Bence de oyun terkedilmiş şuan. Cs sandbox gibi bir şey daha çok eğlence modu eklenebilirdi. Ben 10 yaşından beri oynarım. cssde minigame serverlarinda...
Size daha elzem bir konudan bahsedeyim, Malum cs 2 ile birlikte OverWatch devri bitip hile oranları iyiden iyiye arttı, Gabe Gardaşımız ise sonunda duruma...
Bios güncellemelerini denetleyiniz
Sıcaklık değerlerini kontrol ediniz.
Ram de oksitlenme var mı kontrol ediniz, gerekirse silgi ile siliniz.
Anakart...
Hocam şahsen msi kullanıyorum, pili 60% ye sabitledim(1-1.5 yıldır kullanıyorum, 5-6 aydır neredeyse gece gündüz aralıksız açık, pil sağlığı +95% üzerinde...
Selamlar, Turknet Gigafiber 1000 mbps kullanıyorum. Wi-Fi ile 900 mbps download ve upload alıyorum. Arkadaşını getir kampanyası ile +1 ay da ücretsiz...
Hocam yanlış bilgilendirme yapmayalım, 1000/1000 dediğiniz şey Simetrik; namı diğer adı ile de metro ethernet diye geçmektedir, 1000 Uplad veren iss ler...
Msi cyborg serisine bakabilirsin(gpu W değerleri düşüktür, ama işini fazlasıyla görür,NOT: cpu+gpu için monoblok mono fan soğutma var!), veya daha ucuz...
Eskiden olsa şahsen Türknet derdim ama ne yazık ki başa geçenin fiyatı yükseliyor, Daha öncesinde ortalama helpdesk e sahip olan millenicoma geçen yıl alt...