AirLife isimli üyenin son içerikleri

1. A

7 Fanım Var ARGB Lerini Nasıl Kontrol Ederim

Fanların ARGB girişlerini birbirine tak. O tek kalacak girişi de anakarta tak. Daha sonra SignalRGB uygulaması ile hepsini kontrol edebilirsin.
  2. A

AMD ile Nvidia Arasında Görüntü Farkı Varmı

AMD ile renk ayarı yapıp güzel bir görüntü elde ediyorum. Nvidia ile denemiştim ama AMD kadar güzel renk, görüntü alamamıştım. Yeni gelen güncel uygulama ile oluyordur belki Nvidia'da da.
  3. A

🔥İndirim Lcw 2 Al 1 Öde Kampanyası +Kargo Ücreti 80 TL

Teşekkürler. Aldıklarım hep beyaz ton üzeri desenli. Üzmez umarım.
  4. A

🔥İndirim Lcw 2 Al 1 Öde Kampanyası +Kargo Ücreti 80 TL

LCW tişörtlerinin kalite nasıl acaba? 8 tane ekledim ben sepete. Yıkanınca çekme, solma gibi durumlar var mı?
  5. A

Frame Gen’İ Hangi Oyunlarda Açıyorsunuz?

Kas gücü stokta yeten oyunlar da hiç dokunmuyorum. Oynadığım bir remake oyununda FPS yüksek olmasına rağmen kasıyor gibi hissiyat vardı. AFMF açıp bu şekilde kullandım. Harici FPS'in yettiği yerde stok devam.
  6. A

❌İndirim Bitti! ❗️Asus Geforce Tuf-Rtx5080-O16g-Gamıng 16gb Gddr7 256bıt 58.139 TL

Çok acayip bir ilan. Başlıkta kuluçka makinası markası var. Ürün içeriğinde seri "Arc B580" olarak yazıyor. Bellek tipi DDR2 yazıyor. Acayip garip. Güvenemedim.
  7. A

9070 Gre Ekran Kartından İlk Fiyat Geldi (Fiyat Hayal Kırıklığı Bence)

Türkiye'de ki ürünlerin fiyat skalası çok canımı sıkıyor. Her ürüne 2-3 kat fazla para vermekten bıktım. Satıcılarında bir türlü gözü doymadı. Her ürün ülkeye girer girmez en kötü 2x atıyor.
  8. A

Linux'u Denemek İstiyorum, Merak Saldım ama Hâlâ Şüphelerim Var

Triple boot olarak kullandım bende CachyOS. Nedense sevemedim, beceremedim bir türlü. Normal de uğraşmayı seven birisiyim ama beni bile bezdirdi. Bir tarayıcı kurmak için bile bir ton uğraşmıştım. Bilmeyen için zor ve sıkıntılı gerçekten. Ama öğrenirsen güzel bir deneyim olur.
  9. A

Aorus 4k Tandem Woled ve 5k Miniled Monitörlerini Tanıttı!

Başlık Alienware ürünler Aorus Elite hocam?
  10. A

Asus'dan OLED Ekranlı 5090!

300K hayırlı olsun.
  11. A

🔥İndirim Enermax Liqmaxflo 420mm Sıvı Soğutma 3.000 ₺

Ciddi fark yok. 3-5 derece var yok. Her şeyiyle aynı dememdeki sebep de tek sıcaklık olarak değil hem hocam. Fan, radyatör vs dahil. Yeni üretim, işlemci üzerindeki fan da RGB vs gibi yenilikler var 3'de.
  12. A

🔥İndirim Enermax Liqmaxflo 420mm Sıvı Soğutma 3.000 ₺

Arctic ile aynı. Radyatör kalınlığı, fan yaprak sayısı, verdiği performans bire bir aynı. 360 Arctic 2 kullandım, 420 Liqmaxflo kullandım. Neredeyse her şeyiyle aynı. O yüzden bu fiyata bu performans alınır kesinlikle.
  13. A

Yardım Iphone Hangi Bataryayı Tercih Etmeliyim

Eski cihazlarım da Deji kullanmıştım kötü olarak hatırlamıyorum. İyiydi.
  14. A

Yardım Tarayıcıdan Sitelere Çok Yavaş Giriyor

Bu sorunu genellikle internet sağlayıcıdan kaynaklı oluyor, senden değil de.
Geri