fffaabi isimli üyenin son içerikleri

1. fffaabi

❌İndirim Bitti! Sapphire RX 9060 XT Pulse 25.996₺

BEYLER ŞÖY BİR ŞEY BİLİYORUM AMAZONDA SATIYOR BAKIN EĞER RİCA EDERSENİZ BİR KONTROL EDİYOR ALIYORSUNUZ ÜRÜNÜ SİZE GELDİKTEN SONRA O GÖRDÜĞÜNÜZ FİYATA DÜŞÜREBİLİYOR SATICIYA GÜVENMEYENLER İÇİN SÖYLÜYORUM
  2. fffaabi

Yüzyılın En Kârlı Setupu

btc almışsında birden fırlamış gibi
  3. fffaabi

Yüzyılın En Kârlı Setupu

bizde 1999 da 20.000 TL'ye tekirdağdan 2 dönüm arsa almıştık 1790549839 şaka yapıyorumda iyi almışsın baya tam kıyısından dönmüşsün bir bakiyim dedim
  4. fffaabi

Streetwear Giyim Markası İçin Nasıl İsim Bulunur?

Yaklaşık 2 yıldır streetwear markam için isim arıyorum ve hâlâ gerçekten içime sinen bir isim bulamadım. Bu süreçte; gerçek kelimeler, kelime birleştirmeleri, kısaltmalar, harf/rakam kombinasyonları, farklı diller, mevcut markaları inceleme, yapay zekâ ile isim üretme gibi birçok yöntem...
  5. fffaabi

🔥İndirim Amazon 10.000 TL / 1.000 TL İndirim Kuponu

@shyNNN amazon çalışanıymış
  6. fffaabi

🔥İndirim Ryzen 7 9800x3d - RX 9070 XT - Kaliteli Parçalar 123.730 TL - Vade Farksız 6 Taksit!

bilirkişi yani ben sistemin gayet iyi olduğunu söylüyor isteyene ne özelleştirmelerle alınabileceğini söylerim sağlam sistem yani kimse kusura bakmasın
  7. fffaabi

Max 15kya Stüdyo Kalitesinde Mikrofonlu Kulaklık Önerisi

dac amp gerekiyorsa oda dahil olsun fiyata lütfen
  8. fffaabi

Premium Streetwear Markası İçin İsim Arayışı (Bütçe: 7.000 TL)

Yaklaşık dediğim gibi, 1,5-2 senedir isim arayışındayım. İyiyi ve kötüyü artık net bir şekilde ayırt edebildiğimi düşünüyorum ve biraz da geleceği düşünerek hareket ediyorum. Bu yüzden verdiğiniz isimlere öyle yazdım; aslında çok daha fazla sorunlarını da yazabilirdim. Benim isim konusunda...
  9. fffaabi

Premium Streetwear Markası İçin İsim Arayışı (Bütçe: 7.000 TL)

Merhaba, yanıtınız için teşekkür ederim. VHS konusunda, açıklaması vesaire biraz zor olabilir diye düşünüyorum. Ayrıca tipografik olarak çok fazla oynayamayacağım için SEO açısından da ileride sıkıntı yaşayabilirim. Latent tarafına gelecek olursam, “India’s Got Latent” diye bir program var ve...
  10. fffaabi

🔥İndirim Amazon 5000/500 Kupon [Güncel Kuponlar ve Kampanyalar]

HOCAM kulaklıkta vesaire geçerli olmuyormu hiç bu kodlar
  11. fffaabi

Çözüldü✓ Araştırdım Topladım Almak Mantıklı mı?

hocam bir kere bu sistemi belli bir amaç için almayacaksanız sırf görünüş için alacaksanız çok zengin değilseniz kocaman bir hüsrana uğrama ihtimaliniz var bunu bilin sürekli oyun oynuyorsanız deli gibi bilemem. yani 5 ay sonra sahibindende 5 aylık cihaz sıfırdan farksız açıklamayada bir heves...
  12. fffaabi

Beyerdynamic Dt 770 Pro - 80 Ohm Vs 250 Ohm

Dt 770 Pro satın alacağım. 250 ohm versiyonu için 5000 TL'yi geçmeyecek, uygun fiyatlı bir DAC/AMP var mı? Yoksa 80 ohm versiyonunu alıp yaklaşık 1000 TL'lik ucuz bir DAC almak daha mı mantıklı olur?
  13. fffaabi

Yıllardır İçimde Taşıdığım Yükler

Sen bir kere takıntı hâline getirmişsin hocam, o psikolojiyi. Buradan ne yazsak boş. Yemin edin sevdiğiniz bir şey üzerine; ama gerçekten istediğiniz bir şey varsa eğer, “takarsam bu gerçekleşmesin” diye yemin edin. Tabii öyle bir şey yoksa zor. Ne piçler var sokakta hunharca dolaşıyor. Emin ol...
  14. fffaabi

İşlemci Yükseltme Hakkında Destek

rustta yüksek ayarlarda ekran kartını kullanmaya başlar oyun
  15. fffaabi

Bilgisayarı Topladım ama Ekran Gelmiyor

HHAHHAHAAHH yavaş yavaş geliyor ne demek ya kafayı yersin weyrhuıjwkorlöewpşçreiwrwe.,eWR
Geri