Mandalinaseven
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
ATK A9 PLUS İLE VXE R1 PRO arasında kaldım hangisini alsam bilemedim özellikleri aynı sanırım R1 pro 300 TL daha pahalı ama grip tape ve yedek skatez çıkıyo hangisini alayım
meyergaming.com
Sensör kalitesi bence Hz den daha önemli zaten sistem çok iyi bişey olmadığı için 8K Hz de kullanmam yoksa bunu düşündümİkisi yerine şahsen bunu alırdım.
![]()
Darmoshark M3 V2 8K Wireless Gaming Mouse [Dual 8K & 58g]
Darmoshark M3 V2 8K Wireless Gaming Mouse [Dual 8K & 58g] özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet!meyergaming.com
Sensör kalitesi bence Hz den daha önemli zaten sistem çok iyi bişey olmadığı için 8K Hz de kullanmam yoksa bunu düşündüm
R1. Pro alırım yüksek ihtimalle hem 4K desteği var hem 3950 ultra ekstra kutu içeriği nordic52840 mcu daha iyi olurİkisi denk sensörler zaten 3395 ve 3950 ile sadece %15 IPS ve DPI artışı oluyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Teknik özellik olarak Darmoshark daha dolu.
a9 plus hocam 8k hz flnda 8khz çalıştırmak için işlemci gücünden biraz gidiyor buda fps düşüşü demekATK A9 PLUS İLE VXE R1 PRO arasında kaldım hangisini alsam bilemedim özellikleri aynı sanırım R1 pro 300 TL daha pahalı ama grip tape ve yedek skatez çıkıyo hangisini alayım
R1. Pro alırım yüksek ihtimalle hem 4K desteği var hem 3950 ultra ekstra kutu içeriği nordic52840 mcu daha iyi olur
Zaten ikisinde de 1K Hz dongle çıkıyo sistem iyi değil max 4K Çalıştırırım ondan dolayı 8Khz lere yönelmiyorum sensörler ikisinde de aynı 3950 ultra ama R1 pro nün kutu içeriği ve 4K desteği olması daha iyi belki ilerde sistem değişikliği yaparsam en azında dongle alıp 4Khz de kullanırım diye düşünüyoruma9 plus hocam 8k hz flnda 8khz çalıştırmak için işlemci gücünden biraz gidiyor buda fps düşüşü demek
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
a9 plus daha iyidir yani
www.itopya.com
çoğu 1k kullanıyo yani hiç 8k kullanmadım ama değmez gibime gelioy8k yı pro oyuncular bile kullanmıyor galiba bu arada
aynen çoğu 1k da kullanıyor diye biliyorum bendeçoğu 1k kullanıyo yani hiç 8k kullanmadım ama değmez gibime gelioy
8k fln işlenmcşiden biraz yiyor ya hocam fps düşüşü için değmez 1k ile bence 8k bi farkını hissetmek zor oluraynen çoğu 1k da kullanıyor diye biliyorum bende