AMD 7000MHZ ram testi

Kendin kullandım kardeşim, ortada yanlış bilgi falan yok
Yanlış tercihler yapıp sorun yaşamanız normal. Doğru seçimler yapıldığı takdirde böyle durumlar yaşanmıyor.

Merhabalar anakartım b650 carbon işlemcim ise 9700x bugün xmp açtığımda otomatik 7000mhzde çalıştırdı bilgisayarı bununla ilgili test yapabilir miyim çünkü çoğu insan sorun yaratacağını söylüyordu
Ramler ne marka model bilmiyorum. Sanırım çift olarak dual channel çalışıyorlar.
Bilgisayarı saatlerce torrent indirmede beklet, sonra oyunlar oyna, internette gezin. Problem düşük hızlardada çıkıyor varsa eğer.
Varsayalım problem çıktı. Sadece ram hızını 7000 in bir altına getirirsin biosta, sorun çözülür. Zamanlamalarla oynama.

Ramler ne marka model bilmiyorum. Sanırım çift olarak dual channel çalışıyorlar.
Bilgisayarı saatlerce torrent indirmede beklet, sonra oyunlar oyna, internette gezin. Problem düşük hızlardada çıkıyor varsa eğer.
Varsayalım problem çıktı. Sadece ram hızını 7000 in bir altına getirirsin biosta, sorun çözülür. Zamanlamalarla oynama.
Corsair vengeance 7000mhz cl40 2x24 hocam evet dual channel

Anakart işlemci bellek uyumluluğu olduğu müddetçe sorun yaşamazsın. Ben 7600MHz bellek kullanıyorum 2 yıldır.
1:2 oranına düşüp gecikme artıyor bu yüzden 6000mhz den bile düşük performans alınıyor diyorlardı hiç test ettinizmi

1:2 oranına düşüp gecikme artıyor bu yüzden 6000mhz den bile düşük performans alınıyor diyorlardı hiç test ettinizmi
Frekansın çok yüksek olduğu durumlarda bu durum tolere ediliyor.

Frekansın çok yüksek olduğu durumlarda bu durum tolere ediliyor.
az önce durduk yere mavi ekran yaptı webde gezerken restart attı ekran kartınada undervolt yapmıştım az önce ama onla ilgili olduğunu sanmıyorum

Geri