Aaa bilmiyordum hocam, sağolun bilgilendirdiğiniz içinKutulu işlemcinin 1 yıl daha fazla garantisi oluyor karar senin kendim alsam kutulu alırdım
Aaa bilmiyordum hocam, sağolun bilgilendirdiğiniz içinKutulu işlemcinin 1 yıl daha fazla garantisi oluyor karar senin kendim alsam kutulu alırdım
Değer mi bilmiyorum ama cashback kampanyası var![]()
ASUS A501 ROG Pelta Beyaz Kablosuz Gaming Kulaklık 90 saat
ASUS A501 ROG Pelta beyaz kablosuz kulaklık, 90 saat pil ömrü ve pasif gürültü önleme özelliği ile oyun deneyiminizi güçlendirir. Detayları inceleyinwww.incehesap.com
Bu kulaklık için ne düşünüyorsunuz? Sizce bu fiyata alınır mı? Razer barracuda kullanıyorum ondan geçmeye değer mi?

Ben de ondan dolayı bi almayı düşündüm de emin olamadım 4.5k bir kulaklık için iyi bir para bence. Almışken değecek bir şey alayım diyorum.Değer mi bilmiyorum ama cashback kampanyası var Alıntıyı görüntüle
Bende var çok memnunum. Egzoz fana ihtiyacı yok kasanın heryerinden hava çıkıyor elimi dıştan tutunca hissedebiliyorum. Yan camı açınca yüzüme hava vuruyor fanlar standarttayken.Lian Li Lancool 207 nasıldır? Alınır mı? Egzoz fanı yok. Fanların RGB siz pek hoş değil. Ancak öndeki iki 140mm 110CFM fan ve arkasının komple geniş delikli ızgaralar hoşuma gitti.
Çok alan oldu bu kulaklıktan forumda bence kullanıcı yorumu bulabilirsinBen de ondan dolayı bi almayı düşündüm de emin olamadım 4.5k bir kulaklık için iyi bir para bence. Almışken değecek bir şey alayım diyorum.
Az önce sipariş verdim. Biraz arada kaldım siyah istiyordum ama siyahına bu indirim gelir mi bilemedim. Şu an bilgisayar toplama yolundayım tek tek uygun parçalar alıyorum. Bugün Lian Li Lancool 207 ve Deepcool AK400 Digital aldım. Ben Rgbsiz bir kasa istiyorum artık rgb soketlerini takmayacağım.Bende var çok memnunum. Egzoz fana ihtiyacı yok kasanın heryerinden hava çıkıyor elimi dıştan tutunca hissedebiliyorum. Yan camı açınca yüzüme hava vuruyor fanlar standarttayken.
RGB'leri bende takmadım. Üzmez. Bende siyah seviyorum fakat beyazı renk kattı, sonradan hoşuma gitmeye başladı. Hayırlı olsun. Ürün almayacak olsamda gaming gecesini takip etmeye çalışıyorum uzun zamandır siyahını görmedim. Söküp takması çok kolay, her yer oturtmalı vidayı 2 yerde kullanıyorsunuz sadece onlar da sürekli lazım olan yerler değil. Birde kasanın psu yeri sınırlı ona bakarak almışsınızdır umarım. Maksimum 160mm psu sığıyor.Az önce sipariş verdim. Biraz arada kaldım siyah istiyordum ama siyahına bu indirim gelir mi bilemedim. Şu an bilgisayar toplama yolundayım tek tek uygun parçalar alıyorum. Bugün Lian Li Lancool 207 ve Deepcool AK400 Digital aldım. Ben Rgbsiz bir kasa istiyorum artık rgb soketlerini takmayacağım.
Psuyu da geçen hafta aldım. Xgp pylon 2. Ölçüler oluyor gibi. Claude ile beraber analiz edip sistemi kuruyoruz. Bana dip fiyat şu anki indirim ve Avrupa fiyatını karşılaştırıyor. Ürünün kronik sorunlarını ve yorumları çıkarıyor. Parçaların hepsini birbirine uydurarak alıyoruz. Dip fiyat bulunca kaçırmadan alıyorum. Gerçekten çok yardım ediyor. İlk bilgisayarımı 2015 yılında Vatan bilgisayar Ümraniyede bi çalışanla beraber yapmıştık. Aynı o abinin hizmeti gibi hizmet ediyor sağ olsunRGB'leri bende takmadım. Üzmez. Bende siyah seviyorum fakat beyazı renk kattı, sonradan hoşuma gitmeye başladı. Hayırlı olsun. Ürün almayacak olsamda gaming gecesini takip etmeye çalışıyorum uzun zamandır siyahını görmedim. Söküp takması çok kolay, her yer oturtmalı vidayı 2 yerde kullanıyorsunuz sadece onlar da sürekli lazım olan yerler değil. Birde kasanın psu yeri sınırlı ona bakarak almışsınızdır umarım. Maksimum 160mm psu sığıyor.