Hocam maksimum çıkabileceğiniz bütçe nedir? standart bir şey şuan 90-100 bin civarına toplanıyor çünkü. Ben de kendime sistem toplamaya çalışıyorum şuan.
100 bin ödemeyi düşünüyorsan, benim toplamayı düşündüğüm sistemin ucuz versiyonunu atıyorum sana. Parça parça alacağın için taksitlendirme şansın da...
Sıfır veya ikinci el farketmez, bu sisteme 100 bin verilmez. İkinci el zaten direkt fiyatını düşürüyor, isterse dün almış olsun. Sonuçta sen tamamını nakit...
İlerde 5080e de yükseltmek gerekecek diye şimdiden 5080li paket alıyor muyuz 😃 herkes bütçesine göre bir ürün alıyor yapacak bir şey yok. İlerde belki 2x32...
Bende ayni kasadan toplayacağım ama siyah olanı. Paranız yetiyorsa alın derim, zaten kasayı uzun zaman kullanıyoruz. Fanlarıyla birlikte 20 bin felan yapar...
Merhaba arkadaşlar,
Genel kullanım ve oyun odaklı (rekabetçi FPS oyunları oynamıyorum) bir sistem toplama arifesindeyim. Temel önceliğim, sistemin geleceğe...
270k plus işlemci odaklı programlarda fiyatının hakkını %300 falan veriyor oyun olarak da %100 veriyor öyle söyleyebilirim. biraz daha düşse fena olmaz tabi...
çok muhteşem bir gelişme olmazsa (sanmıyorum) her türlü götürür.
1781473711
hocam rica etsem biraz daha açar mısın? ben de şuan sistem topluyorum. bu...
dostum bu işlemcinin devamı yok, biliyorsun değil mi? yani ilerde daha iyi bir işlemciye geçmek istediğinde anakartı da değiştirmek zorunda kalacaksın...
bu kadar düşük bütçe ile sıfır toplamak çok zor. ikinci el direkt hazır kasalara bak, işlemci ve ekran kartını youtube yazınca oyunlarda verdiği fps'i...
Sadece oyun oynayacaksa nvidia ekran kartına gerek yok. ayrıca ram'ler çok pahalı ve genelde ikinci elde sorun yaşanmıyor bu nedenle 16gb sıfır yerine...
arkadaş soğutma felan bir şeyler söylemiş ama bence tamamen saçmalık. ikinci el dediğin şey fiyata ve ürüne göre değişir ama ortalama %20-30 daha ucuz...
Önce şişir, sonra indir hepsi. Gerçekten uygun fiyatlı olan ürün sayısı bir elin parmağını geçmez.
Airpods takip ediyorum aylardır.
Son 1 ay içerisindeki...