arkadaslar kasa alıcam ama icinde psu olsunda istiyorum pek butce yok ne önerirsiniz (ekran karti 5060ti veya/5070)yani bu bütceye cok kaliteli bisey gelmez...
şu an 5060 pcye 47k verilmez 40k civarında olması lazım.5060 8gb alınmaz diyenler de çok yüksekten uçuyolar bu arz talep meselesi eğer sen ben yeni çıkacak...
kendin anlıyosan 2. el parçaları toplayıp dizebilirsin ama tanıdıkta falan yoksa hazır 2. el sistem mantıklı değil bence.bütçe 47k ilen 3060 ne alaka...
hocam temizini bulmak zor ama saf güç istiyosanız temizini bulursanız sağlam kart sıfır isterseniz intel arc düşünebilirsiniz. Linux kullanmıyacaksanız...
Hayatıma 2.el F/P sistem görmedim. Erinmeyip tek tek toplarsan ikinci el mantıklı olur.
Rtx 3080 yeni nesil kartların teknolojileri dolayısıyla çok geride...
merhaba 47kya bilgisayar alıcam toplama olur oem paket olur farketmez 5060 8gb kötü mü sizce cogu kisi kotu diyor ama bilemiyorum onun yerine ne alabilirim...
Evet seçeneklerde ne koyduysalar onlarla değiştirebiliyorsun yani çok bi şansımız kalmıyor illa o kasa diyorsan onu içeren bi hazır sistem bulmak lazım ama...
Benim aklıma performanstan ödün vermeden bütçeyi rahatlatacak herhangi bir şey gelmedi hocam nvidia konusunda sana katılıyorum 5 10 fazla veririm nvidiadan...