BEYLER ŞÖY BİR ŞEY BİLİYORUM AMAZONDA SATIYOR BAKIN EĞER RİCA EDERSENİZ BİR KONTROL EDİYOR ALIYORSUNUZ ÜRÜNÜ SİZE GELDİKTEN SONRA O GÖRDÜĞÜNÜZ FİYATA...
bilirkişi yani ben sistemin gayet iyi olduğunu söylüyor isteyene ne özelleştirmelerle alınabileceğini söylerim sağlam sistem yani kimse kusura bakmasın
Yaklaşık dediğim gibi, 1,5-2 senedir isim arayışındayım. İyiyi ve kötüyü artık net bir şekilde ayırt edebildiğimi düşünüyorum ve biraz da geleceği düşünerek...
Ben ufak bir iki öneri yapayım;
İlk önerim benim de boş vakitlerinde yazdığım ve hali hazırda hala yazmakta olduğum psikolojik gerilim kitabımın adını...
hocam bir kere bu sistemi belli bir amaç için almayacaksanız sırf görünüş için alacaksanız çok zengin değilseniz kocaman bir hüsrana uğrama ihtimaliniz var...
Dt 770 Pro satın alacağım. 250 ohm versiyonu için 5000 TL'yi geçmeyecek, uygun fiyatlı bir DAC/AMP var mı? Yoksa 80 ohm versiyonunu alıp yaklaşık 1000...
Sen bir kere takıntı hâline getirmişsin hocam, o psikolojiyi. Buradan ne yazsak boş. Yemin edin sevdiğiniz bir şey üzerine; ama gerçekten istediğiniz bir...