Kanka süresi bitti diyor wp deki kanal en son atıyor bize 10 dakikada kuponun süresi nasıl bitiyor 10 dakikalık kupon mu açıyolar çok saçma bence 1-2 saat önce açılıyor bizim kanala haberler en son gidiyor oda bize en son yazdığı için kuponun ya süresi bitiyor yada kupon hemen tükeniyor çünkü en son bizim haberimiz oluyor kupondanFIRSAT1000EY
Bence 10.000 kuponu 100 tane filan üretiyorlar herkes paylaşınca bitiyorKanka süresi bitti diyor wp deki kanal en son atıyor bize 10 dakikada kuponun süresi nasıl bitiyor 10 dakikalık kupon mu açıyolar çok saçma bence 1-2 saat önce açılıyor bizim kanala haberler en son gidiyor oda bize en son yazdığı için kuponun ya süresi bitiyor yada kupon hemen tükeniyor çünkü en son bizim haberimiz oluyor kupondan
aynen kodu gördüğüm gibi giriyorum her zaman tükenmiş oluyor.Kanka süresi bitti diyor wp deki kanal en son atıyor bize 10 dakikada kuponun süresi nasıl bitiyor 10 dakikalık kupon mu açıyolar çok saçma bence 1-2 saat önce açılıyor bizim kanala haberler en son gidiyor oda bize en son yazdığı için kuponun ya süresi bitiyor yada kupon hemen tükeniyor çünkü en son bizim haberimiz oluyor kupondan
100 tane için kanallar paylaşmaz bence kuponu oluşturan Amazon çalışanı, akraba gruplarına ve arkadaşlarına atsa kuponu orada bitecek zatenBence 10.000 kuponu 100 tane filan üretiyorlar herkes paylaşınca bitiyor
Aynen öyle max 5 dakika falan sürüyor oda belki hatta dün denk geldim 7500 e 750 yi girdim 1 dakika sonra falan kupon geçersiz dedi amazondaaynen kodu gördüğüm gibi giriyorum her zaman tükenmiş oluyor.
7500 E 750
KOD:FRIDAY750
Süpürge de çalıştıElektronikte çalışmıyor gibi
Cpu sıvı soğutucusunda çalışmadı hocamSüpürge de çalıştı
Bilgisayar ve parçalarında geçmiyor sanırımCpu sıvı soğutucusunda çalışmadı hocam