AMD ile renk ayarı yapıp güzel bir görüntü elde ediyorum. Nvidia ile denemiştim ama AMD kadar güzel renk, görüntü alamamıştım. Yeni gelen güncel uygulama ile oluyordur belki Nvidia'da da.
Kas gücü stokta yeten oyunlar da hiç dokunmuyorum. Oynadığım bir remake oyununda FPS yüksek olmasına rağmen kasıyor gibi hissiyat vardı. AFMF açıp bu şekilde kullandım. Harici FPS'in yettiği yerde stok devam.
Çok acayip bir ilan.
Başlıkta kuluçka makinası markası var. Ürün içeriğinde seri "Arc B580" olarak yazıyor. Bellek tipi DDR2 yazıyor. Acayip garip. Güvenemedim.
Türkiye'de ki ürünlerin fiyat skalası çok canımı sıkıyor. Her ürüne 2-3 kat fazla para vermekten bıktım. Satıcılarında bir türlü gözü doymadı. Her ürün ülkeye girer girmez en kötü 2x atıyor.
Triple boot olarak kullandım bende CachyOS. Nedense sevemedim, beceremedim bir türlü. Normal de uğraşmayı seven birisiyim ama beni bile bezdirdi. Bir tarayıcı kurmak için bile bir ton uğraşmıştım. Bilmeyen için zor ve sıkıntılı gerçekten. Ama öğrenirsen güzel bir deneyim olur.
Ciddi fark yok. 3-5 derece var yok. Her şeyiyle aynı dememdeki sebep de tek sıcaklık olarak değil hem hocam. Fan, radyatör vs dahil. Yeni üretim, işlemci üzerindeki fan da RGB vs gibi yenilikler var 3'de.
Arctic ile aynı. Radyatör kalınlığı, fan yaprak sayısı, verdiği performans bire bir aynı. 360 Arctic 2 kullandım, 420 Liqmaxflo kullandım. Neredeyse her şeyiyle aynı. O yüzden bu fiyata bu performans alınır kesinlikle.