İlla satın almana gerek yok. Evden bir şey bul koy. Kalem koyan, silgi koyan, uç kutusu koyanlar bile var. Sende evden bir şey bul illa almana gerek yok. Ya da benim gibi süs eşyası da koyabilirsin. :D
Bütçe varsa kesinlikle alınır. Ben ATK Sky Blazing X1 Pro Max kullanıyorum çok iyi. Şarjı da mükemmel. Sitedeki verilerine göre 150 saat diyordu. Ayda 1 şarj ediyorum. Şimdi bu 800 saat diyor. 6 ay şarj etmezdim herhalde.
Barracuda var bende de. 50 saat diyor sitesinde. Yoğun kullanmadığım için ay da 1 falan şarj ederim herhalde. 50 saatte böyleyse bu kulaklığın verdiği 130 saat hiç şarj etmeye gerek kalmaz. :D Gerçek verilerse, verimliyse performansı alınır.
Düz iPhone alınmamalı. Özellikleri çok kısıyorlar düz ve Pro modellerine göre. Ama 17'de sonunda düzelttiler bunu. En düşük alabiliyorsan 17 al. Yoksa 15-16 Pro öneririm.
Oyun yok bende. Gündelik şeyler. Müzik, YouTube, sosyal medya, iş vs. 3 gün yetse fena olur. Magic 7 Pro kullanıyordum da 1 gün idare ediyordu rahatça. 2 gün zorluyordu. Honor çözmüş herhalde bu işi.
Şehirdeki eksperleri araştır internetten. Onları araştırıp, yorumlara bak. Satıcının önerdiği ya da gel ben seni götüreyim dediği yere götürme. Tanıdığı falan olur dolandırmaya kalkarlar güvenme.
Renkler ve zevkler tartışılmaz, sen beğenebilirsin. Ama ben bu modeli, görünüş olarak hiç beğenmiyorum. :D
Mercedes çok da üzmez diye düşünüyorum arıza konusunda.
Sedan spor olarak BMW'de bakabilirsin de temiz zor bulunur onunda.