Arama sonuçları: *

1. A

Ekran kartı koruma kapaklarını takmamak sorun yaratır mı?

Yok reyiz niye sorun yaratsın hayvan ya da evde küçük çocuk olup da oynamadığı sürece.
  2. A

🔥İndirim Intel i5-14400F / Intel ARC B580 sistem 22.999 TL

Intel işlemci intel ekran kartlı sistem görecek miydik vay beee... Sırada Nvidia işlemcili, Nvidia ekran kartlı sistem kaldı. :D
  3. A

Çözüldü✓ SERI TARAYICI ONERISI!

Arkadaşlar açıklamayı yapmış da. Ek olarak eklentilerle elimden geldiğince bende engellemeye çalışıyorum.
  4. A

Çözüldü✓ SERI TARAYICI ONERISI!

Edge. Özelleştirme değil de. Sıkıldım, başka tarayıcılar deneyim kullanayım dedim. Yok Edge gibi olmuyor nedense. Bırakamadım Edge.
  5. A

850w üstü psu arıyorum?

Cratos alt seviye sanırım. Gold sertifikalı en belirgin özelliği.
  6. A

850w üstü psu arıyorum?

Aynen değer hocam. Evet sanırım 1200'dü.
  7. A

850w üstü psu arıyorum?

Bende Raijintek'i yeni duydum güç kaynağı sektöründe. Araştırdım hem çok öneriliyor hem de çok iyi olduğu söyleniyordu. Cybenetics'in bi testinden geçen tek güç kaynağı diye yorum okumuştum. Bende ikinci el de uygun fiyata denk getirince 850'ye yapıştım. 6 tane de koruması mevcut. Tek eksi...
  8. A

Yardım İşlemci Yükseltmesi Yapacagım Intel Core i5-12400F yada Intel Core i5-10400F

Bu anakarta sanırım en yüksek 3770 işlemcisini takabilirsin.
  9. A

Yardım İşlemci Yükseltmesi Yapacagım Intel Core i5-12400F yada Intel Core i5-10400F

Uyumlu değil. Anakart, RAM hepsi değişmesi lazım sıfırdan.
  10. A

Atk blazing sky f1 mi x1 mi

X1 daha yakışıklı gibi hem. Pro Max tercih ettim ben. Şarj olarak da 1 ayı geçti 1.5 haftaya dönüyor 15 var hala. Çok iyiymiş. Baya beğendim.
  11. A

7800x3D ile oyun oynanır mı?

Onu bilemiyorum zorlayabilir gibi. 😂 Sen ne alacaksın?
  12. A

Atk blazing sky f1 mi x1 mi

F1 küçük geldi bana X1 tercih ettim. Güzel de mouse memnunum şu anlık.
  13. A

Stronghold 2 oyununa girdim sorun yok. Rahatça oynuyorum. Zaten strateji oyunlarını severim. Onlarda ağır sistem istemiyor, onlarla idare ederim gelene kadar. :D
  14. A

Yok ya. ARGB gitti diyordum ya. Bu işlerden anlayan birini buldum da ona gönderdim ARGB tamir etsin diye. :D Neler oynanıyor knk? Mad Games Tycoon girdim görüntü kalitesi düşük oyun. Orada bile 15 FPS aldım. Nasıl oynanacak? :D
  15. A

Teşekkürler hocam bakayım bi.
  16. A

Ekran kartını servise yolladım sadece işlemci kaldı. Sistemi kullanıyorum ama oyun oynayamıyorum. İşlemcinin grafik birimi ile oyun oynayabilir miyim düşük seviyeli?
  17. A

12bin tl ye Amd mi nvdia mı

Bu fiyata ikinci el 6900 XT en mantıklısı. Bu fiyata bu performansı alabileceğin başka bir kart yok.
  18. A

🔥İndirim Günsan Elektrik Akım korumalı Wifi kontrollü Akıllı Priz 244 tl

İçinde bir parça varmış adını unuttum da. Elektrikte sorun olduğun da o parça patlayarak takılan olan cihaza zarar vermesini engelliyormuş. Ama patladıktan sonra da normal prizden farkı yok deniliyor.
Top Bottom