babann97 isimli üyenin son içerikleri

1. babann97

Öneri Ekrant Kartı İçin Thermal Putty ve Macun Önerisi

Eğer yanlış hatırlamıyorsum genelde teknik servisler bu markayı kullanıyordu, Orta-üst segment arasında yer almakta. Ve yine yanlış hatırlamıyorsam Pullsar'ın da olması lazım, Genel olarak kaliteli ürünleri var. Bunlara alternatif olarak ise yarı sıvı (faz değişimli) macunlar da mevcut, Bir...
  2. babann97

Game Garaj Slayer R9t3d 5070ti V2 Model Laptop İyi Midir?

Kullanılan komponent kalitesi, soğutma performansı ve ekran kartı güç verimi dolayısıyla ucuz olabilir, tabi çoğu marka sadece ismini satıyor...
  3. babann97

Cs2 Türklerin Çok Fazla Hile Kullanması

Size daha elzem bir konudan bahsedeyim, Malum cs 2 ile birlikte OverWatch devri bitip hile oranları iyiden iyiye arttı, Gabe Gardaşımız ise sonunda duruma el atmak istemiş ola ki VAC Net adında bir sistem duyurdu ve kapalı beta sürümü yayınladı, betada yayınlama maksadı ise azınlık bir grup...
  4. babann97

5500tl Güç Kaynağı Önerisi

Garanti süresi, segmenti, 0 db fan özelliği ile NZXT, Bahsettiğiniz model ise Orta-üst arası bir segment.
  5. babann97

Oyunlarda Çok Fazla FPS Drop Yiyorum

Isı değerleriniz nedir
  6. babann97

5500tl Güç Kaynağı Önerisi

Bütçenizi biraz daha zorlayarak Nzxt C850 önerebilirim, 100% japon kapasitör kullanıyor, F/P üründür ek olarak full modüler yapısı ile kablo düzeni sağlayabilirsiniz, +80 Gold ve atx 3.1, Gen5 desteği de mevcuttur, geçmişe dönük uyumluluğa da sahip bir modeldir(pci soketler için).
  7. babann97

🔥İndirim Ocypus Kumandalı ARGB Fan Hub Controller 802,75 TL

Kule tipi fanını kullanıyorum, gayet yeterli, kaliteli bir hissiyatı var ve minimalist bir görünüme sahip.
  8. babann97

Yardım Ana Kart Sarı Işık Problemi ?

Bios güncellemelerini denetleyiniz Sıcaklık değerlerini kontrol ediniz. Ram de oksitlenme var mı kontrol ediniz, gerekirse silgi ile siliniz. Anakart yazılımlarını kendi resmi sitesinden güncel sürümünü kurunuz(chipset vs.) Windows update yapınız.
  9. babann97

Öneri Yazılım Geliştirme Öğrencisi İçin Laptop Önerisi

Hocam şahsen msi kullanıyorum, pili 60% ye sabitledim(1-1.5 yıldır kullanıyorum, 5-6 aydır neredeyse gece gündüz aralıksız açık, pil sağlığı +95% üzerinde hala), eğer pil tasarrufu ayarını msi center üzerinden yapar isen pil süresi gayet iyi gidiyor ama sadece film vs. izleyebilirsin, mux switch...
  10. babann97

Yardım İnternet Değiştireceğiz Neye Geçmeliyiz

Hocam yanlış bilgilendirme yapmayalım, 1000/1000 dediğiniz şey Simetrik; namı diğer adı ile de metro ethernet diye geçmektedir, 1000 Uplad veren iss ler genelde kurumsal müşterilere bu hizmeti sunar(bil hassa da medya sektöründe).Bunu şahsen de bağlatabilirsiniz, bağlatılmaz değil tabi ama önce...
  11. babann97

Öneri Yazılım Geliştirme Öğrencisi İçin Laptop Önerisi

Msi cyborg serisine bakabilirsin(gpu W değerleri düşüktür, ama işini fazlasıyla görür,NOT: cpu+gpu için monoblok mono fan soğutma var!), veya daha ucuz arıyorsan monster. Temelde ise i5 Cpu 16 ram rtx4050-5050 3A oyun oynamayacağını düşünürsek fazlasıyla yeterli olur. Ek olarak TUF serisine de...
  12. babann97

Yardım İnternet Değiştireceğiz Neye Geçmeliyiz

Eskiden olsa şahsen Türknet derdim ama ne yazık ki başa geçenin fiyatı yükseliyor, Daha öncesinde ortalama helpdesk e sahip olan millenicoma geçen yıl alt yapı ve fiyat nedeni ile bir şans daha vereyim dedim (en uygun f/p buydu.) şu anda 1000/100 kullanmaktayım ortalamada aldığım hızlar ise...
  13. babann97

Yardım Yeni Sistem Topladım Pubg Takılma Sorunu.

CL36 gündelik kullanım için ideal ve frekansta en optimumu seçmişsin, aklıma ilk gelen seneryo ram yetersiz geliyor olabilir, malum günümüzde 16 gb taban seviye (ben de 16 single kullanıyorum bu arada o.O2). Senden ricamsistemi occt veya aida ile tam yükte teste sokmandan olacaktır, ve bu esnada...
  14. babann97

Raspberry Pi 5 - 16gb Alternatif Sistemler

Latte Pandalara göz atabilirsin.
  15. babann97

Yardım Yeni Sistem Topladım Pubg Takılma Sorunu.

Raminin CAS değeri ve MT/s değeri nedir? Expo XMP vs. aktif mi?
Geri