bu sorun düzelecekmi peki ilerde ve tek profil vardı o da 7000mhzMemtest86. Muhtemelen zamanlama değerleri kötü ayarlandığı için oyunun ortasında mavi ekran yiyeceksin. Manuel zamanlama ile 6400 gibi stabil hızlarda çalıştırsan iyi olur
bu düzelirmi peki boşuna mı aldık bunuMemtest86 vb programlar iş yapar ram işi ryzende karışık biraz stabil çalışsa da gecikme penaltısı yememe şansı yok o hızlarda
mcr nedirMCR aç ve biosu güncel tut. Kararsızlık yaşamıyorsan teste gerek yok.
Memory Context Restoremcr nedir
nereden yapılıyor aydınlatırmısınızMemory Context Restore
Yanlış bilgi vermeyin.Memtest86. Muhtemelen zamanlama değerleri kötü ayarlandığı için oyunun ortasında mavi ekran yiyeceksin. Manuel zamanlama ile 6400 gibi stabil hızlarda çalıştırsan iyi olur
Bios menüsünde aratırsanız çıkacaktır.nereden yapılıyor aydınlatırmısınız
Anakart işlemci bellek uyumluluğu olduğu müddetçe sorun yaşamazsın. Ben 7600MHz bellek kullanıyorum 2 yıldır.Merhabalar anakartım b650 carbon işlemcim ise 9700x bugün xmp açtığımda otomatik 7000mhzde çalıştırdı bilgisayarı bununla ilgili test yapabilir miyim çünkü çoğu insan sorun yaratacağını söylüyordu
Onun düzelmesi mümkün değil hocam yine de kullanılır çok dert değilbu düzelirmi peki boşuna mı aldık bunu
Mesaj otomatik birleştirildi:
mcr nedir
gecikmesi yüksek ramin o yüzden frekansı oldukça fazla tutmaya çalışıyorum cl40Onun düzelmesi mümkün değil hocam yine de kullanılır çok dert değil
gecikmelere, frekansa ayar çekmeye kalkınca saatlerce sürer zaten