500 daha koy havit kb884l al kullanıyorum 10 numaraKardeşim için yeni klavye ve mouse alacağım. Bütçe 1.5k civarı her ikisi için. Genelde valorant oynuyor ve klavye %75 olursa iyi olur
Sorunu yok gayet iyi nesini beğenmedinizDiğer kardeşime o klavyeyi 1200tlye aldım 2k vermem şuan ona![]()
Hawkın ürünlerine bakBir sorunu var demedim zaten. 1200tlye aldığım ürünü 2kya almak çok mantıklı gelmiyor o yüzden
Son attığınız klavye nasıldır hocam? Şarjı hızlı biter mi?Bu fareyi öneririm.
Bu bütçelerde çok mekanik klavye önerme taraftarı değilim. Ama keycapsleri ve kasası daha kaliteli olduğundan Ajazz AK870 öneririm. Red Switch'de sadece mor ve beyaz rengi var. Brown switch de ise kırmızı renklisi var. Brown daha tok ve sesli olacaktır. Oyun için Red switch daha ideal.
Coverzone AJAZZ AK870 MC Kablolu Mekanik Oyun Klavyesi Mor Klavye Red Switch : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Coverzone AJAZZ AK870 MC Kablolu Mekanik Oyun Klavyesi Mor Klavye Red Switch : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trCoverzone AJAZZ AK870 MC Kablolu Mekanik Oyun Klavyesi Kırmızı Klavye Brown Switch : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Coverzone AJAZZ AK870 MC Kablolu Mekanik Oyun Klavyesi Kırmızı Klavye Brown Switch : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Membran tarafında Hawk'ın klavyelerine bakılabilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca kablosuz klavye istiyorsa şu ürün de var. Ama 2000 MAh RGB'li kullanmasını önermem.
Gravion VEXOR RGB Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi 82 Tuş | 3 Mod (Bluetooth + 2.4G + Kablolu) | Huano Brown Kahverengi Switch Linear | 2000mAh Batarya | Anti-Ghosting Kompakt%75 Hot Swap : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Gravion VEXOR RGB Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi 82 Tuş | 3 Mod (Bluetooth + 2.4G + Kablolu) | Huano Brown Kahverengi Switch Linear | 2000mAh Batarya | Anti-Ghosting Kompakt%75 Hot Swap : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
RGB kapalı kullanırsan 1, 1.5 hafta falan gider.Son attığınız klavye nasıldır hocam? Şarjı hızlı biter mi?