Valla attığım videodaki işlem Ssd için de yapılıyor mu bilmiyorum bir araştır eğer yapılıyorsa öyle yap ama tavsiyem yukarıda arkadaşın dediği gibi temiz Bi İSO yap baştan
Buradan izleyebilirsin
Burada flash belleğe isoyu MBR yazdırdın diyelim ama diskin GPT diskini nasıl MBR'ye çevireceğini anlatıyor.(Veya MBR'den GPT'ye)
GPT bölümü stilinde diyor. Sen flash belleğe muhtemelen MBR stilinde yazdırdın isoyu. Bu windows yükleme ekranındayken cmd açıp diski MBR'ye çevirebiliyorsun. YT de vardı bulup atayım.
Çalışmadan 94 aldım ben. Yaptığım tek şey son 2 yılın çıkmış sorularını çözmek oldu. He bir de bilmiyorsan veya karıştırıyorsan ilk yardım konusu ve taşıt çeşitlerinin otoyol ve caddelerdeki kurallarına bak. Zaten geneli mantık sorusu ve kolay.
Arkadaşlar konuya dahil olup yardımcı olan olmayan herkese teşekkür ederim. Kafamdaki sistemi nihayet toplayabildim. Totalde 3 - 3.5k arasında bir maliyeti oldu. Parçaları ikinci el topladım. Sadece kasa(psu'suz) elimde vardı eskiden kalma diğer tüm parçaları ikinci el zorla pazarlıkla bir...
Şimdi bu kişiden kişiye göre değişir. Kimisinin ezberi iyidir kimisinin görsel zekası. Ben öğrenciyken soru çözerek çalışıyordum. Çözemediğim sorunun konusuna bakıp -örneğin zamirler- konuyu anlatan video izleyip soru çözmeye devam ediyordum. Çok çalışmayı hiç tavsiye etmiyorum. Çok çalışmak...
hepsiburada'dan 6 taksitle aldığım şeyi iade ettim her ay ekstrede iade 1/6 - 2/6 şeklinde yattığı gözüküyordu ekstrede. Taksitle aldıysanız iade de taksitle yatar.
Hallettim hocam sağolun parçaları aldım bir tek psu sıkıntısını çözmeye çalışıyorum şu an
1729359969
Bir de şey gördüm araştırırken 6 pin girişini hız aşırtma için koymuşlar tek 8 pin ile de çalıştırabilirsiniz diyorlar. Ama bazıları da tek 8 pin ile çalıştırmak zamanla dirençlere zarar veriyor...