Yüzyılın En Kârlı Setupu

Austin

80+
Reaksiyon skoru
15
hepsiburadadan kasım indirimlerinde bu sistemi almıştım aha fatura ne diyorsunuz bu işe? kart tek başına 80kya gelmiş :D bu arada 69.999 değil 69.974 olacak 25 premium para vardı. Peşin 6taksit gamegarajdan donanım arşivi Kasım indirimlerinde paylaşmıştı gamegaraj elite s13 yüzyılın kârını yapmiş olabilirim 9 aylık evet markalar kısılmış Abdullah beye güvendiğim için pcyi aldım

Ekler

• 6228.webp
    6228.webp
    38.5 KB · Hit: 308
  • 4573.webp
    4573.webp
    613.1 KB · Hit: 303
ben bu kadar adi markayı ilk defa bir arada gördüm. ama 5070 ti oldugu icin her türlü kar.
sampiyonlar ligi 4. torba takımları gibi markalar fena..
O kadar kötü değil la garanti bitince ilk iş psu anakart 9 ay kullaniyom tık demedi

bizde 1999 da 20.000 TL'ye tekirdağdan 2 dönüm arsa almıştık
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

şaka yapıyorumda iyi almışsın baya tam kıyısından dönmüşsün bir bakiyim dedim

Kanka anlıyorum zaten 😂😂 yorumlar fena hem de öyle böyle değil peşin 6 taksitti bir de

yani dostum ozaman alınan her bilgisayar böyleydi 32 ye de ben 9070xt nitro almıştım sen çok iyi bir bilgisayar aldığın için değil piyasa öyleydi sadece

yani dostum ozaman alınan her bilgisayar böyleydi 32 ye de ben 9070xt nitro almıştım sen çok iyi bir bilgisayar aldığın için değil piyasa öyleydi sadece
Oyle diyon da nerden bilebilirsin buraya geleceğini ? Ram krizi çıkacağını

Aldıktan çok kısa bir süre sonra ram krizi çıktı bu yapay zeka olayı çok sürmedi

Son düzenleme:

Aldıktan çok kısa bir süre sonra ram krizi çıktı bu yapay zeka olayı çok sürmedi
Ram krizi çıkmasaydı bile ülkede zaten ekonomik kriz var yani az çok aklını kullanan herkes önümüzdeki her geçen gün parçaların fiyatının artacağını bilir :)

Tamam dostum sen dünyadaki en iyi ticareti yaptın

Öngörülemez bir zekan var kimse yanına yaklaşamaz sen sıradan biri değilsin anladık

hepsiburadadan kasım indirimlerinde bu sistemi almıştım aha fatura ne diyorsunuz bu işe? kart tek başına 80kya gelmiş :D bu arada 69.999 değil 69.974 olacak 25 premium para vardı. Peşin 6taksit gamegarajdan donanım arşivi Kasım indirimlerinde paylaşmıştı gamegaraj elite s13 yüzyılın kârını yapmiş olabilirim 9 aylık evet markalar kısılmış Abdullah beye güvendiğim için pcyi aldım
Brom hayırlı uğurlu olsun gayet güzel sistem sadece RAM markasını ilk kez duydum onu da cahilliğime ver :D

2025 yılında almışsın kar nerde anlamadım

Geri