geçtiğimiz ay resmi distribitör aslan saat'te %33 indirim kodu mevcuttu o zamanlarda fiyatı iyiydi. karşılaştırma yapabileceğim saat modelleri sunulmamış...
Fikriniz yok bari üslubunuz olsun diyecektim ama maalesef o da yokmuş. Size cevap vererek vakit kaybetmişim. forumun bir gün sizin gibilerden arınması umuduyla.
Yok kral resim de düzenlemeyecek, chatgpt'ye akşam yapacak yemeği soracak discord botuna kedi çizdirecek... öneriniz yoksa lütfen başlığı meşgul etmeyin...
270K plus daha mantıklı bir seçim hocam. Ram olarak yapay zeka işleri için en azından 64 hatta 128 lazım diye biliyorum ama sizin bütçenizde 64 daha makul...
Sarı sitede rtx 5090 var 2. El yurtdışındwn getirilmiş 110k pazarlık ile bence 90 civarı olmadı 100k ya alırsınız kalan 50k ile de kasa alırsınız Ryzen 7...
arkadaşım için alacağımdan mahcup olmamak adına 2. el olayına girmek istemiyorum. önerileriniz için teşekkür ederim 7900x fiyatına aşağı yukarı 270k plus...
Merhabalar, yapay zeka ile görüntü işleme ve oyun oynamak amacıyla yazılımcı bir arkadaşıma kasa toplamak istiyorum. Bütçemiz 150k. Nasıl bir yol izlememiz...
bedenin stoğu yok diyip 2600 liradan istediğiniz bedeni satmaya devam ediyorlarsa kanıtlarla birlikte thh verebilirsiniz. ancak gerçekten stok yoksa yapacak...