Fiyatı 3350 olması lazım siyah olanı alıcam yeni bı kasaya geçmek istiyorum ama çok bütçem yok ve akvaryum olsun istediğim için bunu düşünüyorum ama...
dün açtığım konuda bazıları 15li plus bazıları beast dedi titanseat beast 7899 tl xdrive 15li plus 9499 tl hangisini almak daha mantıklı ben xdrive olarak...
https://www.incehesap.com/titanseat-crow-black-kumas-oyuncu-koltugu-fiyati-92017/ normalde titanseat beast veya xdrive 15li plus düşünüyodum ama gaming...
Bütçem 10K üstüne çıkamam rahat en az 5-6 yıl götürcek koltuk arıyorum 7899 tl ye beast buldum 9500 tl ye de xdrive 15li plus buldum ama beast e pek...
Fiyatû yüksek masa kalitesi iyi olsa da derinlik çom az ve monitör yukarda olması daha kötü ben zaten monitör kolu ile kullanıcam masanın altında raf olması...
Bütçem 5000tl sallanmıcak monitör kolu desteği olan tercihen çam 160×70 veya 160×60 yüksekliği 70-75cm olacak bir masa arıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Trendyol da Hepsiburada da falan satılan uruzuva nın ürettiği 90×40 ölçü 4mm kalınlıkdaki mousepad Ler alınır mı? fiyatları da uygun çünkû 290tl ye buldum ben
Zaten ikisinde de 1K Hz dongle çıkıyo sistem iyi değil max 4K Çalıştırırım ondan dolayı 8Khz lere yönelmiyorum sensörler ikisinde de aynı 3950 ultra ama R1...