Neler Yeni

Yardım PCKOLİKTEN dört gün önce bilgisayar aldım elime ulaşmadan iade edebilir miyim ?

Euphe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
erhan pekdur
İstediği kadar madde eklesin senin yasal 14 gün iade hakkın var bir şey yapamazlar merak etme.
Kargo gelince almayıp iade oluşturucam tekrardan gönderim sağlarlar ise dava ile hakkımızı arıycak artık nerden bulaştıysam bu siteye ne zaman arkadaşlarımın önerdiği bir şey yapsam zararlı çıkıyorum arkadaş ya

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
748
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Kişiye özel toplanan sistemlerde direk iade mümkün olmuyor. Genelde pckolik,itopya gibi firmalar başında sağabiliyor. İnsiyatifine kalmıştır.

Euphe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
erhan pekdur
Kargoya'da sözde 1-3 iş günü içerisinde vericez demişlerdi, bende 3. iş gününde aradığımda verdik az önce kargoya denmişti telefonda şimdi bana kargo takip numarası iletildi kargoya verdik dediklerinden 1 gün sonra vermişler kargoya orda bile yalan söylemişler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kişiye özel toplanan sistemlerde direk iade mümkün olmuyor. Genelde pckolik,itopya gibi firmalar başında sağabiliyor. İnsiyatifine kalmıştır.
Mesafeli satış sözleşmesine istedikleri maddeyi ekleyebilirler benim 14 günlük Cayma hakkım mevcut. Sıkıntı olan vaktimi çalacaklar sadece

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
748
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Kargoya'da sözde 1-3 iş günü içerisinde vericez demişlerdi, bende 3. iş gününde aradığımda verdik az önce kargoya denmişti telefonda şimdi bana kargo takip numarası iletildi kargoya verdik dediklerinden 1 gün sonra vermişler kargoya orda bile yalan söylemişler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesafeli satış sözleşmesine istedikleri maddeyi ekleyebilirler benim 14 günlük Cayma hakkım mevcut. Sıkıntı olan vaktimi çalacaklar sadece
Evet haklısın. THH ye gittiğinde talebin kabul edilecek. Ama THH gitmeyen insan sayısı gidenlerden daha az. Dolayısıyla iade/iptal mümkün değil diyerek sistemi satışa çeviriyorlar.

Euphe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
erhan pekdur
Evet haklısın. THH ye gittiğinde talebin kabul edilecek. Ama THH gitmeyen insan sayısı gidenlerden daha az. Dolayısıyla iade/iptal mümkün değil diyerek sistemi satışa çeviriyorlar.
Aynen karşısındaki her insanı çocuk felan sanıyorlar galiba avukatım ile de görüştüm konuyu oda aynı şeyleri söyledi mesafeli satış sözleşmesine istediği maddeyi ekleyebilir bizim cayma hakkımız mevcut

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Mert
Gelişmeleri bizimle de paylaşabilirseniz, aynı durumu yaşayan, yaşayacak arkadaşlar için de örnek bir konu olacaktır.

Euphe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
erhan pekdur
Gelişmeleri bizimle de paylaşabilirseniz, aynı durumu yaşayan, yaşayacak arkadaşlar için de örnek bir konu olacaktır.
Tabi ki yarın kargo teslim görünüyor iade sürecinden itibaren olacakları paylaşacağım sizler ile

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,893
İsim
.
Merhabalar arkadaşlar Pckolik'ten 17,10,24 tarihinde bir sistem aldım 42.689tl tutarında ödemesini yaptım sistem hala elime ulaşmadı sistemi kargoya vermiş olsalar bile iade edebilir miyim farklı bir sistem almayı düşünüyorum bütçeme daha uygun yoksa kargo elime ulaştıktan sonra hiç bir kutuyu açmadan mı iade edebilirim bilginiz varsa lütfen yardımcı olun.
İade et sistemi alma

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
haro
Anladıgım kadarıyla depoya 10-20 tane böyle hazır sistemlerden kurup bekletiyorlar. Sen sipariş verdikten sonra toplanmıyor sistemler.
Çünkü parçalar halinde gönderin seçenegi yok çogu hazır sistemde.

Kargoya verilmediyse siparişi iptal etmeye çalışın sorun yaşamazsınız.
Kargoya verilse dahi kagoyu almayın geri gönderilecektir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,280
Üyeler
161,261
Son üye
Karl_Heinz_Schneider
Top Bottom