nc.abidin isimli üyenin son içerikleri

1. nc.abidin

9700x 105w İşlemci 90 Derecelere Ulaşıyor

teşekkür ederim sistemdaş. :) Odamın pek hava aldığı söylenemez ama az ileride vantilatör çalıştırıyorum. :) Kasa biraz dar bir kasa. Normalde 7 bin liraya Lian Li Lancool 216 şipariş vermiştim ama kasayı göndermediler, fiyat arttırdılar ve sonra stok da bitti. Ben de vatan bilgisayar'a gidip...
  2. nc.abidin

Sistemi kurduğum gibi 105w olarak ayarladığım için bu konuda malesef yorum yapamayacağım. 1783327959 Sizden hemen önce attığım mesajda PBO ve Curve optimizer -30 yaptığımı belirttim hocam.
  3. nc.abidin

Kasayı tekrar açtım ve hava soğutucuyu söktüm. Termal macunu tekrar yeniledim, ortaya bir bezelye kadar sıktım. En önemli nokta, soğutucunun fanlarının arasında bir karton fark ettim, içeriye sıkışmıştı, oraya niye karton koymuşlar hiçbir fikrim yok. Her neyse kartonu çıkardım ve BIOS ayarlarına...
  4. nc.abidin

FSP MP7-BA hava soğutucu kullanıyorum. Toplam 3 kere macun değiştirdim. İlk sistem kurduğumda MX-6, ısıyı görünce soğutucu ile gelen macun, aynı ısı olunca tekrar MX-6 ama daha dikkatli ve ince olarak sürdüm. Kasa ve soğutucunun fanları doğru yönde mi diye de kontrol ettim, bir sorun gözükmüyor.
  5. nc.abidin

Sistemi toplayalı 2-3 gün oldu. Oyunları indirip oynamaya başladığımda fark ettim ki 9700X işlemci 83-85-90 civarlarında. Aşağıya resimleri ve sistemimi paylaşıyorum. Son olarak, 1 sene önce aldığım MX-6 thermal macunu ve birkaç gün önce hava soğutma ile gelen thermal macunu denedim ama...
  6. nc.abidin

Türknet İnternet Hızı Sorunu

adresinize altyapı gelmiş olabilir ama evinize kadar gelip kablo çektiler mi? modeme kadar kablo çekmeleri gerekiyor.
  7. nc.abidin

Ftech bilişim güvenilir mi

ben dahil kendileri ile olumsuz durum yaşayan çok fazla insan var. kargomu 6 gündür kargocuya bile vermediler, üstelik fiyat arttırdılar ve sonra da stok bitti. sipariş iptali için uğraşıyorum şimdi...
  8. nc.abidin

Canavar 9070xt Li Sistem Vs Ortalama 5070 Ti

hazır sistemlerin büyük çoğunluğu firmaların elinde kalan parçaları satması için oluşturuluyor. Tüm parçaları kendiniz seçin, sipariş edin ve birleştirin. Birleştirmesi o kadar zor bir şey değil, internette artık her şey var.
  9. nc.abidin

Canavar 9070xt Li Sistem Vs Ortalama 5070 Ti

Ben aşağıda soldaki sistemi dizdim, gelmesi gereken son 2-3 kargo kaldı. Zaman içerisinde bazı parçaları sağdaki turuncular ile değiştireceğim.
  10. nc.abidin

Ps 5 Slim Vs Pro (Almaya Değer mi ? )

sadece bir oyun için PS almayı çok saçma buluyorum, yine de paran varsa al ne diyeyim.
  11. nc.abidin

Sıvı Soğutma Ne Almalıyım

çünkü diğerlerine göre daha fazla ısınıyor.
  12. nc.abidin

Sıvı Soğutma Ne Almalıyım

Sana alternatif sunmak istiyorum. Ryzen 7 9700x ve FSP MP7-BA ARGB hava soğutucu al. Daha sonra işlemciyi 9800x3d'ye yükseltirsin. Bu hava soğutucu sorunsuz bir şekilde soğutur hiç merak etme. 7800x3d mimarisinden dolayı ekstra ısınan bir işlemci. İşlemciyi amazon'dan 9 taksite alabilirsin...
  13. nc.abidin

🔥İndirim Kioxia Exceria Basic SSD (2 Tb) 10.499 TL // Amazon 9 Taksit İmkanı

dün amazondan 9 taksitle 24 bine Samsung 9100 PRO 2TB aldım. Uzun bir süre SSD ile işim bitti :)
  14. nc.abidin

Assassin's Creed Odyssey %100 Bitirmek Kaç Saatinizi Aldı?

en sevdiğim AC oyunudur. 120 saat oynadım ama %100 yapmadım. %100 yaptığım sadece iki oyun var, biri Sekiro diğeri Elden Ring.
  15. nc.abidin

9070xt Sistem Önerisi

hala çok yüksek ve düşmesi beklenmiyor en azından 1-1,5 sene felan.
Geri