Yüzyılın En Kârlı Setupu

hepsiburadadan kasım indirimlerinde bu sistemi almıştım aha fatura ne diyorsunuz bu işe? kart tek başına 80kya gelmiş :D bu arada 69.999 değil 69.974 olacak 25 premium para vardı. Peşin 6taksit gamegarajdan donanım arşivi Kasım indirimlerinde paylaşmıştı gamegaraj elite s13 yüzyılın kârını yapmiş olabilirim 9 aylık evet markalar kısılmış Abdullah beye güvendiğim için pcyi aldım
kar etmen için karı realize etmen lazım, şimdi 5070 ti yi 35k ya aldın, 60k ya sattın, görüntüde 25k kar var, peki 60k paraya hangi gpu yu alabilirsin bu dönemde, eğer 5070 ti yi gidip 60k ya satıp 9070 xt yi 40k ya alırsan aşağı yukarı aynı performansı %30 daha ucuza almış olacaksın, o zaman kar etmiş olursun (cuda ile işin olmadığını, oyun odaklı olduğunu varsayalım)
yada 5070 ti yi 60k ya sattın, bi anda çip krizi bitti 5070 ti fiyatı 40k ya geri düştü, işte o zaman kar etmiş olursun
5k ya aldığın ramı 2. elde 18k ya sattın, tekrar pc kullanabilmen için tekrardan ram alman lazım

yani sen görüntüde parçaları ucuza aldın, ama satamıyorsun, satarsan gene aynı yüksek fiyattan alman gerek, kullandığın süre kar, bilgisayardan vazgeçip tüm parçaları kar ile satıp tekrar fiyatlar düştüğünde bu pc yi aynı paraya dizebilirsen o zaman kar olur, yada 5070 ti yi 60k ya sattın, bi baktın aynı paraya 6070 alabiliyosun hem daha düşük güç tüketimi hem daha çok cuda hem azda olsa daha yüksek performans ve güncel teknolojileri barındırıyor olsun, eski donanımı feda edip güncel daha performanslı donanımı aynı paraya alabileceksen gene kardasın

Güzel sistem, son anda yakalamışsın ama o psuyu acilen değiştirmen lazım

ya hocam 3 ay önce topladığım cihaz şuan 40 bin lira daha fazla... Türkiye'de normal böyle şey...

Benim komple beyaz kasanin maliyetini duysan demek ki tarla parasi kazandim dersin bu nasil konu :D karlı satsan bile ayni paraya ayni urunu aliyorsun bu kazanc olmuyor

şu an herkesin 45-50 bantlarında görünce saldırıp aldığı rx 9070 xtyi daha 2 ay kadar önce gigabyte marka model olanını 28e aldım kanka. ama gelip herkes 40-50lere alırken ben 28e aldım hahaha enayiler falan demiyorum ben. demek de doğru olmaz çünkü o zamanın şartlarında o sistem ve o ekran kartları daha uygundu. sen iyi bir yatırım yaptım diyebilirsin ama gelip evrenin en kaarlı alışverişi diyince biraz daha farklı bir anlam çıkıyor.

Bu paraya değil biostar afox olsa gıkımı çıkarmam,boykot olması hariç

dünyanın en kötü ama tl bazından kârlı setupu olmuş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,245,223
Üyeler
204,646
Son üye
roronoanebi
Geri