Arama sonuçları: *

1. A

🔥İndirim Enermax Liqmaxflo ARGB 420 İşlemci Sıvı Soğutucu 3186TL TT Kuponu varsa (2886TL)

Pompanın %100 çalışması doğrudur zaten. Sürekli devir daim yapması lazım soğutucunun.
  2. A

XFX Merc 6900 XT UV ayarları nasıl olmalı?

İnce ince çekirdek hızını yükseltip, voltajı düşürüp test et. O ince noktayı bul. Furmark, oyunlar da dene. Kaydet ayarlarını da. Olabilir bazen çökme, sıfırlama olabilir. Otomatik hızlıca geri yüklersin.
  3. A

🔥İndirim Enermax Liqmaxflo ARGB 420 İşlemci Sıvı Soğutucu 3186TL TT Kuponu varsa (2886TL)

Ben Bios'tan sadece fan ayarını ayarlarım. Boşta düşük, haliyle ama pompa ile iligili bir sorun, ısınma vs yaşamadım.
  4. A

Arctic gibi tek kablo girişi var. Bildiğim kadarıyla pompa tam hız da, bağladığımız kablo ile de fan ayarı yapıyoruz. Çalışma düzeni Arctic'ler gibi. O fandan hiç rahatsız olmadım ben. Sorun yaşamadım.
  5. A

Saç Dökülmesi İçin Tavsiye

Beyaz olan normal modelini kullandım. Sonra kırmızı, yoğun saç dökülmeler için Forte modelini kullandım. Hala da onunla devam ediyorum şimdi.
  6. A

Pompa zaten sabit 100 çalışmıyor mu? Sadece fanlarının ayarı yapılmıyordu Arctic gibi tek kablo çıkıyordu diye hatırlıyorum.
  7. A

Harbi fiyat iyiymiş. Bu fiyata daha iyi performans veren başka soğutucu yoktur tabi ki ama uyumlu kasa en büyük sorunu.
  8. A

En sevip / sevmediğiniz AC oyunu

Revelations çok severim. Eski İstanbul'u çok sevdiğim için. Kaç yıl oldu oynayalı ama ara da bir İstanbul'u görmek istediğim açar oynarım. Dolanırım İstanbul'da. :D
  9. A

Yardım ASRock anakartların işlemci yakma sorunu çözüldü mü?

Alınır yani ama senin kartta iyi. Gerek yok gibi sanki.
  10. A

Yardım ASRock anakartların işlemci yakma sorunu çözüldü mü?

İşlemci yakma ASUS kartlarda da vardı. Çözdüler. Böyle bir sorun varsa Asrock'da çözmüştür. Hiç de görmedim yandı konusu.
  11. A

IPhone Satarken Dolandırılıyor Muyum

Adam resmen insan üzerinden dropshipping yapıyor. :D
  12. A

4-5K fps mouse önerisi

https://wraithesports.com/products/atk-blazing-sky-x1-v2-wireless-mouse?variant=49840222437569
  13. A

Yeni ve Büyük Mousepad Arayışı

Bunların desenlisi var mı hocam? Bende bulamıyorum da.
  14. A

Huawei Pura90 Pro Max Alınır Mı?

Pura 80 Ultra kamerasını "Dxomark" sıralamasına göre hala geçen telefon olmadı. Pura 90 Pro Max nasıl olur düşünemiyorum bile. Evet Google sorunu gibi şeyler var. Yine de yüklenebiliyor kaçak Göçek. Uğraşırım dersen alınabilir. Şahsen bende bu işlerle uğraşmayı severim. Denemek isterdim.
  15. A

🔥İndirim PNY CS900 250 GB SATA SSD 1.899 TL

250GB'da almayın zaten bu fiyat ne böyle Allah aşkına.
  16. A

PUMA DA %50 indirim 🔥🔥🔥🔥🔥

Aynı fiyatlar. Ama kendi ayak numaramı seçiyorum fiyat değişiyor ve 2 katına çıkıyor. Nerede bize indirim?
  17. A

Honeywell PTM 7950 İncelemesi v2

Sarı siteden al. Yurt dışı alışverişi kapandı, alamazsın oradan artık. Ya da farklı modeller mevcut Thermalright gibi markaların. Onlara bakabilirsin.
  18. A

Aorus 9070XT Dikey Montajda Kullanımı Sorun Olur mu?

Bir şey olmaz. Bildiğim kadarıyla ilk üretimlerde vardı bu sorun. Sonradan düzelttiler.
  19. A

Getmobile telefon satılır mı ?

Bulurlar sen merak etme. :D
  20. A

Getmobile telefon satılır mı ?

Ekranda yüksek fiyat veriyor. Yorumlara bakınca almaya gelen kişi bakınca ya da sen gönderip kontrol edildikten sonra yeni fiyat teklifi veriyorlar fiyatı öldürerek diye bir çok yorum görebilirsin. Hatta gönderen kişiler yeni fiyatı kabul etmeyince tekrar iade edilmesini istiyor. Ve gelen...
Geri