Hayırlı olsun. Ekran kartı diğer parçaların yanında sönük kalmış. İlerleyen zamanlarda ihtiyacınız olduğunda yükseltirsiniz. İşlemciniz çok güzel güle güle...
https://www.incehesap.com/segotep-mu-th6-siyah-2x120mm-argb-hava-sogutucu-fiyati-78287/
Bunun için ne düşünüyorsunuz? 9600x, 9700x veya 7800x3d soğutur mu?
ben de 9700x mi 7800x3d mi diye düşünürken 9600x'e karar verdim. Benim de anakartim eagle X870 ve ilerde 10800x3d veya 11800x3d gibi işlemciler çıkarsa...
Günde ortalama 6-7 saat kullanıyorum. Bende bilek yorulması vs olmuyor ancak kişisel bir şey bu sende ağrı yapabilir emin konuşmamak lazım. 2 kademeli...
İlk sistem için düzgün bir anakartlı halde alıp ilerleyen zamanlarda bütçeniz oluştuğunda işlemci upgradei mantıklı olur. Bir de GTA6 için diyorsanız ekran...
Ben de 0 olacak şekilde intel mi alayım amd mi alayım diye düşünüp AMD'ye karar verdim sebebi de ilerde gelecek işlemcileri destekleyecek olması. AM5...
Teşekkür ederim hocam
1785394332
Öyle ya 100 mb bile yok superonline yani başka alternatifi yok fiber olarak bir tek türknet var onu herhalde biliyorlar o...
Aynı sorunu yaşadım. Aboneliği iptal etmeden önce son 6 ayda yaklaşık en az 2 günlük olacak şekilde 5 6 kere kesinti oldu. Son 30 günde ise sadece 7 gün...
Genelde hazır sistemlerde 9060xt ve 7800x3d çok kombolanan bir ikili değil. Bunları almayı düşünüyorsanız kendiniz parça parça almanız gerekebilir. Net...
İki kart da son nesil kartlar ve ikisi de ileriye dönük. Ağırlıklı olarak rekabetçi oyunlar oynayacaksanız işlemciye ağırlık vermek mantıklı. 7800x3d +...