set12 isimli üyenin son içerikleri

1. set12

🔥İndirim Seçili Bilgisayar Parcalarında Sepette Yuzde 20ye Varan İndirim Vatan Bilgisayar

MAG 151A kasası fiyat olarak iyi bence alınabilir. C seviye psu ve elle tutulur bir kasa.
  2. set12

Xpg Ddr5 Cl30 6000mhz Rgb 18.118tl

Bence acil ihtiyacınız varsa piyasada alınabilecek tek ram şu (en azından 48 gb ve kit): https://www.hepsiburada.com/corsair-vengeance-rgb-ddr5-ram-48-gb-2x24-gb-6000-mhz-cl36-intel-xmp-icue-uyumlu-bilgisayar-bellegi-siyah-cmh48gx5m2e6000c36-p-HBCV0000DH27LL Bu da 9 taksitle alabiliyorsanız öyle...
  3. set12

Teknostore Güvenilir mi?

Bizzat sitelerinden alışveriş yapmadım. n11 ve idefix üzerinden alışveriş yaptım ve ürünlerinde herhangi bir sorun yok. Aulanın resmi satıcısı (yanlışım varsa düzeltirler). O yüzden güvenilir ama içine sinmediyse e-alışveriş sitelerinden alabilirsin.
  4. set12

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma ve Danışma Konusu

Ben de ondan dolayı bi almayı düşündüm de emin olamadım 4.5k bir kulaklık için iyi bir para bence. Almışken değecek bir şey alayım diyorum.
  5. set12

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma ve Danışma Konusu

https://www.incehesap.com/asus-a501-rog-pelta-beyaz-kablosuz-fiyati-86889/ Bu kulaklık için ne düşünüyorsunuz? Sizce bu fiyata alınır mı? Razer barracuda kullanıyorum ondan geçmeye değer mi?
  6. set12

❌İndirim Bitti! MSI Pro X870e-S Evo Wi-Fi AMD Am5 Ddr5 Atx Anakart 8.099 TL

Tam olarak öyle yaptım ve çok şükür bir sorun yoktu
  7. set12

Gigabyte eagle x870 wifi7 iade edip bunu aldım. Sıfır kapalı kutu derken nasıl oluyor bilmiyorum ama ikisi de aynıydı. Kutunun kendisinde bir iz veya bir bant yoktu. Anakartın içinde olduğu plastiğin ağız kısmında küçük bant vardı ikisinde de. Gigabyte'ı amazondan aldığımdan dolayı 0 kapalı...
  8. set12

HB üzerinden bu satıcıdan aldım ve bugün teslim edildi. Bir sorun yok gibi duruyor. Henüz daha işlemciyi vs takmadım ama bir sorun gözükmüyordu. Sıfır ürün gibi, işlemci koruması yerindeydi pinlerinde de bir eğilme vs yok. İnşallah önümüzdeki haftasonu kasayı toplayacağım. O zaman daha garanti...
  9. set12

🔥İndirim Kellogg's Corn Flakes 650 Gr 4 Adet Alımda 44 TL

1 tane ekleyin sepete. Daha sonra ödeme adımına gidin. Orada sepetteki miktarı artırabiliyorsunuz. 4'e kadar artırın.
  10. set12

🔥İndirim Kellogg's Corn Flakes 650 Gr 4 Adet Alımda 44 TL

sepet adımında bir tane daha artırın 4 tane 205 oluyor
  11. set12

çok geçmiş olsun hocam, büyük ihtimalle elindeki stok bitmiştir.
  12. set12

ZmTeknoloji 9.6 puanı vardı HBde
  13. set12

Çok teşekkür ederim hocam.
Geri