Arama sonuçları: *

1. M

R1 Pro Mu A9 Plus mı

Ben zaten 1K kullanırım ama sistem değişirsem çok fps monitörde kısıtlı olcağı için 4K çekerim R1alırım ondan dolayı
  2. M

R1 Pro Mu A9 Plus mı

Zaten ikisinde de 1K Hz dongle çıkıyo sistem iyi değil max 4K Çalıştırırım ondan dolayı 8Khz lere yönelmiyorum sensörler ikisinde de aynı 3950 ultra ama R1 pro nün kutu içeriği ve 4K desteği olması daha iyi belki ilerde sistem değişikliği yaparsam en azında dongle alıp 4Khz de kullanırım diye...
  3. M

Klavye Mouse Kulaklık Mouse Pad Öneri

Mouse R1 pro klavye howl75 alabilirsin kulaklık ve mousepad konusunda pek bilgim yok ama bence bu ikisi gayet iyi mouse da sorabilirsin ama howl75 ben baya memnunum kablosuz olsun dersen beast r75 pro alabilirsin
  4. M

R1 Pro Mu A9 Plus mı

R1. Pro alırım yüksek ihtimalle hem 4K desteği var hem 3950 ultra ekstra kutu içeriği nordic52840 mcu daha iyi olur
  5. M

R1 Pro Mu A9 Plus mı

Sensör kalitesi bence Hz den daha önemli zaten sistem çok iyi bişey olmadığı için 8K Hz de kullanmam yoksa bunu düşündüm
  6. M

R1 Pro Mu A9 Plus mı

ATK A9 PLUS İLE VXE R1 PRO arasında kaldım hangisini alsam bilemedim özellikleri aynı sanırım R1 pro 300 TL daha pahalı ama grip tape ve yedek skatez çıkıyo hangisini alayım
  7. M

2500 TL Mouse Önerir Misiniz?

Tam 2500 TL bütçem var attack shark X3 pro süperlight düşündüm 75 TL civarı bi indirimle 2425 e düşüyor meyer gaming de siz ne önerirsiniz siyah olacak
  8. M

Çözüldü✓ Razer Barracuda X mi Atk N9 Ultra mı

2022 versiyonu mu ben 2022 alıcam hatalar düzeldi diye duydum da
  9. M

Çözüldü✓ Razer Barracuda X mi Atk N9 Ultra mı

Normalde n9 ultra alacaktım ama dip ses ve cızırtı var diyola4 fiyatları aynı nerdeyse n9 ultra 150tl daha ucuz hangisini alayım
  10. M

Çözüldü✓ Gtx1650 Kaça Satayım

ben şuan memnunum furmarkda 69 dereceyi geçmiyo güç girişi var ama kart cidden güçsüz 6700xt almayı düşünüom
  11. M

zaten furmark 30dk test sonucu 69 derece
  12. M

sıcaklık değerleri iyiydi tek fanlı olmasına rağmen 65 leri falan geçmiyodu bende orjinallik kalsın diye açmadım
  13. M

asus phoenix gtx1650 furmark 69 derece fatura var kutu garanti yok içi açılmamış işlemcim r5 3600 üstüne biraz daha katıp ne alayım
  14. M

2500 TL Kablosuz Gecikmesi Kulaklık

2500 tl ye güzel rengi önemli değil kablosuz gecikmesi düşük kulaklık önerir misiniz?
  15. M

Zenith Pro V2 Alınır mı??

Rampage in zenith pro v2 klavye alınır mı? normalde 5500 tl ama 3830 tl ye buldum hepsiburadada bana alınır gibi geldi
  16. M

%75 türkçe klavye önerebilir misiniz? HE

%75 lik türkçe Q dizilimli Manyetik klavye lazım önerir misiniz?
  17. M

9070xt den vazgeçmek doğru karar mı ?

1080p düşcem diye satma bırak kalsın işlemcin iyi zaten gpu rahat çalışır işte
  18. M

Klavye önerin Numpadli

3300tl bütçem var numpadli (%99-%96 da olur) Mekanik hot swapli türkçe Q driverlı ses tekerlekli klavye lazım aula f99 pro var ama türkçe Q yok
Geri