AirLife isimli üyenin son içerikleri

1. A

I5-14600K "Buz Gibi" Performans Rehberi: 51 Derecede 5.4 GHz Stabilite!

Her işlemci için geçerli aslında. Uğraşmaktan zevk alıyorsanız bu kurcalama işleri çok güzel oluyor. Hem de en verimli şekilde kullanabiliyorsunuz parçaları.
  2. A

Bu değereler normal mi?

Hangi model kart?
  3. A

Gravastar Yeston X Mercury Nova OC RX 9070 XT alınır mı?

Bende ilk aldığım kartı 80 derece de kullanınca bu kartlardan alacam dedim hocam işte. :D Kafaya takınca böyle oluyor.
  4. A

Gravastar.com.tr güvenilir mi ?

Resmi kendi sitesi gibi. Sormak lazım. Öyleyse sorunsuzdur tabi.
  5. A

Yıllardır aradım valla bu kartı sonunda buldum. O yüzden paraya bakma keyfine bak. :D Eyvallah hocam teşekkürler. Daha iyisi sizin olsun. Gariplik değil, zevklik mesele. :D Hem ekran kartı sıcaklıklarından nefret eder olmuştum. Şimdi buz gibi kart. Yapay zeka ile de undervolt/overclock...
  6. A

[H3 id='Sapphire+TOXIC+RX+6900+XT+Extreme+Edition+hocam.']Sapphire TOXIC RX 6900 XT Extreme Edition hocam. [/H3] https://www.techpowerup.com/gpu-specs/sapphire-toxic-rx-6900-xt-extreme-edition.b8780
  7. A

Al gitsin. Çok 6900 XT modeli denedim. Bir tane hayalim 6900 XT modeli vardı denk getirdim aldım. O kadar memnunum ki bakmalara doyamıyorum. :D Yemişim parasını bir yerden sonrada artık. :D
  8. A

Bir yerden sonra artık alacağın üründe görüntü, güzellik vs arıyorsun. İlk bilgisayarımı topladığımda F/P olsun diye diye uygun ürünler almıştım. Sonra görüntüye önem vererek seçim yaptım daha memnun kaldım bilgisayardan.
  9. A

Teste göre güzel. Yakışıklı da kartmış değişik falan. Olabilir.
  10. A

Öneri 7800x3D kullanalar soğutma ne kullanıyor ?

420mm kullanıyorum boşta 40'ın altını hiç görmedim hocam 2 yıldır kullanmama rağmen. Nasıl 32 derece alıyorsun anlayamadım.: D
  11. A

Bu değereler normal mi?

Kuru peçeteyle sil. Etrafını pamuk çubuğu ile sert olmadan al. Kalan kalsın tertemiz olmasına gerek yok etrafına. Termal macun iletken olmadığı için çok sorun değil.
  12. A

Yardım BIOS Güncelleme İçin Flash Bellek Kullanımı

Bir şey olmaz. Sadece flash belleğe güncelleme dosyasını at yeter. BIOS onu bulur zaten diğer dosyalarına zarar vermeden.
  13. A

Çözüldü✓ RX9060XT dusuk fps sorunu

Harbiden üzücü bir durum olmuş. Umarım yazılımla, güncellemelerle düzeltir rahatça oynarsın.
  14. A

Çözüldü✓ RX9060XT dusuk fps sorunu

Kulaklık driverini tekrar kurabilirsin. AMD Cleanup ses driverlarını da kaldırdı sanırım ama ben hiç böyle bir şey yaşamadım. Oyunluk sorun diye düşünüyorum o zaman. Başka oyunlar da sorunsuz olup da bir oyunda yapıyorsa ondan da kaynaklı olabilir.
  15. A

Ekran kartı yatırımı sonrası nası satılır

İkinci el eskisi gibi mantıklı ve aktif değil artık. Bazıları ikinci eli sıfırdan pahalıya satıyor, bazıları da satamadığı için alıcı belirliyor fiyatı. Bu kadar param var kabul ediyorsan alırım diyor. Girilecek iş değil söylediğin.
Geri