Neler Yeni

Yardım PCKOLİKTEN dört gün önce bilgisayar aldım elime ulaşmadan iade edebilir miyim ?

Euphe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
erhan pekdur
Merhabalar arkadaşlar Pckolik'ten 17,10,24 tarihinde bir sistem aldım 42.689tl tutarında ödemesini yaptım sistem hala elime ulaşmadı sistemi kargoya vermiş olsalar bile iade edebilir miyim farklı bir sistem almayı düşünüyorum bütçeme daha uygun yoksa kargo elime ulaştıktan sonra hiç bir kutuyu açmadan mı iade edebilirim bilginiz varsa lütfen yardımcı olun.

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Yılmazhan Yıldız
İade başlatıp kargoyu almayabilirsin.

Euphe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
erhan pekdur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İade başlatıp kargoyu almayabilirsin.
Yanıtınız için teşekkür ederim öncelikle.Peki iade için herhangi bir neden belirtmem gerekiyor mu yoksa direkt yasal hakkım mı ona göre bahane düşüneyim.

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
Mert
14 günlük yasal cayma hakkınızı kullanarak iade edebilirsiniz.

Euphe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
erhan pekdur
14 günlük yasal cayma hakkınızı kullanarak iade edebilirsiniz.
1729680473607.png

Bana cayma hakkına girmediğini belirtiyor pckolik toplama sistem olduğu için baktığımda mesafeli satış sözleşmesinde öyle bir madde göremedim bilginiz varmı ?

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
Mert
Alıntıyı görüntüle
Bana cayma hakkına girmediğini belirtiyor pckolik toplama sistem olduğu için baktığımda mesafeli satış sözleşmesinde öyle bir madde göremedim bilginiz varmı ?
Öyle bir şey yok. Sistemin toplama olup, olmayışı fark etmez. Sözde sorumluluk almamak adına, caymamanız adına yazıyorlar.

Sorun çıkarırlarsa Thh’ye şikayette bulunun.

Euphe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
erhan pekdur
Öyle bir şey yok. Sistemin toplama olup, olmayışı fark etmez. Sözde sorumluluk almamak adına, caymamanız adına yazıyorlar.

Sorun çıkarırlarsa Thh’ye şikayette bulunun.
Mesafeli satış sözleşmesine şöyle bir madde eklemişler:
  1. CAYMA HAKKI KULLANILAMAYACAK ÜRÜNLER
Ayıplı ürün seçimlik hak kullanımı, kullanımdan kaynaklanan (kaza, kullanım kılavuzunda veya garanti belgesi üzerinde belirtilen garanti koşullarına aykırı kullanım, sıvı teması, güç ve akım durumları ve yıpranma vb.) nedenlerle oluşan halleri kapsamaz.

DVD, VCD (yazılım, oyun,) kulaklıklar (bluetooth, müzik, v.b.), sarf malzemeleri (yazıcı kartuşu, toneri, kağıdı, CD, DVD medya v.b.), harici, dahili, sabit ya da taşınabilir bellekler, bakım ürünleri, telif hakları kapsamında bulunan fikri ve sınai hak içeren her türlü ürün ve hizmette, seçimlik hak kullanım işlemleri imalatçı-üretici/ithalatçı firma veya yetkili servisler tarafından düzenlenmiş ve ürünün ayıplı olduğunu belgeleyen yetkili servis raporu karşılığında gerçekleştirilecektir.

Montajı yapılmış sistemler kişiye özel hazırlandığından dolayı, ürünlerde bir sorun olmadığında iade/değişim yapılmamaktadır. Arıza olması durumunda web sitemizde bulunan GARANTİ KOŞULLARI kısmını inceleyiniz.

Bundan dolayı iade almıyoruz diyor ve hali hazırda sattıkları bir sistem yani tek tek tüm parçayı seçip topladığım bir sistem olmamakla beraber daha teslim bile edilmedi kargoya verilip verilmediğini bile göremiyorum gerekli işlemleri avukatım ile halledicez galiba
PCKOLİK Pişmanlıktır hiç bir şey almayın aldırmayın

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Burada vakit kaybetmek yerine aldığınız yeri arayıp iptal etmek istediğinizi söyleyin. Belki hala montajlanmadı. Eğer sözleşmede böyle bir durum varsa sizi uğraştırırlar. THH gidip hakkınızı alırsınız ama uzun sürer.

Euphe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
erhan pekdur
Burada vakit kaybetmek yerine aldığınız yeri arayıp iptal etmek istediğinizi söyleyin. Belki hala montajlanmadı. Eğer sözleşmede böyle bir durum varsa sizi uğraştırırlar. THH gidip hakkınızı alırsınız ama uzun sürer.
Aradığımda sözde kargoda diyorlar ama kargo takip numarası vermiyorlar

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
Mert

Kargoyu teslim almayıp iade edin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri