı sıvı soğutma mı?

Sıvı soğutma efsane olur maliyeti çok olmasa bende girişeceğim 1745151105 Alınır
  11. Ö

Fırsatçı ekran kartı satıcıları

Yapay zeka böyle devam ettikçe avucumuzu yalamaya devam
  12. Ö

8700f mi yoksa 7500f mi?

Hala aaa oyunlar da bile etki ediyor 8400f/8700f oyun performansı aşşağı yukarı 5600/5700x ile aynı Bir jenerasyon geriden geliyor önbellek yüzünden
  13. Ö

Yardım 7500F Peerless Assassin 95 Derece

-50-60 baya nadir -35 ortalamanın üstü işlemci de bir sorun olduğunu sanmıyorum 7000 serisi ihs yüzünden zaten sıcak çalışıyor(le500 60C 88W oda 22C) hava soğutma ısıyı yeterince hızlı iletemiyor muhtemelen
  14. Ö

Oldukça güzel sıvı soğutmayla -20 üstü göremeyen işlemci geçti elimden 😀 eğer oyunlarda da stabil ise -30 üstü denenebilir
  15. Ö

Co= en düşük stabil değer (-20 civarı görür çoğu 7500f) Ppt(W)= 90w Frequency override= +200 Tdc ecc pek önemli değil direkt en yüksek değer Sıcaklıklar stock ayarlardan bir tık daha iyi olur
  16. Ö

7500f eski ryzenler gibi güç limitine takılmıyor muhtemelen stock 88w limitle bile 5/4.9ghz civarı takılıyor işlemci o yüzden fark az
  17. Ö

Yardım Kasa Fanı Önerisi / Sessiz

P12 fiyatına bak ne hale gelmiş P12 basınç f12 hava akışı için optimize edilmiş fan F12 kasa için daha iyi olur (kasanın önü kapalı değilse)
  18. Ö

Yarı Otomatik Fiat Linea Alınır Mı ?

Çok sorunu olan bir şanzıman değil vites atarken kafaya geçiriyor sadece 😀 Şanzıman manuelle aynı kafası otomatik sadece çıkarırsa elektrik arızası çıkarır
  19. Ö

2.EL NVİDA EKRAN KARTI ÖNERİSİ

Bu fiyata maks 2060/super gelir sanırım
Top Bottom