Ben çekmiyor diye Vodafonedan Turkcell’e geçtim. Senin yaşadığın yerde çekiyorsa Vodafone geç. Çekmiyorsa yapma böyle bir şey kafayı yersin hemde 1 sene...
Yok hocam tek tek toplanıp ikinci el aldım psuyu. Garantisi de bitti maalesef. Nzxt mail atsam dönüş yaparlar mı acaba corsair gibi yenisini gönderme durumu? 🤔😂
Hocam 2-3 defa daha yap ama 5-10 dk aralıklı benimde PSU bozuk yenisini alacağım ama bazen kapanıyor bazen kapanmıyor. Kesin emin olmak için 1 test yetmez.
Dediğim gibi hocam yeni yeni olmaya başladı. Önceden böyle bir sorun yoktu. Yeni bir psu ile denemeyi düşünüyorum ama yüksek W lazım. Onu da nereden bulurum...
Hocam Öncelikle Tüm elektronik ürünler bir sorun olduğunda sonradan bozulabilir yani ne demek istediğinizi anlamadım ama PSU'lar kaliteye ve sertifikaya...
2021 de alınmış, bende ikinci el olarak 2022 ekimde almışım. Yani 2 senedir bende. Ama bugüne kadar da sorun yoktu. Ama bir sorun yokken de neden bozuldu...
O yüzden sordum hocam sonradan bozulur mu diye işte.
Aynen kaliteli, yaklaşık 1 seneden de fazla kullanıyorum ama yeni yeni böyle yapmaya başladı. Ömrünü...
Dediğin gibi hocam sisteme wat yetmiyor olabilir ama açılıyordu eskiden diyorsun çözemedim
elektirik kesintileri sık olursa dalgalanmalardan psu ya zarar...