AirLife isimli üyenin son içerikleri

1. A

🔥İndirim Gemini Pro & 5 Tb Drive 18 Ay 300 TL

Bende önemsiz bir maile alıp ana hesabı aile üyesi yapacağım. Patlamayız umarım. :D
  2. A

Bu şekilde yapıp ana hesabı aile olarak eklesek patlama riskinde yine ana hesaba zarar gelmez dimi hocam?
  3. A

Gmail maili patlama riski var mı bu işlemlerde?
  4. A

Ivı Soğutmanın Bozulduğu Nasıl Anlaşılır? (Corsair H150i Elite Lcd)

Yeni soğutucu yolu gözüküyor gibi.
  5. A

Yardım 5.1 Ses Sistemi PC Ye Bağlanmıyor?

Aynı hoparlör mevcut. Tüm hoparlörden ses alabilmek için bu aparatı al, yeşil girişe tak. https://www.akakce.com/ses-kablosu/en-ucuz-primex-px-3aux-3-lu-stereo-coklayici-3-x-3-5-mm-aux-1-giris-3-cikis-3-5mm-jak-kablo-fiyati,785811760.html
  6. A

Oneplus, Avrupa ve Kuzey Amerika'dan Çekiliyor

Çoğu zaten BBK grup altında.
  7. A

Ivı Soğutmanın Bozulduğu Nasıl Anlaşılır? (Corsair H150i Elite Lcd)

Normal değil. Garantisi varsa garantiye gönder direkt.
  8. A

Ios İcloud Fotoğraf Aktarımı

Ne nasıl hocam? İnternet oldukça zaten buluta yüklüyor otomatik.
  9. A

Ios İcloud Fotoğraf Aktarımı

iCloud'a tüm fotoğrafları aktarman lazım. 20K fotoğraf da baya bir zaman alır yani.
  10. A

RX 9070 XT ile 3 Gündür Bitmeyen Problemler

16 sayfa okunmaz. :D Ne yaptın da öyle oldu memnun kalabildin 16 sayfa sonunda? :D
  11. A

Yardım Türk Net Çok Pahalı Geliyor Başka Önerisi Olan Var mı

Fiyattan dolayı ben de yeni sağlayıcı bakıyordum ama önceki fiyattan 12 ay sabitleme teklifi geldi. Yine sabitlemek mantıklı geldi. Aşağı yukarı diğer firmalara da aynı fiyata denk gelecek. Memnunsan sabitleyebilirsin sende.
  12. A

9070 XT Driver Sorunu Yardım Eder Misiniz

Win 10'da 26.6.2 sürümü sorunluymuş. AMD'de kabul etti bunu. Yeni güncelleme gelene kadar 26.6.1'de devam edin.
  13. A

Asus Tuf 9070xt VRAM Sıcaklığı Yüksek

Yaz ayların da bu sıcaklıklar normal. Ama undervolt öneririm kesinlikle AMD kartlara. Hem performans kaybın olmuyor aksine FPS'in artıyor. Ek olarak hem sıcaklıkların düşüyor hem çektiği güç düşüyor hem fan hızın düşüyor sessiz oluyor. 6900 XT yaptım 3-5 daha yüksek FPS alıyorum çektiği güç...
  14. A

iPhone 11 İçin Batarya Tavsiyesi

https://jcid.com.tr/ Bunu felaket öneriyorlar her yerde.
  15. A

🔥İndirim Wd Blue Sn5100 1tb 7100 Okuma / 6700 Yazma 6.259 TL 6 Taksit 🔥

Bende tam tersi full hikayeli oyunlar yüklü. En kötüsü 50 GB. Tek bir oyun üzerinden de gitmiyorum depolama yapıyorum. Yer kalmıyor haliyle.
Geri